Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 491
  • 1 998
  •   4
Отговори
# 1 440
Петък следобяд, както и събота не се пазарува, става лудница. Особено сега в лошото време, народа е в магазините.  Laughing

# 1 441
Мислих, че дамата пита за малките ванилйки в хартиени опаковки.

Може и аз да не съм разбрала правилно и се извинявам. Но сте права - няма ванилия в хартиени опаковки, а само някакви шишенца с есенция ванилия.

# 1 442
Петък следобяд, както и събота не се пазарува, става лудница. Особено сега в лошото време, народа е в магазините.  Laughing

Ненаядоха се и те Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 443

Ненаядоха се и те Stuck Out Tongue Closed Eyes
Мани, остай сега преди Коледа ще изнесат Кауфланд и Лидъл към домовете си.  Grinning

# 1 444
Питане за пушената сьомга на слайсове Blush
Гледам, че опаковката сменена - синя, с надпис Norwegian нещо си.
Вътре същият артикул ли е или не?

# 1 445
Някой с отзиви за северняшките кюфтета?

# 1 446
  • Варна
Вчера ММ купи и сготви лаврачок намален (няма само толстолобчета да ядем, я!) Stuck Out Tongue Winking Eye
Вкусна стана рибката!

# 1 447
Много малки, само това не ми харесва на лидълските риби. Всички са по около 600 гр. тарелката.

# 1 448
Малки са да. За предястие и разядка стават Stuck Out Tongue Winking Eye

Имам северняшки...но не им е дошъл редът още.

# 1 449
В лидл няма ванилия. Има ванилена захар при бакпулвера и маята на прах. До брашното, какаото, кафявата захар..
Има някакви течни есенции, но не знам нито цена,нито аромати. В малки капсули.

Има едни мини шишенца с есенции - едната с аромат на ванилия, другата по спомен беше с аромат на лимон. Цената мисля, че е  0,99 лв.

Скрит текст:
Аз искам отново да попитам за дамските сребристи ботуши, които ще бъдат налични от четвъртък. Пързалят ли се и стават ли за много дебела снежна покривка? Хвърлила съм им око и мисля да си ги взема, но не знам дали няма да пропускат. Disappointed Relieved
От новата брошура също съм харесала гетите и високите чорапи за по 4,99 лв броя.
Взех веднъж тая течната ванилия в шишенцата да я пробвам, няма да повторя. Поне за мен няма нищо общо като аромат с тези малките прахчета, камо ли с натурална ванилия. Прилича там ама не е същото. И ромова мисля че беше другата, от нея също не съм впечатлена, определено не са им от успешните продукти. Щом такова диване като мене с хроничен синузит успя да ги намери за дразнещи и натрапчиво изкуствени... сами си правете сметката колко хич не са ги докарали.

# 1 450
  • София
От ски якетата за момичета размер 158/164 засякохте ли някъде? Три Лидъла обиколихме днес и никъде не намерихме. А дъщерята хареса два от моделите и сега само за това яке говори.  Чудя се, дали изобщо са зареждали от този размер, за да знам дали да търся другаде Thinking. . От останалите размери си имаше, и от момчешките имаше големия размер.

# 1 451
  • shumen
Ванилия ползвам само тази в малките пакетчета.Тази другата дето е в шишенца не ми харесва.
Якета при нас имаше,но размери не съм гледала.Ако искате в Понеделник като отида,ако има ще погледна и ще кажа дали има.

# 1 452
От ски якетата за момичета размер 158/164 засякохте ли някъде? Три Лидъла обиколихме днес и никъде не намерихме. А дъщерята хареса два от моделите и сега само за това яке говори.  Чудя се, дали изобщо са зареждали от този размер, за да знам дали да търся другаде Thinking. . От останалите размери си имаше, и от момчешките имаше големия размер.
Миналата година обиколих 5 лидъла за точно този размер и нямаше. Приятелка ми намери в друг град, но дъщеря ми не хареса цвета.

# 1 453
Вземали ли сте от коледните бонбони в буркан. Хубави ли са?

# 1 454
  • София
Вземали ли сте от коледните бонбони в буркан. Хубави ли са?
Взех миналата година и то най-вече заради буркана, добри са си, бонбонче.

Общи условия

Активация на акаунт