Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 588
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 395
  • софия
Замразеният зелен фасул е т. нар. френски - кръгъл, който се ползва за гарнитура или салати. Може и с паста да се прави. Не го харесвам за друго, но е въпрос на вкус.  Крехък е, не се усещат бобчетата вътре.

# 1 396
А плосък замразен зелен фасул къде изобщо може да се намери? Търсих и по другите вериги, само от френския имаше.

Пристрастих се към ароматните коледни свещи, трудно харесвам аромат, а лидлските и трите ме опияняват. 😃 Вчера 20 лв. само за свещи хвръкнаха. 🙄

# 1 397
Да питам за споменаваните гривни-часовници. Може ли снимка? Не се сещам за тях.

# 1 398
  • Mostly in my mind
Кръглия зелен френски  фасул много го харесваме вкъщи. Често г приготвям като гарнитура. Дъщеря ми вика: Мамо, като аспержи е. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 399
mariat , намерих стара коледна брошура с часовниците (пускани са няколко пъти и имаше и други видове)
Скрит текст:

# 1 400
Здравейте, спомняте ли си кога пускаха инхалатори? Минаха ли вече? Някой може ли да препоръча хубав инхалатор на прилична цена?

# 1 401
Скоро имаше, но не е изключено да си намерите някъде останал. До скоро гледах един на Борово.
В Кауфланд също имаше същия модел.
Лично аз на Санитас го ползвам пета година и не го заменям за нищо на света.

# 1 402
И в Младост на Москов се моташе един.

# 1 403
mariat , намерих стара коледна брошура с часовниците (пускани са няколко пъти и имаше и други видове)
Скрит текст:

Да, подобни са, имаше и други видове. Моят е като белия(третия с белия циферблат), но с друга гривна и беше 12 лв комплекта. Пускаха няколко пъти различни видове. Аз бях взела и един черен без гривна с гумена каишка(не знам как се води) тип мъжки за 7лв и го дадох на майка, после пуснаха и тези с гривните и взех за мен. И двете още ги носим, батерията издържа и аз поне не го свалям никъде (мързи ме) нищо му няма наистина, щом и в морето издържа, а у нас изобщо не го свалям в банята. Бе струва си, не съм очаквала, може така да съм случила.

# 1 404
Много са зле часовниците, каишките са твърди и се нацепват, когато се огъват. Аз имах, за може би десетина носения напълно се разлепи каишката. Върнаха ми парите.

# 1 405
Много благодаря за онагледяването.
Алина, от къде купуваш филтри за инхалатора?

# 1 406
Нищо не ми се е нацепило, от кожения модел е, защото съм алергична към металните каишки. Само леко белият цвят се е обелил в това дето се мушка в началото. Нито цвета се е изгубил иначе и потъмнял, нито имам нацепване някакво по каишката, ама аз не го свалям изобщо и не се прегъва съответно. Може и така да съм случила, да не подведа някой. Но във вода гарантирам издържа минерална, солена, обикновена без проблем от време и честота.

# 1 407
А защо така играе цената на тези часовници с гривна - 20, 12, 17 лв. Аз го взех на 17. Идеален е, но не го и нося много, нося си основния ми часовник, този го взех за разнообразие понякога.

# 1 408
Инхалатора гледах в емаг намалени сега заради черния петък. Не съм ги разглеждала подробно, понеже имам и слава Богу вече почти не ползвам. На някой може да му е от полза.

# 1 409
И моят часовник го купих на 17 лв , около март беше. Моят е бял, с дебела кожена каишка, всеки ден поне по два пъти се слага/сваля- не понасям да съм с часовник вкъщи, когато готвя/домакинствам, докато спя, къпя се, на плаж съм и т. н. Та водоустойчивост не съм тествала. На удари "носи" обаче Joy Каишката се е пооцветила леко понеже повечето ми блузи и връхни дрехи са тъмни* очаквах го. И леко изтъркано има на едната малка гайчица- там кожата е по-тънка, а и аз редовно "дера" каишката на това място, та за мен си са нормални следи от употреба. Става за носене. От вътрешната страна "позлатата" си е променила цвета, но отвън не се вижда и не оставя следи по кожата. Нацепено или разлепено по каишката няма, въпреки, че е дебела. Много е точен, батерията държи. Имам и черен (тогава в темата минаваше за много стилен, Тета май купи същия Stuck Out Tongue Winking Eye ), обаче го нося по-рядко- той си е като нов съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт