Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 380
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 165
Мерси Долче, а само една стая ли оправя, или отваряш вратите навсякъде?
А с какво се отоплявате, работи ли отоплението докато пускаш влагоуловителя? Колко часа го оставяш да работи?
Засега е основно в една стая. Местила съм го, има си колелца- но в другите има климатици и не се налага когато работят. Но проблемната стая е в кофти разположение- не се отоплява все още, зимата пускам вентилаторна печка вечер за малко, само спим там. Отгоре съседите си направили кухня, отдолу замазваха и облицоваха (а и яко се топлят). Другите съседи имат кухня частично към едната стена странично (да, точно печката им граничи с нас). Останалата част от стената е външна. Другите са съответно БАНЯ, студена стена откъм стълбището и вътрешна стена към отопляемите стаи...Но откакто облицоваха тези под  нас не можем да се оттървем от влага в по-хладните сезони! По принцип до 20-25 кв. метра е капацитета, но понякога съм оставяла наполовина/напълно отворена вратата и си работи без проблем (аз разлика не виждам, но и стаята където е основно е по-малка. Дрехи суши много добре, къде ще ги чакам зимата да съхнат на балкона и да ми се умирисват на въглища и дим! Grinning

# 166
Ние го ползваме в 2 стаи.Денем в спалнята в която сме с панел,който само нощем пускаме,а нощем е в хола където сме с климатик.Успява до 45 да свали,но стартира от 75 някъде. Проблемът при нас се оказа новото строителство и запечатването без да са изсъхнали стените и миналата година беше ужас и с малко бебе абе...Надявам се скоро да дойде новия и пак да си го включваме,че веднага се усеща разликата и самия въздух е различен.Идва ми и на мен леко шумен,но и тримата спим без проблем при затворена врата и в другата стая като е.

# 167
  • Асеновград
Тази седмица нищо не ме привлича в брошурата, но ви чета като чакам отзиви за дамските боти от предната брошура. Ако някойвече ги носи да пише как са.Аз взех но ми се вижда още топло за тях , та ако има лоши отзиви да знам какво да правя.

# 168
Вчера взехме от кафето на зърна, мирише уникално, нямам търпение да свърши отвореното и да пробваме новото. На самия пакет има капачка, която е много удобна да не изветрява кафето.
От кое кафе взе? Това на Бариста ли - червеното или оранжевото?

# 169
И двете 😆.

# 170
Тази седмица нищо не ме привлича в брошурата, но ви чета като чакам отзиви за дамските боти от предната брошура. Ако някойвече ги носи да пише как са.Аз взех но ми се вижда още топло за тях , та ако има лоши отзиви да знам какво да правя.
Аз имам и ги носих два пъти за по час (не прецених метеорологичните условия), наистина е все още топло за тях, но са много удобни. Не ми убиват никъде, усещам ги меки при ходене и са сравнително леки като за такъв тип обувка.

# 171
Mерси и на двете! Ние сме с климатици, обаче мухъл все се опитва да избие.
Лещичка, значи може да си бачкат едновременно и климатика и влагоуловителя?

# 172
Едно въпросче за бонбони - тези лидълските тип "Мерси" в постоянния асортимент ли са? И колко броя са вътре? /бяха обсъждани преди време, търсих с търсачката, но не намерих постовете/

# 173
Ами тя стаята е 40 квадрата.Климатикът е на външния ъгъл до вратата,а влагоабсорбатора посредата на около 5 метра от директната топлина.Четох в книжката че не трябва да е на директна или в стая с твърдо гориво или газ,хептем без отопление няма как.

# 174
Е, то ясно за газта и твърдото отопление, духа си влагоабсорбаторчето Grinning , но за климатик, духалка няма проблем. Пред него и зад него не трябва да има предмети в близост.
Бюти, в постоянния асортимент са, 14 бр май бяха...

# 175
Бюти, в постоянния асортимент са, 14 бр май бяха...

Чудесно, благодаря Flowers Hibiscus
Трябват ми около 30 бонбона... Ще чета на място по кутиите, ако изобщо пише бройката.

От Кордон-Бльо - то взехте ли? Колко време го запичате?

# 176
  • shumen
15 бонбона са.Аз преди време взех 2 кутии за почерпка.

# 177
  • София
Бонбоните са 16 бр.

# 178
Ако все още някой търси квадратен душ Wink има 5-6 бр. в София, Овча купел, филиала на Линкълн.
Пак там: има мелнички, няма сироп за кафе и няма шок.капки.

# 179
Едно въпросче за бонбони - тези лидълските тип "Мерси" в постоянния асортимент ли са? И колко броя са вътре? /бяха обсъждани преди време, търсих с търсачката, но не намерих постовете/
В постоянния са, да. 16 бонки. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт