Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 205
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 845
Как? След като във формата не се въвежда адрес?
Чудесен въпрос Wink

# 1 846
  • Пловдив
Тета, при нас има тия смеси за курабийки...

# 1 847
  • София
Как? След като във формата не се въвежда адрес?
Спечелилите трябва да върнат имейл с данни за доставка и прикачена касова бележка.

# 1 848
Здравейте! Има ли някой Раклет грила от тази седмица, имате ли отзиви ? Закупихме го вчера и още вечерта решихме да го пробваме.. Грил плочата няма никакъв улей за изтичане на мазнината. Сложихме кебапчета, но те не се пекоха, пържиха...Представям си ако попадна на нещо мазно какво ще е...Мисля да го връщам 

# 1 849
Имам. Не го ползвам... почти. Бавно загрява, смисълът му е да се ползва като раклет. Ако имаш скара, като мен  - нея ще ползваш. Ако нямаш - по-добре скара, контактен грил, а не раклет-грил.

# 1 850
Мистик, те тези навсякъде са останали-никой не ги ще тия линцери. На мен повече не ми трябват - оня пакет ще направим с детето по-нататък и ми/ни стига...то само за играта, почти не ги ядем после..........

# 1 851
  • Стара Загора
Наистина нямаше нищо интересно на този черен петък. Явно навсякъде има едно и също намалено. Взех само едно чопърче за подарък.

# 1 852
  • Мадрид / София
Един продукт по принцип може да се разбере от къде идва по Баркода (многото чертички). Първата, с която започва, указва произхода на стоката като краен резултат. Обаче ако едно съдържание иде в насипно състояние и се опакова другаде ( то нвма много логика), там вече не знам как се отчита.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 14:15 от Angela61

# 1 853
Минах за памперси, имаше намалени салати, мандарини, ябълки...авокадото е все така презряло. Дървени играчки има много, тази година са заредили количества.
Регистрирах си бележката, въпреки че тази година май греда.  Grinning

# 1 854
Miiims277 раклета се ползва като раклет , не за кебапчета и скара. Слага се на масата и всеки си готви. Ако ще го ползваш за друго - купи си скара.

# 1 855
Мистик, те тези навсякъде са останали-никой не ги ще тия линцери.
Защо? На мен доста добре ми изглеждат...А и в готов вид ще са доста количество, като им се добавят другите продукти. Мен доста ме изкушават- да се радва детето, изглеждат лесни и бързи...Изобщо не ми се меси тази година, иска ми се веднъж и аз да се улесня Stuck Out Tongue Winking Eye При нас имаше и едни елхички- кое им е по-хубавото?

# 1 856
Иначе нямаше кой знае какво.
Пълен провал е тоя черен петък! Който е отишъл за намалени стоки , ще си тръгне само с намалено пилешко...

Аз олекнах с над 80лв...

# 1 857
Случайно оверлогът да се среща някъде в София все още?

# 1 858
  • Варна
На обяд в нашия филиал нямаше зелена салата Flushed
И от пилешките промоции имало е само цяло пиле и бутчета, каза ММ.

# 1 859
Мистик, те тези навсякъде са останали-никой не ги ще тия линцери.
Защо? На мен доста добре ми изглеждат...А и в готов вид ще са доста количество, като им се добавят другите продукти. Мен доста ме изкушават- да се радва детето, изглеждат лесни и бързи...Изобщо не ми се меси тази година, иска ми се веднъж и аз да се улесня Stuck Out Tongue Winking Eye При нас имаше и едни елхички- кое им е по-хубавото?

Детето се кефи да изрязва формички. Имаме много видове- лидълски ъфкорс. Елхичките са такива. Линцерите го застилаш в тавата и после готови ги режеш. Няма забава..

Общи условия

Активация на акаунт