Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 118
  • 1 998
  •   3
Отговори
# 1 920
Уф, не погледнах от какъв материал е. Евентуално може да се намаже с някакъв лак, не знам...Идеята е да го монтирам към стена, отдолу ще има разстояние. Точно толкова ми е нужната дълбочина. По принцип мисля да купя плот, който някой майстор да ми нареже. Но ако мога да заместя с нещо вече готово, ще е по-лесно.

# 1 921
  • Мадрид / София
Тези са, които аз знам и си взимам от Труфела, тъмния шоколад и е супер. Заредила съм се с няколко. Мусовете също са хубави, но тук са други видове. Изобщо тази марка много в уважавам.

# 1 922
  • София
Скрит текст:
Вчера имаше доста сешоари в Лидл в Ринг мол, днес разбира се вече няма. Моля ако някой види някъде, да ми пише.  Heart Eyes
Привет, alina_si Simple Smile
От сешоарите има (или поне днес имаше) в Лидл на бул. „Царица Йоанна” в ж.к. „Люлин”.

# 1 923
  • shumen
Тостера трябва да му светят всички жички и според мен.

# 1 924
  • Сливен
Някой беше питал за оверлог в Сливен,магазина до автогарата имаше 2бр на 325лв и 7 бр кухни,като 3 от тях видимо бяха отваряни и лепени с тиксо след това.Инфото е от днес вечерта

# 1 925
Някой знае ли докога са намаленията? Предполагам до днес или до изчерпване на количествата.

# 1 926
oesi, благодаря!
Но в моя случай се търси оверлог в София.

# 1 927
  • София
Шоколадите J.D.Gross са прекрасни! Винаги когато са намалени си взимам, но само 60, 66, 80 %. Също и с люти чушки,  със сол, с портокалови корички. Към изброените мога да приложа самоконтрол. Сладките видове, млечните, с пълнежи... опасни са за мен!

# 1 928
  • Бургас
Мдааа...аз открих скоро един с печени солени бадеми и мед и не мога да се зАпра при все че иначе ям черен шоколад обикновено Grinning

# 1 929
  • Стара Загора
Самоконтрол му е майката и дозата прави отровата както се казва. Blush Ще взема аз 3 поне, ако не са ме изпреварили.

# 1 930
  • София
Момичета, зареждат ли  в неделя вечер промоциите за следващият ден? Чудя се дали да отида днес, а не че ме мързи, мразя в тъмното да ходя, затова питам.

# 1 931
Момичета, зареждат ли  в неделя вечер промоциите за следващият ден? Чудя се дали да отида днес, а не че ме мързи, мразя в тъмното да ходя, затова питам.
Понякога, да. Но зависи кой артикул ти трябва, може него да не са извадили. Забелязвам че продукти в хладилната витрина зареждат в неделя.

# 1 932
  • София
Точно от храните в хладилната, освен ще се пробвам довечера, ако няма поне ще е вечерна разходка.

# 1 933
Аз да похваля препарата против котлен камък, който е под формата на спрей - 1.99 лв мисля беше, или 2.99..не си спомням добре.
Мислех на  Сано анти калк пак да купувам, но нямах време да обикалям. Взех лидълския - сверих му съдържанието с този който е в цилиндр.шише- и той против котлен камък, не намерих разлика по етикет. А малкия е добър..просто за плочки в банята ми трябваше а той е по-неудобен.
Добре със спрея се изчистиха плочките...гладки на пипане станаха, както когато и със Саното ги пръсках и миех.

# 1 934
И аз съм се заканила на новите шоколади Simple Smile Също много харесвам белия с бурбонска ванилия, от известно време е все намален, не се оплаквам де.

Общи условия

Активация на акаунт