Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 619
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 335
Пуяк правят Joy

# 1 336
Кръгла нула съм на тема патенца, не е "моето".  Laughing

# 1 337
Тете, пуяците са американски за онзи ден дет празнуват.
Виж, англичаните си имат гъсоци, с ябълки, стафиди и не знам какво си, аристократи бре))
https://recepti.gotvach.bg/r-64223-%D0%9F%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%B … D1%81%D0%BA%D0%B8
а това е за коледна гъска
https://recepti.gotvach.bg/r-20488-%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B … D1%81%D0%BA%D0%B0

Англичаните май са по гъските с две думи, така ми изглежда, ама те па едни кулинари...

# 1 338
  • София
Американците правят коледна пуйка.

# 1 339
Да похваля днешните детски суитшърти - на щерката пасна точно по размер, мекички и дано достатъчно топлички. Взех ѝ в розово райе, по-хубав е на живо, отколкото в брошурата.
За търсещите безлактозно мляко в София - има и в Младост 2.

# 1 340
Днес в ринг мол имаше музикални кутии,намалени на 12 и нещо.
Случайно да сте видели и от коледните шоколади по 0.99лв?

Не съм обърнала внимание Sad

# 1 341
Здравейте, моля за мнение за дамските ботуши, някой има ли ги или за първи път се предлагат?

# 1 342
Аз имам първите лъскавите -страхотно топлят и не пропускат на сняг

# 1 343
Аз имам първите лъскавите -страхотно топлят и не пропускат на сняг
+1 и от мен.

# 1 344
Коледните меденки, горелката за брюле и  другите артикули от празничните страници ги гледам от този понеделник на тези цени. Що така?

# 1 345
И аз питам що така за цените. Какви са тези цени на ботушите също. Кауфланд пуснаха дамските термоботуши на 24 лв.

# 1 346
Коледните меденки, горелката за брюле и  другите артикули от празничните страници ги гледам от този понеделник на тези цени. Що така?
Някои артикули от празничните седмици ги има откакто пуснаха коледните лакомства (а те също мисля бяха пуснати малко преди появата си в брошура). Припомнят ни какво можем да си купим Stuck Out Tongue Winking Eye Има при нас едни горелки- от няколко седмици при това, но не са някакви по-обикновени и евтини.
Кога в К са пускали термоботуши, да не са били някакви грозили, че не към обърнала вномание? Grinning

# 1 347
Преди около седмица някъде, имаше акция на -50%. За мен бяха много хубави и мадамски, за разлика от лидлските другата седмица.

# 1 348
В нашия К не видях ботуши...Но пак 24 лв не е било редовна цена. Не помня тези лидълски ботуши миналата година по 36 или по 38-40 лв бяха, губи ми се....
Детските ботуши засега се държат добре- и собственичката им най-вече Joy Тъмносините със снежинки. Най-накрая един практичен цвят и за момичетата... Миналогодишните- светлосини със сребристо и бял "пух"- ги съсипа. Протърка ги отдолу (стържейки нарочно стъпалата), след 1-2 седмици употреба рошавото от бяло стана сиво, сребристото го издра и накрая вече изглеждаха покъртително...Но и малката сериозно се постара да ги съсипе тогава. Тези тъмносините ботуши обаче са супер практични, препоръчвам. И друго което ми харесва е, че са с велкро само горе, а отдолу са с ластици- дребната от неправилно обуване и напъване беше скъсала шевовете точно над предните светлоотразители... Joy С новите ботуши и се налага да се съобразява с ластиците Grinning

# 1 349
А, не се учудвам, че не си видяла. При нас в деня на кампанията в 7:15 ч. бяха останали 2-3 чифта 41-ви номер. Пазарът се е състоял между 7:00 и 7:15 ч.😃

Общи условия

Активация на акаунт