Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 112 159
  • 1 998
  •   2
Отговори
# 1 830
Твърди са. Четох някъде че били удобни за приготвяне на сладки, защото са без костилка и лесно се кълцали ...нещо такова. Не са меки като онези с костилка в картонената кутия.

# 1 831
Благодаря, Тета!

Ще си купя от намалените им сливи, те са ми по вкуса Simple Smile.

# 1 832
Здравейте, забърсах един влагоабсорбатор от черния петък и сега му се чудя дали са го оставям или връщам. Ако може имащите да споделят мнение дали са доволни.

# 1 833
Аз имам влагоабсорбатора. Трета зима ще го ползвам. Много съм доволна. Ползвам го в кухнята, която е северна и сутрин обикновено прозорците ми са не влажни, а направо мокри. С влагоабсорбатора няма и една капка.

# 1 834
Момичета, можете ли да ми кажете кое от трите е височината на къщичката, че не мога да се ориентирам:

# 1 835
Най-голямото е височината мисля.
На каква цена са влагоабсорбаторите намалени???
Леми, аз се чудя на чопърчо... Grinning
Дано сте ми оставили бонбони тип Мерси, че дъщеричката е рожденичка... Smiling Imp

# 1 836
  • София
Момичета, можете ли да ми кажете кое от трите е височината на къщичката, че не мога да се ориентирам:
Скрит текст:
Височината е 70см. ширина/дължина/височина

# 1 837
Благодаря! И аз така мисля, но пък другите варианти са с височина 145 см, за това се обърках. Ще избера на място явно коя да бъде Simple Smile

# 1 838
Скрит текст:
Височината е 70см. ширина/дължина/височина

Очевидно е, че ширината на палатката е по-малка от височината, няма как да е 70. Височината е 104.

# 1 839
  • София
Дължина, височина, ширина. Така дават размерите Лидл, т.е височината е 104. На кухнята по същия начин бях дали размерите.

# 1 840
  • София
Сега като снимката (отново) има логика 104см да е височината.
Извинявам се за горното ми мнение.

# 1 841
Най-голямото е височината мисля.
На каква цена са влагоабсорбаторите намалени???
Леми, аз се чудя на чопърчо... Grinning
Дано сте ми оставили бонбони тип Мерси, че дъщеричката е рожденичка... Smiling Imp
245 или 254лв, аз сигурно ще го връщам моя, че сме нямали нужда.

# 1 842
  • Бургас
Чернопетъчните предложения в Бургас са отбиване на номера и ми спестиха пари Wink Само едни туркини бяха зарадвани от няколкото чопъра на 12лв и някакви сешоари. Единственото нещо, което загледах, беше прахосмукачката за акари, но не беше достатъчно намалена, че да ме изкуши и си останах с ежедневния пазар.

# 1 843
Някой знае ли как се получават наградите с ваучерите?В понеделник видях че съм в списъка и веднага попълних формата в сайта им,но оттогава нищо.....
Здравейте! Днес получих по куриер ваучер на стойност 150лв. от играта на Лидъл. Никой преди това не ми се е обаждал по телефона. Бях изтеглена преди две седмици.

# 1 844
Как? След като във формата не се въвежда адрес?

Общи условия

Активация на акаунт