Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 287
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Асеновград
Тета е права наистина изсъхва.Наскоро изхвърлих точно такъв, беше на ронещи се сухи парчета. Започне ли да съхне и да се рони става мазало, не можеш да изчистиш.

# 1 756
Да, който мисли да взема Play doh - съхне извън кутията, ако това е от значение относно вземането му на решение дали да го купува. Но дали е моделин или пластилин - да решава някой, който се занимава с лексика, но засега така го изписват на етикетите- факт.
П.п. За изчистването - по-лесно е с тази марка, отколкото с други подобни - това от личен опит.

# 1 757
Не го казах като критика. А като информация...нека се знае.
Пластилинът от нашето детство го знаете.
Моделинът е по-мек...но съхне извън кутийката.
А и плей до го превеждат и като моделин и като пластелин...
Аз лично под пластелин знам и разбирам онзи твърдия и трайният.
Другото го знам като моделин...след соца се появи той.

# 1 758
  • Пазарджик
Хвърлих око на мъжките домашни комплекти от понеделник. За 20 лв дали ще ги мяза на нещо? Grinning
Няколко поредни  години вземам  на мъжа ми и не съм имала проблеми досега.

# 1 759
Аз и кинетичен пясък съм купувала от лидл  и не е много добър. По-сухичък е от необходимото.

# 1 760
  • СОФИЯ
Има ли разлика в уредите мултикукър и фритюрник с горещ въдух? Пускали ли са в Lidl мултикукър?
Има разлика , мултикукъра е за яхнии, супи и др. Фритюрника с горещ въздух за кюфтета, картофи, хапки и др.  пържи с по -малко мазнина.
Имаха някакъв мултикукър много в 1 преди време, нямам отзиви
Фрюндера от стр. 43 на новата брошура пържи без мазнина. Ползвам друга марка, снощи правих панирани рибни филета без грам мазнина. За пържени картофи нормални /не бланширани/ поръсвам с малко зехтин в купа преди това, не в уреда. Като тефлоновите съдове за готвене е, лесно се почиства и става за миялна машина.

# 1 761
  • Варна
Момичета моля за инфо- ще пускат Възглавница за шиатсу масаж и пише 12 вата.
Питанката ми е предишните такива,  по колко вата са били?
Огледах моята кутия/от преди 2 години/, но никъде не видх ватове написани.
Ще се закача към въпроса на Трънка Бодливкова, за да го повдигна и защото и мен ме интересува този уред. Някой ползвал ли го е, добър ли е като ефект и само за масаж на врата ли е, или става да се мести по раменете и гръбнака?

# 1 762
  • софия
Ще се закача към въпроса на Трънка Бодливкова, за да го повдигна и защото и мен ме интересува този уред. Някой ползвал ли го е, Да, имам го от 2 години.
добър ли е като ефект Индивидуално усещане, за мен ефектът е добър. Нямам специфични или сериозни проблеми.
и само за масаж на врата ли е, или става да се мести по раменете и гръбнака? Да, може да се ползва в зоната на кръста, на раменете.
Трънка Бодливкова, довечера мога да погледна какво пише.

# 1 763
Комплектите детски прибори стават ли за дете на 8 години и удачна покупка ли са? Предвид, че детето използва чаени лъжици/вилици (те обаче идват малко мънички вече като че ли...). Thinking Гледах опаковката, но не видях препоръчителна възраст.
Ножчета за масло кой взел- взел. Grinning
При нас никакви ботуши, нито грозните от мин. година, нищо.
А онези в К "мадамските" по 24 лв... ами, и те са ми грозни, поне на мен...

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 16:11 от dolce miele

# 1 764
При нас имаше луд пазар на ботуши в Лидл тази сутрин. Така че е хубаво да има и такива, на които им грознеят или не ги искат по други причини, че съвсем ще стане касапница. 😀 На мен ми е интересно как се справят като водоустойчивост, по-точно мъжките ме интересуват.

# 1 765
  • София
Според мен тези комплекти са за по-малки деца. Моите са на 6 и 7 и вече ги подкарах с нормални вилици/лъжици.
Аз другата седмица ще ида за риба, шоколади. Ядките май ще ги пропусна, след 3 пъти гранясали. Кафе Лаваца ще взема, отдавна искам да го пробвам, но цената ме спираше. Simple Smile

# 1 766
За еърфрайъра да кажа. Имам го от миналата година. Ползваме го вместо фурна. Ползва се всеки ден. Два пъти котките го изтряскаха жестоко в земята и пак работи. Нищо не залепва, не се бели покритието и не пуши. За мен е най-добрия. Кошницата му е голяма, което е предимство. Цената е най-добрата на пазара за този размер.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 13:55 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 1 767
  • Козлодуй
Ще се закача към въпроса на Трънка Бодливкова, за да го повдигна и защото и мен ме интересува този уред. Някой ползвал ли го е, добър ли е като ефект и само за масаж на врата ли е, или става да се мести по раменете и гръбнака?
Чудесен е масажора - където го насочиш там масажира и леко затопля Simple Smile Ползвам го 2-ра година - първоначално моя даде дефект и се включваше за прекалено кратко време - замениха ми го Simple SmileСамо не намирам време да се масажирам макар да ме боли гърба доста Simple Smile За мощност не зная нищо Simple Smile

# 1 768
  • Mostly in my mind
Според мен тези комплекти са за по-малки деца. Моите са на 6 и 7 и вече ги подкарах с нормални вилици/лъжици.
Аз другата седмица ще ида за риба, шоколади. Ядките май ще ги пропусна, след 3 пъти гранясали. Кафе Лаваца ще взема, отдавна искам да го пробвам, но цената ме спираше. Simple Smile
Тази Лаваца точно  хич не ми харесва на мен. Но цената й е хубава. Може на теб да хареса..

# 1 769
Моите деца откакто са прояли сами, си ядат с нормални прибори.
лаваца не видях в брошурата, но онзи ден взех от Борово 4 броя от синята лаваца за 16 лв.

Общи условия

Активация на акаунт