Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 417
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Бургас
Тета, твоят уред за прозорци ползваш ли го? Съпружието го е осенила идея да взимем такъв, за да събираме сутрин конденза от прозореца, дали ще стане?
И аз неведнъж съм казвала, че точно това му е основното предназначение у нас. Дори прозорци май не съм мила с него - банята подсушавам с него и зимата прозорците с конденза Simple Smile

# 1 576
  • Точно където трябва
Някой взимал ли е от детските кухни. Малко късно видях, че са от понеделник и не знам ще е останало ли нещо, но днес ще проверя. Интересува ме, това под мивката какво е? Хладилник? Дребното вече втора коледа си пожелава хладилник, но или са малки, по една педя или...няма други.

# 1 577
Някой взимал ли е от детските кухни. Малко късно видях, че са от понеделник и не знам ще е останало ли нещо, но днес ще проверя. Интересува ме, това под мивката какво е? Хладилник? Дребното вече втора коледа си пожелава хладилник, но или са малки, по една педя или...няма други.

Да, под мивката е хладилник. Има 3 бели кубчета от дърво, те са ..лед. Детето си ги пъха в ледогенератора.  hahaha

# 1 578
  • София
Хахахаа ама голяма забава с тая кухня. От снощи не я оставя, чакам тая сутрин закуска. Иначе качеството за мен не е добро. Дори за парите, не са малко 120 лв.  Да не говорим, че нашия кашон е без крачета. Пак съм изтеглила късата клечка като съм взимала. Ама след два часа сглабяне, няма да я разглобя и върна за едните му крачета....
И за ботушите много го мислих дали да ги връщам, ама реших да ги оставя. Според мен отговарят на размера, но самия модел е много тесен и трудно влиза крачето. А с дебел чорап -абсурд. Ама то, няма и смисъл от дебели чорапи.

# 1 579
Ако е само заради хладилника, в хиполенд има доста голям
Скрит текст:

# 1 580
Да, кухнята не е с много високо качество, тънко дърво, много паянтова, копченцата са афиф...но, за тези пари, толкова. Икейската кухня е 200лв, а в емаг гледах и до към 500лв кухни...

# 1 581
  • Точно където трябва
Този съм го гледала, но ми излизаше чрез търсачка и реално там го няма. Осмен сега да са го заредили, макар че се съмнявам

# 1 582
В сервиза попитай направо. В книжката с упътването би трябвало да е указан кой е той. Май е т.нар. бушона, но си виж все пак.
Може и вече да няма такъв модел зарядно. Скоро ги питах за зарядно за уреда ми за прозорци...нямаше за моя модел, само за по-новите.
Ще ти трябва IAN номера...
Благодаря ви момичета  за координатите ,тъкмо да звъня в сервиза и разбирам,че човека на който я подарих си намерил зарядно,някакво старо паснало...Голям късмет! Grinning

# 1 583
Играта свърши ли? Не виждам къде се регистрират бележките. А имам няколко. Laughing

# 1 584
Пак имаше шоу с печелившите тази седмица - всички печеливши без 7-8 човека с поредни телефонни номера - започващи 089, примерно, завършващи 621, 622, 623, 624 и т.н. 😂 Хората от другата тема снимаха, нападнаха Лидл, те свалиха списъка и качиха нов. Не прочетох колко от имената са променени. Аз не регистрирам моите бележки вече, нито миналата, нито тази седмица.

# 1 585
Благодаря ви!
Соул, егаси му излагацията значи 😠

# 1 586
  • Пловдив
Играта свърши ли? Не виждам къде се регистрират бележките. А имам няколко. Laughing
До 1 декември е играта,но имат проблем със сайта явно,аз също не мога да регистрирам днес.

# 1 587
Може да натаманяват правилните печеливши. 😐

# 1 588
С морала имат проблем, с морала, не със сайта. 😃 Видя се колко са реално печелившите всяка седмица, по 7-8 човека. Така че спечелилите - наистина сте големи късметлии. 🤩

# 1 589
Соул, недей да завиждаш де Grinning Те хората просто имат много, ама много КЪСМЕТ.... Smiling Imp Те телефонните номера са си така случайно... Joy

Общи условия

Активация на акаунт