Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 036
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 950
Много ви Благодаря 🌼
Нахално ли ще е ако си поискаме парите, за да закупим тази от брошурата скара 3в 1 🤔?
Аз бих опитала. Прокарваха някаква европ.директива в тази насока скоро- да си искаш парите наравно с ремонта, но не съм следила докъде стигнаха.
Попитайте и пробвайте.

Този

Този премахва котлен камък...за това го взех . Това и прави.

Това няма общо с доместоса. Не е хипохлорид. Не го съдържа. Отстранява котлен камък от плочките в банята и батериите. Подобен на Sano Anti Kalk е. Писах в предния си пост.

# 1 951
  • have faith and be patient ..
Момичета, тук според вас има ли нещо което да се развали.. Бабата ги изроеи днес, със срок до 03.2019 са, това са от смеските за коледни сладки, миналогодишните

# 1 952
Ровару..Гес беше хвалила в другата тема препарата за котлен камък на лидл..който е в кръглото шише. Аз го пробвах тогава-добре чистише. За това им сравнявах състава - същите съставки са, доколкото непрофесионалното ми око видя.
Пак казвам - за стените в банята го ползвах. Не за фугите-те са ми чисти. Просто водата е мн.варовита и варовикът се наслоява по стенните плочки. Изчистиха се. Ползвах като саното- намокряш стените, пръскаш обилно и разносяш леко. Оставяш да подейства и изплакваш.

# 1 953
Благодаря, Тета!
Следващият път от твоя, сега "изфъшках" половината. Поне се диша.

# 1 954
Само по аромат се различават май.

# 1 955
  • Някъде по Дунава
Мнения за месомелачката от новата брошура. Дали си струва покупката?

# 1 956
Момичета, тук според вас има ли нещо което да се развали.. Бабата ги изроеи днес, със срок до 03.2019 са, това са от смеските за коледни сладки, миналогодишните

Според мен, не. Но аз такива смеси и в срок на годност не употребявам.  Sunglasses

# 1 957
Е, направо са им бясна на Лидл. Все по вече харесвани от мен продукти изчезват. Ето ново 5 - няма ги сладката (или конфитюри бяха) на марибел от боровинки, горски плодове, малини, а ми трябват за линцерите. Само кайсии, ягоди и череши.

Пфууу, да им се невиди, само боклуците взеха да продават!

# 1 958
Е, направо са им бясна на Лидл. Все по вече харесвани от мен продукти изчезват. Ето ново 5 - няма ги сладката (или конфитюри бяха) на марибел от боровинки, горски плодове, малини, а ми трябват за линцерите. Само кайсии, ягоди и череши.

Пробвали ли сте някога това от боровинки? Нещо средно ми е между сапун и индийски свещи на вкус.

# 1 959
  • София
Тета, този ли препарат хвалиш:
...........
Ако не чисти, идваш ти да чистиш Stuck Out Tongue Winking Eye.
Изобщо не го харесах, така си и стои, почти неползван, но аз котлен камък нямам, и според мен има много, много по добри, да, не са в Лидл, а от други магазини.

# 1 960

Пробвали ли сте някога това от боровинки? Нещо средно ми е между сапун и индийски свещи на вкус.

Не, никога не съм пробвала! Що за въпрос?

Естествено, че съм пробвала, това е любимото ни сладко, вие на какво сте пробвала нямам идея.

# 1 961
Ходих за авокадо, нямаше никакво.  Rolling Eyes

# 1 962
Аз взех една мрежичка.На чукан е. Ще е готово след месец Simple Smile

# 1 963
При нас бяха заредили замразен зелен боб.

# 1 964
  • have faith and be patient ..
Мнения за дамските ботуши от тази седмица? Тип апрески?

Общи условия

Активация на акаунт