Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 602
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 365
Имаме дървени играчки от миналата година - дъска със зеленчуци и 1-2 плода и пластмасово ножче, пица и още нещо - хубави са, качествени, детето много си играе с тях. Имаме и пластмасови чашки за чай, с дървена дъска, дървени бисквити, дървено парче шоколад и забравих какво още - също са много добри.

Изобщо кухнята и дървените кухненски играчки от Лидл са сигурно най-високо котираните у нас.
Най-малко предпочитаното лидлско нещо у нас е едно дървено конче - много качествено, но в най-добрия случай се люлее на него по 5 минути и то не всеки ден. Ама ММ много настояваше за конче, а това беше два или три пъти по-евтино от другите кончета в детските магазини, така че минахме сравнително евтино.

# 1 366
Купувайте смело дървени играчки, супер са...само боли ако детето ги метне върху вас. Ние имаме на доста марки дървени играчки и лидл-ските са сред най-хубавите и никога не са има стърчащи трески, както други.

# 1 367
Купувайте смело дървени играчки, супер са...само боли ако детето ги метне върху вас...

Вие да не сте по "Монтесори"  Simple Smile

# 1 368
  • София
И аз съм много доволна от дървените им играчки, имаме доста. Имам малко странен въпрос, някой ако помни... тези кухни бързо ли се изкупуват?  Ще ходя в понеделник и аз за нея, ама вече се чудя дали ще има някоя оцеляла до 9 часа. Мислех, че няма да има нужда от такива ранни начинания ама като чета темата явно е много голям наплива за тези кухни. Гледам купуват повече бройки, за да ги продават после по-скъпо, егаси! Лъки ти как смяташ, рано ли трябва да се чака?

# 1 369
Ако успееш да изпревариш Лъки ще има и за теб.
По принцип са едни от най- купуваните кухните.
И аз съм доволна от дървените играчки и харесах на детето още Wink

# 1 370
И аз бях доволна.
Скоро разпродадох в олх повечето- веднага се изкупиха.
Детето ми порастна просто. Оставих релсите само.

Дес...ако я искаш..прати някой рано да ти я вземе. Най-сигурно така.

# 1 371
  • София
Няма кой, мъжа е от по-рано на работа, баби, дядовци също. Освен да събудя малкия по-рано и да ходим. Ще ми го върне тъпкано обаче 😁 ама пък ще си заслужава. Така ще направя, да е по-сигурно.

# 1 372
Миналата година в София отначало уж се разпродадоха бързо кухните, но след това в големите магазини ги имаше до края на януари.
Но по спомен тежи много, направи сметка как ще я придвижиш до колата или до вкъщи.

# 1 373
Скрит текст:
В нашия К не видях ботуши...Но пак 24 лв не е било редовна цена. Не помня тези лидълски ботуши миналата година по 36 или по 38-40 лв бяха, губи ми се....
Детските ботуши засега се държат добре- и собственичката им най-вече Joy Тъмносините със снежинки. Най-накрая един практичен цвят и за момичетата... Миналогодишните- светлосини със сребристо и бял "пух"- ги съсипа. Протърка ги отдолу (стържейки нарочно стъпалата), след 1-2 седмици употреба рошавото от бяло стана сиво, сребристото го издра и накрая вече изглеждаха покъртително...Но и малката сериозно се постара да ги съсипе тогава. Тези тъмносините ботуши обаче са супер практични, препоръчвам. И друго което ми харесва е, че са с велкро само горе, а отдолу са с ластици- дребната от неправилно обуване и напъване беше скъсала шевовете точно над предните светлоотразители... Joy С новите ботуши и се налага да се съобразява с ластиците Grinning

те не са ли за студено време или говориш за миналогодишните?
Тъмносините са за студено време, да. Детето обаче започна да ги носи заради дъжда.

# 1 374
  • Благоевград
Някой има ли представа по кое време пускат часовниците с гривни? Имаше ги преди 8 март и мисля, че и за коледа пускаха  newsm78

# 1 375
  • София
Няма кой, мъжа е от по-рано на работа, баби, дядовци също. Освен да събудя малкия по-рано и да ходим. Ще ми го върне тъпкано обаче 😁 ама пък ще си заслужава. Така ще направя, да е по-сигурно.
В Ринг мол Лидл отваря в 10 Wink
Но само ако си с кола, много е голямо и тежко. Не е за ГТ, особено с дете.

# 1 376
В 9.00 отваря лидл в Ринг мол.

# 1 377
  • София
Да, с кола съм. Много благодаря, надявам се все в някой Лидл да я има.

# 1 378
  • София
В 9.00 отваря лидл в Ринг мол.
Отдавна съм била в майчинство значи 😄
Беше ми най-любимия в този период, паркингът е сушинка и огромен, вътре е топло и винаги имаше по много бройки от детските неща.

# 1 379
Как са замразените зелен боб и царевицата ? Вкъщи основно тези зеленчуци купуваме замразени ,но така и не мога да попадна на хубав зелен боб без жилки,май само от Лидл не съм пробвала

Общи условия

Активация на акаунт