Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 572
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 410
Да ви дам една идея за часовниците с кожена каишка- моя го “лекувам” като го обновявам с гел-лак (за бяла каишка е много удобно).

# 1 411
Пропуснах да кажа, че на моя часовник няма какво да му се разлепи, защото всичко по каишката е шито, а не лепено.
Феникс, не е толкова зле каишката, но си запазвам идеята Grinning

# 1 412
Долче, моята каишка също е шита сега го погледнах, бяла е. Гривничката е нещо плетено -кафяв конец с блестящи вътре камъчета големи-носих я доста, ама едното камъче падна, устойчива и тя беше обаче. Помня, че 12 лв го взех, освен да е бил с 30% намаление и да съм се изкушила, не помня вече, но нямаше избор, та..Бе стават, като ги пуснат май после има в намаление все останали съм виждала и едни розови по едно време, та не бързайте, не се купуват май много (ама после не се знае какво ще остане) За подарък обаче е добре, в кутийка е, за жена си заслужава. Аз за моята лекарка се сетих да взема (не че е останала до този часовник, ама друго се не сещам вече)

# 1 413
  • Мадрид / София
Взимам само от кръглия зелен фасул, по̀ ми е приятен за ядене. Аз го готвя като плоския. То голяма разлика няма. При нас има замразен плосък и кръгъл, но в други вериги магазини. В Лидл е по̀ ограничен избора.
А часовниците така и не ме впечатлиха, въпреки че ги заглеждах доста. Купих си един за 3€ от друг магазин и още си работи. Трябваше ми спешно един за работа.

# 1 414
  • русе
Царевично брашно предлагат ли в Лидл?

# 1 415
И аз готвя всичко със замразения зелен фасул, без проблеми.
Царевично брашно не съм виждала.
А пуканки има ли???

# 1 416
Пуканки има. 55 ст. С масло и със сол.
Вредни са..😆

# 1 417
Тета, ще водя детето на цирк Joy Готови ми трябват. Там и без това ще се размрънка за пуканки/някакъв джънк, та мислех да се подготвя с пуканки и шоко топчета от Лидъл- поне като ще яде нещо такова, да съм прегледала състава преди това Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе пуканки яде рядко, или домашни, или на някой рожден ден. Ето сега я нахраних с кюфтета, да не се тревожиш за нея Grinning Като види кюфте хляб не ще Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 418
Лидл са отлични риболовци 😍, благославям ги редовно.

Хич не са вредни пуканките, тортите също. Вреден може да е начинът на приготвяне и суровините. За кюфтетата същото се отнася. 😃

# 1 419
Вас цитирам...вие им намерихте кусур преди време. Това имали...онова...

Готови няма. Само за микровълнова. Ама и тя била вредна...та....

# 1 420
По едно време сякаш имаше готови....и ние вече правим домашни и не съм гледала...

# 1 421
  • Асеновград
Инхалатори имаше януари, от мобилните на батерии. https://apteka.framar.bg/30058114/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%81 … D0%BE%D1%80-54105
Много компактен.Моя е купуван предна година пак януари-февруари на Санитас, и съм много доволна.
По мое наблюдение някъде след празниците има и инхалатори, поне последните две години е така.
Регистрирах две бележки, голяма мъка. не знам колко пъти поиска да започна наново докато потвърди регистрация. Добре че досега все забравях за играта.

# 1 422
Циркът е точно до Лидъл Joy Добре де, ще се насоча към някакъв заместител на пуканките Grinning

# 1 423
Що бе, Долче, направи й ти, от амарант (ако имаш време) - протеинови са, без оксидирали мазнини... Аз от пуканки не се отказвам. 😁 А бе от нищо не се отказвам, падам си чревоугодник. 😊 Но не и прасенце...та гледам какво ям. 🙃

# 1 424
В нашия Лидл няма замразен грах от месеци, а и замразения фасул изчезна от седмица......Само едни пликове с грах и моркови има. Така беше и миналата година, а това е любимият ми грах. Ще сготвя от този с морковите май. ...

Общи условия

Активация на акаунт