Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 232
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Димитровград
Имаше лятото три вида сух шампоан, но е само временен продукт, не е в постоянния им асортимент.

# 1 891
Момичета, много се радвам, че ви е допаднала рецептата за "фалшивото" шкембе. В случай, че има сред вас вегани/постещи може да замените кравето масло с кокосова, а кравето мляко с ядково Simple Smile
 Относно пропорциите, рядко успявам да ги спазя. Днес направих супата с 2 тарелки, сложих и около 200 грама мляко и добавих вода на око по-скоро. Много зависи кой как го обича едни по-водно, други по-гъсто. Едни харесват да преобладава млечния вкус, на други пък им идва тежко. Пробвайте и добавяйте ако ви се стори гъсто. Имайте предвид, че гъбите като се с готвят намалят значително обема си. Аз не слагам и най долната част към пънчето, та със сигурност ми идва под 500 грама двете тарелки.
Относно цената на кладницата, вчера (петък) я купих на 1.49. Онзи ден беше 2.29 (мисля), а редовната цена е 2.99. Не съм сигурна обаче дали е в  постоянния асортимент.

# 1 892
Здравейте, дали има някаква вероятност да върна продукт без касовата бележка? Мъжът ми взе детския тостер, но изобщо не ми харесва и искам да го върна, а се оказа, че не пази бележката.

# 1 893
  • Асеновград
Вчера търсих от лидалските дамски превръзки, синия пакет без крилца.Нямам спомен за цената но бяха евтини доста коментирани тук, в два магазина нямаше нито превръзки нито етикет. Въпроса ми е има ли ги все още или и те изчезнаха.Дано Тета се включи тя е наясно за кои питам.

# 1 894
Здравейте, дали има някаква вероятност да върна продукт без касовата бележка? Мъжът ми взе детския тостер, но изобщо не ми харесва и искам да го върна, а се оказа, че не пази бележката.
Пробвайте, то си е продукт на Лидл. Ако мениджьъра е човек на място може да го смени. Принципно трябва касов бон.

# 1 895
1.20-30 лв бяха преди тези превръзки. После джближиха 2 лв-1.60 ги направиха и не идваха толкова на сметка вече...за жалост.
Вчера взех превръзки...но от другите-20 бр.с крила. За жалост бързах и ги грабнах. Не огледах какво друго имаше при нас..

# 1 896
Вчера търсих от лидалските дамски превръзки, синия пакет без крилца.Нямам спомен за цената но бяха евтини доста коментирани тук, в два магазина нямаше нито превръзки нито етикет. Въпроса ми е има ли ги все още или и те изчезнаха.Дано Тета се включи тя е наясно за кои питам.

Не и аз не ги виждам.
ЗаСлон, мн странно. Аз взех чудно авокадо от Сточна гара, даже го преполовихме вече.
Табелките кладница колко гр са? Мн я обичам, вкл. на фалшиво шкембе

# 1 897
# 1 898

Хубава ли са, дали главите са универсални и ще намеря после лесно? Сега съм в магазина и се чудя дали да взема. От разпродажбата са

# 1 899
  • Асеновград

Хубава ли са, дали главите са универсални и ще намеря после лесно? Сега съм в магазина и се чудя дали да взема. От разпродажбата са
Да хубави са, имаме две не са мръднали.Но с главите е проблем, досега не съм намирала точно за тях резервни, различни са от на тези за възрастни. Отвори я и виж на четката какъв е захвата за главата.На нашите е пластмасосова, за разлика другите за възрастни. Мисля че бяха с по 6 или осем резрвни, още ползваме тях.
Тази сутрин и в трети магазин нямаше превръзки, явно са ги спрели.

# 1 900
  • София
Детските са с различен захват главите. Търсете комплект резервни.
Някой може ли да ми каже има ли разпродажба в някой пот пернишките лидъли?

# 1 901
Изпуснала съм че има разпродажби

# 1 902
Имате ли впечатления от шиатцу масажора,здрав ли е,върши ли работа,изобщо на който го е ползвал доволен ли е?

# 1 903
  • Козлодуй
Имате ли впечатления от шиатцу масажора,здрав ли е,върши ли работа,изобщо на който го е ползвал доволен ли е?
Доволни сме ама рядко го ползваме Simple Smile По нагоре в темата има за него доста обсъждано Simple Smile

# 1 904
Panayotu, chiana, благодаря ви, реших да я взема все пак. Поне в Лидл пускат ли резервни глави за тези детски четки? Да дебна за тях.

Общи условия

Активация на акаунт