Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 244
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 815
Тези фурми никъде на опаковката не пише, че са ирански, въобще никакъв произход няма. Стана ми любопитно, някой да е взел и да ми каже какво да гледам?

# 1 816
Тези фурми никъде на опаковката не пише, че са ирански, въобще никакъв произход няма. Стана ми любопитно, някой да е взел и да ми каже какво да гледам?

Аз взех вчера. Не ме кефят честно казано. Не съм сигурна дали са ирански...не са при мен сега и не мога да погледна...

# 1 817
  • София
Лондон е и моята сеещ,до Берлин не съм се добрала още.

# 1 818
На самия пакет на фурмите никъде не пише че са ирански. Опаковани “виктория нътс” лозен.

# 1 819
Аз щях да купувам стъкления чопър понеделник, но от сегашната разпродажба се сдобих с пластмасов за 12лв. Аз много доволен!
Иначе нямаше кой знае какво.

# 1 820
  • Mostly in my mind
Чопърът обемист ли е много, заема ли място? Гледам,че е 1.2л

Миленски, Лаваца Оро на мен не ми допада. Но е въпрос на вкус.

# 1 821
На самия пакет на фурмите никъде не пише че са ирански. Опаковани “виктория нътс” лозен.

Аха...точно така. Не мога да снимам че ми свърши бързия нет на телефона, но само това пише, произвдедени от Виктория Нутс ЕООД, гр.София, Лозен 1151. Годни до 6.08.2020г. Съставки пише само фурми без костилки, но доста захарни ми се сториха, може и тяхната си захар да се усеща де...

Подаръчни ваучери - от 10 до 195 лева може да заредите и подарите ваучера. Някой пита вчера.

# 1 822
Взехме си вчера скиорски екипи ,много скучни цветове,но иначе са барнати като модели.Само червеният модел го докарва на вид.

# 1 823
Замислихте ме и мен за чопъра - главно заради стъклената купа. Предният път го изтървах.
За да не става на пюре част от пасираното трябва да се пуска на паузи и да се отвори и разбърка леко при нужда. Поне аз така нямам проблем. Сегашният ми е Браун, но все е чопър.

# 1 824
За фурмите - в магазина са сложили етикет на щанда, че са ирански, но и аз когато ги купих въртях пакета да търся маркировка за произход и нищо не открих. Може на кашона, с който са пристигнали в магазина да е указано, по принцип производителят трябва да слага информация на единичната опаковка и защо не е посочено е малко странно.
Колкото до вкуса - там всеки има право да има различно мнение, на мен ми харесаха, защото нямат костилки (никак не харесвам фурми с костилки), сладки са и има или няма надпис на опаковката - взех и втори пакет.

# 1 825
Долче, да се запасим викаш 😸
Аз моят чопър не го ползвам за нарязване, а за да "смели", така да се каже. Всичко мели, но картофи не съм пробвала.
Долче, да ти кажа, има накаква разлика между старият ми чопър, и този с който го смениха. Още не мога да вдяна какво точно е, но ножа като го набуча в купата, стои малко по високо, и ако сложа моркови например, някое парче се мушне отдолу под ножа, и не може да тръгне. Трябва да го натискам с пръст и после да мятам вътре, каквото ще слагам. С течните няма такъв проблем.
При старият нямаше такова нещо, като, че ли слизаше по-ниско, и нищо не се подпъхваше отдолу.

# 1 826
Малко водичка слагам и става на кашичка...за готвено когато кълцам де, лук и моркови основно...

# 1 827
  • София
Извинявам се ако е коментирано.
Някъде дали сте виждали останал този комплект за игра:
https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-igrachki/komplekt-za-igra/p31667
По тел не давали информация за наличност на продукт.

# 1 828
Фурмите от меките ли са или от твърдите, захаросани?

Бобът на Родна стряха хубав ли е?

# 1 829
Иначе нямаше кой знае какво.
Пълен провал е тоя черен петък! Който е отишъл за намалени стоки , ще си тръгне само с намалено пилешко...

Общи условия

Активация на акаунт