Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 510
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 425
Долче, вземи и пуканки с кюфтета 😸

# 1 426
Качили са цената на козето кисело мляко. ☹

# 1 427
Значи, от пазара днес установих : сухари- няма. Доматено пюре- няма. Грах в консерва - няма.
Цяла витрина за замразени храни- празна.
Какво става???

# 1 428
Нямаше и лаврак, както и топено сирене. Каквото имаше - на по-висока цена. Весела предКоледа! 😂

# 1 429
Е баш в събота ли се сетихте да пазарувате...хуните са минали и обрали всичко. В петък сутрин всичко си имаше...и лаврак тоже, вече е изяден апропо.

Не чакайте почивните дни. Едно че е навалица, второ всичко е обрано...

А..детските ръкавици ми станаха. Черните. Много готини. Чудя се и за мен ли да си взема...детето ги одобри тези. Предните така и не ги подноси...жулнах ги в олх заедно със ски якето. Стяга ли му...бла..бла. За това сега взех 6.5 номер...халал да му е 😆

# 1 430
Ако има още търсещи музикални кутии със сладки -в София на Сточна гара е пълно : 4 кашончета с по 12-15 броя и то от четирите вида.

# 1 431
Нещата, които изброих ги няма от поне 2 седмици

# 1 432
  • русе
Къде стои ванилията?

# 1 433
В лидл няма ванилия. Има ванилена захар при бакпулвера и маята на прах. До брашното, какаото, кафявата захар..

# 1 434
При нас тези неща ги няма също много от отдавна , дом.пюре има само от малките метални джвъчки.
ванилия само на малки пак. няма , има ванилена захар и течна есенция а аромат в малки шишенца-над кокосовите стърготини , стафиди и др. сладкарски , до брашното.

# 1 435
Цените се качват, още преди време ви писах, ама ме не слушате(( Не е да ги няма продуктите, нови цени ще слагат съм сигурна. По другите магазини е същото, затова и в Лидл няма да е различно.

# 1 436
Ааа, охолно си се почерпихме с лаврак, за поредни опаковки ставаше дума. То няма неразбрал как се пазарува в Лидл в тая тема.

# 1 437
  • София
В лидл няма ванилия. Има ванилена захар при бакпулвера и маята на прах. До брашното, какаото, кафявата захар..
Има някакви течни есенции, но не знам нито цена,нито аромати. В малки капсули.

# 1 438
Има някакви течни есенции, но не знам нито цена,нито аромати. В малки капсули.

Има едни мини шишенца с есенции - едната с аромат на ванилия, другата по спомен беше с аромат на лимон. Цената мисля, че е  0,99 лв.

Аз искам отново да попитам за дамските сребристи ботуши, които ще бъдат налични от четвъртък. Пързалят ли се и стават ли за много дебела снежна покривка? Хвърлила съм им око и мисля да си ги взема, но не знам дали няма да пропускат. Disappointed Relieved
От новата брошура също съм харесала гетите и високите чорапи за по 4,99 лв броя.

# 1 439
Мислих, че дамата пита за малките ванилйки в хартиени опаковки.

Общи условия

Активация на акаунт