Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 353
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 150
Докладвам:1.сиропи за кафе няма, само поръски;2.капки шоколадови също няма, само двата вида крокан;3.мелнички имаше само в маг.на канала срещу Военна академия, в този на Раковска-не.Има и от марципана на калъпче за капучиновите звезди.
Погледнах покривките(някой питаше дали се перат)-на етикета има знак за пране 30_
Никой не спомена за спрея против залепване-скъпичък е, но е добър.
Слагам малко снимки и цени скрито
Скрит текст:

# 151
Здравейте!
Има ли и други с проблем с конвектора?
Взех го с големи очаквания да отоплявам стаята където спи бебето, а то пълно разочарование. Наблюдавам го вече трети ден, включва и изключва когато си реши. В стая с темп 20 градуса засича 23, задавам му 25 с вентилатор и изключва след макс 6-7 минути и пише и уж зададената Т е достигната, а не е. Защото ако действително в стаята е 25 градуса няма да може да се диша.

# 152
Сменяй го. Ако и другия прави проблем...го връщаш направо.

# 153
Джей, нашият от миналата година прави същото. Просто му задавам по-голяма температура.

# 154
И моят е същият.Днес говорих с националния,такива били спецификите. Проверявах температурата и на мен ми се струва нереално висока,но термометъра не греши.Още му търся цаката,ако не ще го връщам.Ако е 25 градуса става мор,ако е 23 въобще не се включва след първоначалното загряване и изключване.Пълна недомислица.Ще го пробвам още вечер две и ще реша.
Влагоабсорбаторът ми го сменят с друг,дефект се оказало в няква тръбичка. Имайте го в предвид,които го имат.

# 155
Лещичка, нашият любим влагоабсорбатор си работи засега чудесно и дано така си продължи, защото ни е незаменим! Не мога да опиша как подпухваха тапетите преди да го купим, всеки сезон все по-зле (съседите отдолу правиха някакви замазки и оттогава беши ад). А как така изведнъж дефектира вашата тръбичка, така сте го купили ли?
Подправки в мелнички от мин. година няма при нас. Grinning
Мин. година върнах конвектор, изключваше ми се бушона като пусна бойлер/ел. кана в кухнята, макар стаите да са отдалечени- нещо не се спогоди с ел. мрежата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дънките ХХЛ за дами прекрасни, но останали размери за мега мощни дупета- 56, 58 (т.е. 58, 60 по ит. номерация)....Че и еластичност си имат....
Имам спрея против залепване, но намален с 30% го взех. Добър е, но малко имам проблем с пръскането- дооооста силно пръска. Може и в мен да е проблема де, иначе не залепват нещата, но множко ми идва "мазния слой". Ако някой ме светне как да го използвам на по-тънък слой ще е чудесно!
Взех кисела мряко, кремообразна извара, кокосово брашно (като на Тета), 4 опаковки кайма, мед големия буркан, още хелоуин ябълки Stuck Out Tongue Winking Eye , ябълки в мрежа, салатка и..почти 40 лв. сметка. Специалните обувки от 50 лв ги харесах, но моят номер липсваше. Ще намина пак и за какао, още кокосови неща и ще видим какво другичко! Joy

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 23:21 от dolce miele

# 156
Явно да,работеше в началото без проблем и изведнъж почна да капе от тръбата за маркуча,при положение че се ползва само с контейнера.Звъннах на сервиза и казаха да им го пратя за диагностика,днеска ми звъннаха че ще го заменят поради дефект.Иначе и аз съм доволна,за 3 седмица ни свали трайно влагата,а на зима се надявам да избегна с него и влагата по дограмата.

# 157
Аз да питам, брашното от елда, което сега е и намалено, добро ли е и има ли го в постоянния асортимент?

# 158
Благодаря за темата!
Обещаната рецепта за кекс с бадемово брашно. Рецептата е от кулинарна група във фейсбук.
Малинов кекс с рикота и бадеми
Продукти: 3 яйца; 120 гр захар; 30 гр натурално нишесте; 2суп.лъж. олио; 180 гр бадемово брашно; 250 гр рикота; 1 пак. (11гр) бакпулвер; около 350 гр замразени малини или достатъчно за покриване на сладкиша; по желание филирани бадеми за поръсване
Приготвяне: яйцата се разбиват със захарта, добавят се олиото, нишестето с бакпулвера, рикотата, бадемовото брашно.Тестото се изсипва в постлана с хартия тавичка (с диам. 24 см). Върху тестото се разпределят малините. Пече се в умерена фурна (160-180 градуса) около 45-50 минути. При нужда се покрива с фолио, за да не прегори. Оставя се да изстине върху решетка. По желание може да се поръси с пудра захар. Да ви е сладко!
Аз използвах домашни замразени ягоди. Рикотата и бадемовото са от Лидл. Simple Smile

Извинявам се, исках да сложа рецептата в скрит тест, но на новата версия и от таблета, не успях.

# 159
  • София
Моята мелничка Deluxe спря да мели и искам на всяка цена да извадя съдържанието. Ама не само не мога да отворя,  не мога и да разбия!
Някой успял ли е да насили неотваряема мелничка?

# 160
Явно да,работеше в началото без проблем и изведнъж почна да капе от тръбата за маркуча,при положение че се ползва само с контейнера.Звъннах на сервиза и казаха да им го пратя за диагностика,днеска ми звъннаха че ще го заменят поради дефект.Иначе и аз съм доволна,за 3 седмица ни свали трайно влагата,а на зима се надявам да избегна с него и влагата по дограмата.
Лидълски ли е, как така съм го пропуснала, кога го пускаха и какви пари беше? И много ли бучи, чела съм, че са шумнички па принцип някои.

# 161
Леми, от 1-ви август беше влагоабсорбатора. Sunglasses 345 лв по спомен. Бучи, но на по-ниската степен по-малко. Ние пускаме през деня (когато има нужда). Няколко пъти се е налагало да поработва и докато спя, аз съм си заспивала- но на повечето хора би им пречил шума според мен. Но като пуснеш сутрин доста бързо понижава евентуалната "нощна" влага. Ние, за съжаление, от 4-5 години всяка есен/зима/пролет при Т под 24-25 нощем имаме ужасна влага по вина на съседите. Ей сега под 70% сутрин не пада- не смея да си помисля преди влагоабсорбатора как ли е било (щото сега при 70% почти няма "промени" по тапетите)... Confounded
Аз съм отваряла със сила мелнички, пластмасови също, но тези Делукс са доста здрава работа- тях не съм! То другите Делукс са ми отваряеми освен това....и аз същото се чудя...

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 08:30 от dolce miele

# 162
Мерси Долче, а само една стая ли оправя, или отваряш вратите навсякъде?
А с какво се отоплявате, работи ли отоплението докато пускаш влагоуловителя? Колко часа го оставяш да работи?

# 163
Karamelka_86, имам, но не бих го ползвала често. Идеален ми е за коледните сладки, които правя буквално само веднъж-дваж в годината. Ако го искаш за по-сериозна експлоатация, може би не е най-удачната покупка...
YSMIV4ICA, на мен не ми харесва лидълското безкофеиново кафе, блудкаво става за мен и вкусът му хич не ми пасва.

# 164
Вчера взехме от кафето на зърна, мирише уникално, нямам търпение да свърши отвореното и да пробваме новото. На самия пакет има капачка, която е много удобна да не изветрява кафето. За влаго уловителите не знам лидълските как са ние имаме този ,  върши страхотна работа и шуми колкото малък вентилатор.

Общи условия

Активация на акаунт