Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 351
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 665
И на мен ми се сториха по-различни този път памперсите, но не разбрах точно заради кое. Иначе използваме тях и сме напълно доволни.

# 1 666
Кой търсеше момичешко яке р-р 134 - на Раковска има.

Да, пица с пещ гледах - в Изток и на Раковска. Според мен миналогодишната само пица с подносче си беше екстра, детето цяла година си играе с нея, даже вчера ми я буташе за закуска. Тази пещ и тя иска място, а само пицата я бутаме на някой рафт в кухнята и нямам грижи.

# 1 667
  • София
И ние сме само с Лупилу откакто се е родил. Първия месец въртях различни марки, но те му понасят най-добре. Никога не ми се е подсичал също, не знам до колко зависи от памперсите.
Торта и пица имаше в Дружба в понеделник, ама сега нямам идея какво е налично.

# 1 668
Аз скоро съвсем ей така взех от техните памперси,но ми харесаха и тези дни ще заредя няколко пакета ,че така или иначе доста време ще караме с 4-ка

# 1 669
Утре за какво ще се блъскаме 😆😃😃...забравих какво ще има...

# 1 670
За дамата, която пита за тортата, имаше поне 4-5 броя в лидл срещу парк възраждане (под руски паметник). Преди около час бях там.

# 1 671
Утре за какво ще се блъскаме 😆😃😃...забравих какво ще има...
За ски екипировка.

Иначе ние днес минахме да побутаме пазаромобил и разгледах дървените играчки...има пици, мици, и кухни са извадили още. Има, достатъчно.
Авокадото е презряло, трябва бързо да се консумира, исках да заредя да има но се въздържах.

Радост, ще ти пратя на лично едно снимче, за милите думи.  Hug

# 1 672
Авокадото е толкова меко, че очаквах да е започнало да гние. Държи се още. Но пада скоростно ядене, по 3 броя в салата слагам. Утре да го пуснат на 50 стотинки мрежата, друго спасение нямат. 😃

# 1 673
А, ски гащи си имам...клинове ски ще ида да видя има ли...да поразкърша малко лакти 😆

Кви грозни дамски суитчери този път. Бляк. Имам червен и розов- пухести и с качулка. Цяла зима ги сурцам вкъщи. Можех да подновя...ама нито на цвят...ни на материя са ги докарали...тц..тц..

# 1 674
А, ски гащи си имам...клинове ски ще ида да видя има ли...да поразкърша малко лакти 😆
И термоклинове. Ама моя стана на барабонки и няма да го подменям.  Twisted Evil

# 1 675
То и моя...ама зверски топли. И термоблузата е готина..ще взема още една. Ей сега се къпах и си я облякох...да не ми се схване плешката...

Клинче взех С мин.година и ми късее на моите 160 санта. Доживях нещо да ми късее и на мен 😆

# 1 676
Е как за какво, за апрески 😸

# 1 677
Апреските били с много твърди подметки. Така ми казаха. Пък аз и на детето взех.

# 1 678
So Lucky детските апрески са оk за детето. 3 зими само с такива карахме. Вече обаче е голям и сега  търся боти Simple Smile.
Ски дрехите са ужас като цветове тази година. Миналогодишните бяха по-добре. За детските горе-долу биват.
Петък сме за шоколадчета Wink
Да видим утрешната брошура с какво ще ни изненада.

# 1 679
Благодаря, ще ги носи апреските, къде ще ходи.

Утре в брошурата очаквам нещо по така делукс. При нас така и не се появи сиропа за кафе. Люта паста така и не заредиха повторно. Не съм доволна. Цоче, какво е това нещо!

Общи условия

Активация на акаунт