Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 312
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 680
Ейй, изпуснах на Лъки кухнята и принцеската((
Ма няма да я жаля Лъки, вече си има личен готвач, няма гладна да остане))
Кога и да влезна все ядете, пиете и само дебелеете. Ма пости са сега, я се стегнете))
Аз съм доволна от термобельото. Но има разлика в качеството май. Взех сивото и после се прежалих и за цикламения копмлект(той най-малко се взимаше). Еми цикламата не мръдна (модела, плата еднакви), ни фъски имам, по-стегнато ми стои и не ми се вдига толкова крачола и разпусна, по-добър е много. Сивото ми се размъкна, на краката по-бързо се отпуска в колене, повдига се  и фъски имам между бедрата. Та.. не очаквах такава разлика, но си ги нося и двата вкъщи и дори за спане, като пижамка, доволна съм.
Та исках да кажа да видите и материята, май на цикламата беше някак с една идея по-твърдо трикото(не знам точно да обясня), ама пипайте и вижте.

# 1 681
Какви са отзивите за гъските?

# 1 682
Утре реших да ида за дървения комплект с пицата от 11.99 днес си купих голям буркан намален компот от белени праскови на 2.20 мисля, че беше цената. Също така взех от намалените гъби кладница, онзи ден стана страхотно фалшиво шкембе с тях, та утре пак ще правя. За първи път опитвам скира с боровинки и една от тестени ти закуски с кленов сироп и двете неща доооста ми допаднаха Simple Smile и аз се вълнувам за утрешнана брошура (като всеки път) даже дебне като мине 12 часа и веднага разглеждам. Трябва малко да се спра с този лидл... Голяма краста Grinning

# 1 683
При нас гъски нямаше-има етикет " очакваме доставка - четвъртък 28.11"

# 1 684
Ааа, добре, Лола, да не се притеснявам за себе си, значи всички сме като напушени. Laughing

Дай рецепта за това фалшиво шкембе, моля, да не ровя в нета.

# 1 685
  • София
Моля и аз за рецептата за шкембе от гъби Simple Smile

# 1 686
Тези термо клинове не са ли просто безшевни. Малко ми е странно да топлят много. Зимата много ми замръзват кълките, те още от сега де, та се чудя.

# 1 687
Soul81, заповядай https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B8%D1%86%D0%B0 трябва да взема мерки, но съм постоянно изкушена Sad

# 1 688
Много тлъсти (или такава съм нацелила). След печенето събрах един буркан мас.

# 1 689
Тези термо клинове не са ли просто безшевни. Малко ми е странно да топлят много. Зимата много ми замръзват кълките, те още от сега де, та се чудя.
За други говарим. Аз поне де...с мъхнато отдолу. От утре са. И утрешните термо блузи са такива ...мъхнати отвътре и мнооооогооо топлещи.

# 1 690
Благодаря, Fenyx! Колко кг е твоята? Освен да я търся по-стройна. Simple Smile

# 1 691
  • София
Много тлъсти (или такава съм нацелила). След печенето събрах един буркан мас.
Не, не си нацелила тлъста, винаги имат повече мазнина, която задължително  се отделя при поднасяне. Даже за по -добро отцеждане на мазнината се пече върху решетка, което при мен няма как да стане, затова и не купувам таквоз животно.

# 1 692
Около 3.300 кг. Даже взех по-малка от повечето предлагани (4+ кг).
Вкусна е, но много мазнина пусна. Пекох я по рецепта от готвача, че сложих и масло отгоре ѝ по указанията, но това, което после замръзна в бульона от печенето, не беше само от маслото, определено. И мисля, че може би са замразявани и после оставени за охладени, защото по рецепта се слага половин литър вода в тавичката, пекох я доста време, не може да не се е изпарила от течността, а остана доста повече накрая + мас.
П.п. Течността от печенето (след махане на мазнината), използвах за супа - за вътрешностите, шията и част от крилата, които бях отрязала за целта.

# 1 693
За други говарим. Аз поне де...с мъхнато отдолу. От утре са. И утрешните термо блузи са такива ...мъхнати отвътре и мнооооогооо топлещи.
Ауу, такива искам. Добре че полуразбрала се включих да питам.

# 1 694
Ауу, такива искам. Добре че полуразбрала се включих да питам.
Да знаеш къси са. Моя си го нося у дома.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт