Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 601
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 380
Скрит текст:
Няма кой, мъжа е от по-рано на работа, баби, дядовци също. Освен да събудя малкия по-рано и да ходим. Ще ми го върне тъпкано обаче 😁 ама пък ще си заслужава. Така ще направя, да е по-сигурно.
В Ринг мол Лидл отваря в 10 Wink
Но само ако си с кола, много е голямо и тежко. Не е за ГТ, особено с дете.
В 9.00 отваря лидл в Ринг мол.
Да, все още е така. И аз предпочитам там да ходя, макар че и този в Борово не е никак лош, но преди да го отворят, ходех все в Ринг мола, доста по-добре зареден е от всички останали.
Отдавна съм била в майчинство значи 😄
Беше ми най-любимия в този период, паркингът е сушинка и огромен, вътре е топло и винаги имаше по много бройки от детските неща.
[/quote]

# 1 381
Не, че нещо, ама с тези кухни, като за записване в детската градина май е)) Миналата година помня в Борово имаше и до по-късно, та не се изкупуват веднага, ама не се знае де. Но ми се струва, че са за момиченца над 3 г. някъде, а на Десито е на годинка май принцеската. То и другата година пак ще има кухни- всяка година ги пускат. Че и разни там работи има да купувате отделно гледам и са хубави, бе не ви завиждам направо, но за момиченце е супер))

Виж за ски нещата и термобельото беше бой направо, даже аз се наредих преди отварянето да вися и чакам и едвам си взех яке моят номер. Направо беше някакъв митинг миналата година.

Тези часовници с гривните и аз си взех и още го нося, не го свалям изобщо-в морето, под душа, в минерален басейн, нямат грешка. Дори каишката (кожена е) издържа и не се разцепи от водата, само малко пообели. Много си го харесвам и още ми работи съвсем точно. Ако пуснат пак ще взема и за мен и за подарък, заслужават си.

# 1 382
Как са замразените зелен боб и царевицата ? Вкъщи основно тези зеленчуци купуваме замразени ,но така и не мога да попадна на хубав зелен боб без жилки,май само от Лидл не съм пробвала

Ми бобът е от оня тънкия. Не знам сортът как се води - дълъг, тънък и цилиндричен. Не сплескан. За гарнитура става. За основно не знам- едва ли.

В буркан в момента зеления боб е на промо - 90 ст излиза буркан 600 мл със сока.

Кухнята и на мен ми се вижда че за 1г мадама няма да става...ранХо й е доста. Но всеки си знае...

# 1 383
  • София
И следващата седмица ще е лудница. И за възрастни ски екипи, и бебешките космонавти. Вчера като се изтипосах в 8 без 15 и нямаше никой, направо се стреснах че са отворили по-рано 😂
Няколко детски якета ми трябваха, затова от сутринта се завлякох, да няма няма. Стана си суматохата разбира се, въпреки че умишлено ходя в "по-смотания" Лидл в квартала, представям си на Малинов и в Младост 2 какво чудо е било.
На моменти ме дразни тази политика "грабете сега, после няма да има", но се и хващам понякога, признавам си. Особено за детските ски неща, но поне са качествени и не ме е яд после.

# 1 384
Кухни имаше миналата година и в Ринг мол и в Борово доволно, преди две години свършиха за минути, лично ходих да купувам в 9 часа сутринта.
При нас играят от 1 до 7 годишни на тази кухня, много братовчеди са, всички ѝ се кефят и момичета и момчета.
Скрит текст:
Аз миналата година събрах пари от роднини и синът ми, тогава нямаше 4 я получи за Коледа. Един подарък. Супер съм доволна, не се затрупа със сто играчки, ужасно много играе с тази кухня, освен това е и красива, абе много е хубава. В хола до дивана сме я сложили, той си готви, носи ни, голяма игра пада, още не му е омръзнала.

# 1 385
  • София
Аз съм с момченце, ако за мен става въпрос. Grinning  Но и той е на годинка и месец, обаче по разните му детски кътове е обладан и само ходи да бърка в паничките и да отваря шкафовете. Мисля, че много ще се кефи ииии за това. Може пък да му хареса и да стане един готвач, знае ли се. Най-накрая някой от семейството да готви като хората хаха.
Съжалявам, пак редактирам ама си загубих мисълта. Взех термо бельо и ски гащеризона и са супер. Ще пробвам и някой космонавт да докопам в понеделник, може и ботушшш Simple Smile абе да са живи и здрави от Лидл. Иначе и ние имаме пари от рождения ден и специално ги пазя за тази златна кухня.

# 1 386
ААА, сега разбрах)) Десито (за теб ставаше дума, ама не се загледах, че си с момченце, а само годината видях, извинявай)
Значи ти отсега насочваш детето за главен готвач, та после само лежиш и ядеш)) Супер си го намислила, действай тогава и да ни каниш в ресторанта, все пак...близки сме си всички тук де))

# 1 387
Потвърждавам, че момченцата са големи фенове на кухничките - в яслата моята се конкурираше с едно момченце Б. за това кой да "прави" чай на децата, добре, че госпожата ги е помирила по някакъв начин, та сега работят в екип.
Иначе моята си беше на 1плюс г. когато взехме кухнята, не ги гледайте, че на опаковките пише за възраст 3плюс.

# 1 388
Купувайте смело дървени играчки, супер са...само боли ако детето ги метне върху вас...

Вие да не сте по "Монтесори"  Simple Smile
Не бих казала, просто много ме кефят тези играчки. Влакчетата са супер, мен ме забавляват повече от децата.

# 1 389
Ние миналата година събрахме пари в градината, бяха 1еа група тогава и купихме кухнята и всички дървени играчки от Лидл и дървена работилница от Кауфланд и други дървени играчки от там. Супер много играят децата с тях. В държавна градина в София са.

# 1 390
Лъки ти как смяташ, рано ли трябва да се чака?
При нас ще има търсене, знам поне 2-3 майки които искат да купуват, така че аз ще съм преди обяд там. С колата.  Mr. Green
Ти поне си в София, все ще ти оставят една кухничка.

# 1 391
Аз купих дървена работилница на дребен от К. За 35. Страхотна е. Май кухня няма да купувам, макар  че бая ме замислихте

# 1 392
  • София
Ааа недей, недей. Щом имате работилница Bowtie шегувам се разбира се Stuck Out Tongue

# 1 393
Мацки, какво ще кажете за сутиена без банели? Имам такъв на друга фирма и е страшно удобен.
https://www.lidl.bg/bg/p/v-stranata-na-nezhnostta/sutien/p32351

# 1 394
Замразените зелен фасул и царевица са идеални според моите критерии. Вярно, зеленият фасул не е от плоския, но е крехък, приготвям го по всевъзможни начини и все е хубав. Ние вкъщи не си падаме по "зелен" фасул в буркани- обикновено или е прекалено сварен, или има някакъв странен вкус...

Общи условия

Активация на акаунт