Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 613
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 350
Ха ха, по това време съм била още вкъщи Joy Ясно.

# 1 351
Яйцата, които са в промоция сега, с хубав жълтък ли са? Бях взимала едни с код 3 в кутии по 10 броя, жълтъкът не беше лош, но с много слаби черупки, чупеха ми се в ръцете. Тези сега как са?

# 1 352
Яйцата, които са в промоция сега, с хубав жълтък ли са? Бях взимала едни с код 3 в кутии по 10 броя, жълтъкът не беше лош, но с много слаби черупки, чупеха ми се в ръцете. Тези сега как са?
Да,аз вече няколко пъти взимам от яйцата L,10 бр.за 2.69 май бяха.Жълтъка им е наистина жълт-супи,кексове,палачинки...всичко е жълто,а са и вкусни😉

# 1 353
Хубави са яйцата.

# 1 354
  • Пловдив
Аз, такова за гъската да кажа  Grinning Аз предимно домашна консумирам, ма мисля ще стане също добра с кисело зелце  chef За мен е по-добро месцето от пуяка.

# 1 355
Скрит текст:
В нашия К не видях ботуши...Но пак 24 лв не е било редовна цена. Не помня тези лидълски ботуши миналата година по 36 или по 38-40 лв бяха, губи ми се....
Детските ботуши засега се държат добре- и собственичката им най-вече Joy Тъмносините със снежинки. Най-накрая един практичен цвят и за момичетата... Миналогодишните- светлосини със сребристо и бял "пух"- ги съсипа. Протърка ги отдолу (стържейки нарочно стъпалата), след 1-2 седмици употреба рошавото от бяло стана сиво, сребристото го издра и накрая вече изглеждаха покъртително...Но и малката сериозно се постара да ги съсипе тогава. Тези тъмносините ботуши обаче са супер практични, препоръчвам. И друго което ми харесва е, че са с велкро само горе, а отдолу са с ластици- дребната от неправилно обуване и напъване беше скъсала шевовете точно над предните светлоотразители... Joy С новите ботуши и се налага да се съобразява с ластиците Grinning

те не са ли за студено време или говориш за миналогодишните?

# 1 356
Ха сега кажете, вкусна ли е:

# 1 357
fenyx Вкусна е Simple Smile. И едни мини хлебчета италиански има - забравих им името и те са вкусни.
Гъската ще стане добре на бавно и продължително готвене с добавки по избор - кореноплодни зеленчуци на едро и подправки+вино, с зеле също. Рецептите ползвам за патица, но са приложими. Гъска не съм яла от дете.

# 1 358
не са ли много сухи тия гъски?
не разбрах някой дали е пробвал телешката кайма как е?

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 09:48 от zenata

# 1 359
Народът пълнеше колички до горе със зелен боб. Стълпотворение ....основно стипендианти😆
 /пенсии/. Чудно ми е за какво са им такива количества...

Това ново ли е? :

Подобно имаше преди на хладилните вертикални витрини-на рафтовете. Беше блъскано със захар. На това странно няма съдържание. Не взех защото подозирам че и то е "развалено" с подсладители.

Взех лаврак. Два вида кюфтаци с оранжев етикет и кайма смес също намалена с 30%.

# 1 360
Не, този бекон си е отдавна, но беше с по-различен етикет. Мисля, че има кленов сироп.

# 1 361
И аз така мисля. Сменили са му мястото обаче - до истинските мръвки е вече. Не до колбасите.

# 1 362
И в нашия Лидл днес нямаше замразен зелен боб. Купих от друго място и сега се моля да е без жили.

# 1 363
Отзиви за дървените играчки от другата седмица? Искам да взема на детето дъската със зеленчуци и конструктор моята първа железница. Ако някой сподели опит ще съм благодарна.

# 1 364
Отзиви за дървените играчки от другата седмица? Искам да взема на детето дъската със зеленчуци и конструктор моята първа железница. Ако някой сподели опит ще съм благодарна.
Ние имаме дървени играчки от Лидъл, не са мръднали и детето много ги обича.

Общи условия

Активация на акаунт