Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 621
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 290
polly
Скрит текст:
забравих да ти предложа и сладкиша Киндер буено на Таня Донева-най -любим на дребен (виждала си го в др.тема и на др.място)

# 1 291
  • София
Здравейте, търся дървената кутия с 10 игри (по спомен бяха шах, дама, не се сърди човече  др.), бяха ги пускали преди около 3 седмици, някой виждал ли е някъде налични?
Скрит текст:

В магазина до Халите. Снимките са от преди един час.

# 1 292
Само авокадото харесах, в къщи само това искат, не зная от сорта ли, от производителя ли, другите не им били вкусни.

Много хора ми препоръчаха авокадото в мрежа,за няколко дена били омеквали. Е,5 пъти купих,чаках го,до банани го слагах...и накрая все го хвърлям твърдо като камък. Как е възможно се чудя?
А защо просто не го изчакаш да узрее, вместо да го хвърляш. Понякога е доста зелено, в такива случаи или не го купувам, или чакам повече време да узрее.

Естествено че чаках преди да го изхвърля. В един от случаите чаках повече от месец.

# 1 293
И аз сутринта напазарувах доволно.Взех от ски-якето за баткото,както и поларено горнище.
ММ не беше много очарован от якето,нямало да топли,но като извадих полара,веднага си промени мнението.😄Търсих от музикалните кутии,които всички хвалихте,но в нашия филиал нямаше...дали ще ги заредят пак?Яд ме е,щяха да се радват децата...Чудих се на кремчето Делукс млечен крем с кокосови стърготини,но ми се досвидяха 4 лв за 200 гр.😂 и не взех.Взех и от любимите си яйца,айсберг и банани на промоция.От пекарната две франзелки със семенаXXL на промоция пак и едно песто Дженовезе-довечера ще гаврътна едни брускети  с тях.
Взех още и едно пакетче подправки за меденки,както и шоколадовия ганаш
И как ядете това авокадо,незнам-само на мен ли не ми харесва,като гума ми е

# 1 294
Какви са тези музикални кутии, аз уж гледам брошурите, а съм изтървала?

# 1 295
  • София
Bella sun авокадото трябва да узрее,като го натиснеш отвън да е меко, да ти потъне пръста, без да се връща.
Като го разрежеш като масло се маже.

# 1 296

Не съм ги виждала в брошурите,бяха при коледните сладки неща
Освен да взема да пробвам пак авокадото,вие какво приготвяте с него?

# 1 297
Кремообразната извара ползвам в кремове със заквасена сметана, шоколад, маскарпоне. И аз като natka правя салата Снежанка с нея, чеснов сос също. С лъжичка така натюр много ми върви. Има много приложения.
Има ли някаква надежда да върнат пуешките наденички от зелената серия?

# 1 298
На въпроса какво приготвяме от авокадо: гуакамоле, панирано авокадо (печено го правя) , кюфтенца с авокадо или просто на пастет с малко лимонов сок, зехтин, лук, чесън и черен пипер. Дори опитах да правя и бонбони с банан и авокадо, но както питах - търся удобни формички за бонбони. Някакви идеи откъде (днес нещо ги пропуснах тези от офертата)

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 14:57 от fenyx

# 1 299
  • Мадрид / София
Открих вълшебната формула как да не се разорявам от Лидл - смених местоработата и сега не ми е на път. Трябва специално да се наканя да отида до него.
Формички за бомбони силиконови съм виждала в Лидл, но беше отдавна. Може би за Великден ако не се лъжа.

# 1 300
Ако не намерите формички специално за бонбони, формичките за лед вършат горе долу същата работа.

# 1 301
  • Варна
Ски-екипите не са лоши, още повече като се има предвид цената им. Миналата година на Пампорово беше пълно със ски екипи от Лидл. Момичешките се отличават по цвят и лесно се разпознават. Предполагам, че качеството тази година ще е същото. Аз съм купувала само за най-малкия, върши чудесна работа. Термобельо пак от миналата година - големият ми син си го носи на ските, не се е оплаквал. Само дето цветовете бяха малко смотани.

# 1 302

Даже и снимки имаше в темата. Кутиите се изчерпаха доста бързо, даже единия цвят при нас го нямаше на първия ден.

Авокадо добавям към салата айсберг или маруля. Намачкано с малко сирене става разядка. Аз мога и така със сол и пипер да го ям.  Mr. Green

# 1 303
Днес в ринг мол имаше музикални кутии,намалени на 12 и нещо.
Авокадото ,освен на гуакамоле, го ям и директно нарязано или в салатата.
На дъщеря ми правя кремче с пасирани авокадо и банан или манго. Добавям я заквасена сметана,я кисело мляко.

# 1 304
Хайде да им пишем за пуешките наденички, много ми е мъчно за тях. 😭

Общи условия

Активация на акаунт