Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 282
  • 1 998
  •   2
Отговори
# 1 770
  • софия
За еърфрайъра да кажа. Имам го от миналата година. Ползваме го вместо фурна. Ползва се всеки ден. Два пъти котките го изтряскаха жестоко в земята и пак работи. Нищо не залепва, не се бели покритието и не пуши. За мен е най-добрия. Кошницата му е голяма, което е предимство. Цената е най-добпрата на пазара за този размер.

Пуши ли когато пече месо като Филипса

# 1 771
Според мен тези комплекти са за по-малки деца. Моите са на 6 и 7 и вече ги подкарах с нормални вилици/лъжици.
Аз другата седмица ще ида за риба, шоколади. Ядките май ще ги пропусна, след 3 пъти гранясали. Кафе Лаваца ще взема, отдавна искам да го пробвам, но цената ме спираше. Simple Smile
Моите деца откакто са прояли сами, си ядат с нормални прибори.
лаваца не видях в брошурата, но онзи ден взех от Борово 4 броя от синята лаваца за 16 лв.
На 13та страница е Лавацата.

# 1 772
Никога не е пушил.

# 1 773
  • София
Според мен тези комплекти са за по-малки деца. Моите са на 6 и 7 и вече ги подкарах с нормални вилици/лъжици.
Аз другата седмица ще ида за риба, шоколади. Ядките май ще ги пропусна, след 3 пъти гранясали. Кафе Лаваца ще взема, отдавна искам да го пробвам, но цената ме спираше. Simple Smile
Моите деца откакто са прояли сами, си ядат с нормални прибори.
лаваца не видях в брошурата, но онзи ден взех от Борово 4 броя от синята лаваца за 16 лв.
На 13та страница е Лавацата.
Точно така Лаваца ОРО, някой пробвал ли я е да каже как е? По начало е скъпа , вземала съм , но беше преди години и в друга опаковка.

# 1 774
А как така в съдомиялна, не се ли съсипват тефлоновите покрития? И аз съм в дилема с този фрайър.

# 1 775
Мерси, наистина не я бях видяла. Не съм я пробвала, ние купуваме само червено-синята.
А как така в съдомиялна, не се ли съсипват тефлоновите покрития?
Всичко слагам в миялната аз, нищо му няма на тефлона.

# 1 776
И аз слагам кошничката в миялната. Нищо ѝ няма. Използвам гел, не табелтки и прах.

# 1 777
Не би ли трябвало да пише на опаковката на фрйъра, дали е подходяща кошницата за съдомиялна Thinking

# 1 778
Дори и да не пише на опаковката, най-малкото в книжката с инструкциите трябва да е посочено. Та който мисли да взема - бих препоръчала първо да я поразгледа, понякога оставят отворени кашони и може да се погледне.

# 1 779
  • СОФИЯ
На моя фрюндер с въздух пише в книжката, че не е препоръчително да се мие често в съдомиялна. Само там я мия, нищо от повърхността не се е повредило. Слагам и двете части, не само кошничката. Преди това почиствам някои остатъци с мокри кърпи за уреди /не бебешките/.

# 1 780
Сега фрюндер ли му викат...Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ще ме уморите.

# 1 781
Блгодаря на отговорилите за наградата,преди да ви питам прочетох условията на играта и разбрах за 15 дневния срок за изпращане ,но понеже срока за отговор от печелифшите е 5 дни та се чудех дали някой се свързва с печелившите.Притесних се дали всичко е наред защото не можах да сканирам сканирам касовата ележка а я снимах с телефона,а и за първи път печеля от каквато и да е игра.Извинете ако коментарът ми не е бил за тази тема

# 1 782
  • София
Питай в темата за томболите, там някой се беше похвалил, че вече е получил ваучера.

# 1 783
Ако не забравя довечера и аз ще погледна мощността на възглавницата за масаж. Имаме я от доста време и върши работа, но лошото е, че рядко се сещаме за нея.

# 1 784
Здравейте! Не знам дали сте коментирали назад, но са върнали граха в кутия. 85 ст. и за тази цена няма какво да му търся кусури, но все пак ми е 7/10. Едър е, с малко по-дебела люспа и има недоварени грахчета в кутията. За готвене е чудесен, за руска салата бих се замислила дали да го сложа.

Общи условия

Активация на акаунт