Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 047
  • 1 998
  •   2
Отговори
# 1 935
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Имам нужда от помощ, сигурно сте писали хиляди пъти за гаранции на уредите.
Имаме скара, която изведнъж спря да работи т.е. не нагряавя плочите. Закупена е м.Юни използвана внимателно и много малко време. Въпроса ми е в магазина ли се връща или трябва да се вържа с сервиза?
Благодаря предварително и се извинявам.

# 1 936
Слагате скарата в кутията й и заедно с касовия бон носите в магазина.Отивате директно на работеща в този момент каса,там викат управител и обяснявате казуса! Wink

# 1 937
Може и директно в сервиза. Но най-чисто и безпроблемно е в магазина да я занесете. Чакате месец и ви я връщат отремонтирана/ заменена/или връщат парите ако предните 2 опции са неуспешни.

# 1 938
  • Плевен/Пловдив
Много ви Благодаря 🌼
Нахално ли ще е ако си поискаме парите, за да закупим тази от брошурата скара 3в 1 🤔?

# 1 939
Направо връщате и си искате парите. Ще ви питат има ли проблем - казвате, че не работи и това е.
Лидл имат много "клиент-френдли" политика за връщане.

# 1 940
Срокът за връщане е 90 дни,по принцип след това ги изпращат на ремонт!Ако на местно ниво ръководителят прецени,мисля могат да ви върнат и парите...

# 1 941
  • Стара Загора
Пари не вярвам да върнат след 6 месеца, за ремонт си е

# 1 942
Пардон, аз още за казуса с тостера си мисля, дето е купен вчера и не работел както трябва.

# 1 943
  • Плевен/Пловдив
Благодаря ви за бързите отговори. Ще отида до магазина и ще видим какво ще стане. Имаме си нужда от скара, няма значение дали ще е ремонтират или ще се съгласят да доплатим за новата. Само скара да имаме😉

# 1 944
  • Стара Загора
Вчера се наканих да взема бадемовото брашно и днес пробвах нещо, за което отдавна мисля. А и последната рецепта на Вкуснотека ме провокира.

http://www.vkusnoteka.bg/2019/11/blog-post_29.html?m=1

Смесих брашното с малко орехи, фини овесени ядки, кокосова захар и кокосово масло. Задуших ябълка с канела и кокосова захар и сложих в купички за крем карамел. Изпекох във фурната. Та ето го резултата. Приятелка ме беше черпила лятото с подобен вариант, но със сини слива и основа от ядки + брашно, та реших да пробвам. Simple Smile

Много приятно се получи с лека сладост и хрупкавина. Чудесно за закуска или следобеден десерт. С топка сладолед или цедено мляко мисля че също ще е чудно.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 13:25 от iv4enceto_91

# 1 945
Я кажете пак. Телефона 0888ХХХХХХ ли го въвеждам, когато се регистрирам с бележка?

# 1 946
Я кажете пак. Телефона 0888ХХХХХХ ли го въвеждам, когато се регистрирам с бележка?
да

# 1 947
Тета, този ли препарат хвалиш:

Ако не чисти, идваш ти да чистиш Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 1 948
Извинявам се, че ще се намеся, но такъв съм взела и определено съм по-доволна от Доместоса, отколкото този на Лидл.  - Лично мнение, никого не задължавам с него.

# 1 949
С Доместос чистя и аз, ама напоследък ми става много лошо от него. В банята отива доста препарат и щях да се спомина последния път Grinning.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 14:55 от rovaru

Общи условия

Активация на акаунт