Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 495
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 240
Аз пък изобщо не се чувствам "мината" или излъгана с коледен календар за многократна употреба! Stuck Out Tongue Winking Eye Тамън 3 имам, сега съм хвърлила око на този с джобчетата. Това си е и декорация, освен това (я вижте малко жици, топки или гирлянди колко струват....) Joy Хората за малко чипс/сладкиши толкоз пари дават...Единият ми е еленче, другият ми е голяма звезда, третия правоъгълен с малки еленчета и на дървена пръчица се окачва. Grinning Взимаш 2 кутии от бонбоните тип Мерси и пълниш, готово Grinning От близалките снежен човек слагам, шоко парички, фибичка, коледна играчка, опаковани насипни бонбони, меденки и др.
Фанфанито, и онези малките меденки дето като мен ги харесваш- звездичките с пълнеж на 1,39 са подходящи. То ясно, че взимам и обикновен календар от 2 лв де Stuck Out Tongue Winking Eye Можеш да слагаш и бележчици разни с различни коледни дейности...абе, идейни са текстилните. Естествено, че можеш И да го върнеш де, няма проблем.
Идеи за дете: лепило стик, лепило брокат, декоративна ножичка, мини тефтерче, гланц за устни, малка количка/играчка, фибички/ластичета, мини шоколадче/бонбонче/халвичка, шоко яйце, бележки със забавни дейности , коледна украса....
Всъщност, за възрастни: билети за кино/театър/др. събитие, "среща в полунощ", разходка под звездите, вечеря на свещи, а защо не и някакво бельо Joy

# 241
То аз идеи имам и ще ги напълня, ама...исках и да има нещо в тях, така де((
Тете, парички не отказвам, дори шоколадови Heart Eyes
Гащи не знам колко и да ги навивам няма да се поберат, калибъра ни е такъв))
Но е хубав календара, сега го извадих и му се чудя. Добре е направен и са хубави апликациите. Почвам да му се чудя, ама...нали в НМ и аз съм виждала календарите и се купуваха доста май онлайн, ама цената беше  #2gunfire, та тези като ги видях и викам " еййй, уцелих нещо на сметка" , пък то... празна работа.
Благодаря за идеите, супер са, ама.. да се знае, че приемам и подаръчета имам 24 джобчета празни))

# 242
  • Beyond the stars
То място имам, ама искам вътре да има нещо в джобчето((
Дори си мислех после да слагаме пирончета, че ми писна да гледам за 1 пирон какво става, като се наложи и ми трябваше и разни дребни джаджи си мислех, че ще върши работа и след това.
И през ум не ми е минало, че е декорация за многократна употреба(( Даже си виках, може я гривничка, я пръстенче, я нещо по-така да се е паднало за мен някъде. Не е честно така да ме излъжат. Да бяха писали за празни джобчета, ама аз пипах и нищо не напипах и пак го взех.
Казвам ви, че не съм наред, ама сега се доказах(((
Ще го връщам, изнервих се, ядосах се((

Офф топик - миналата година H&M имаха коледен календар баш такъв - с гривничка, обички, тва онова.
А ALDI в UK имат с 24 малки бутилчици вино Grinning
Кога ги пускат?

ALDI? Идея нямам, излезе ми нейде реклама. Иначе из амазон има, ма цената не ме кефи Grinning

# 243
Ох, Фани Joy бе я го върни,развали си кефа
Върни го и с парите си вземи нещо шоколадово,чиста работа

# 244
То нещо за 10-12 кинта се изяжда бързо Joy Тя Фанито 15 кинта за клин прежали Grinning

# 245
  • shumen
Фани,интересен ми се вижда този календар.Аз обаче при нас от него не видях да има.

# 246
  • при моите деца .....
Съжалявам, че така влизам...
Може ли да ми кажете кое кафе от Лидл е хубаво - за кафе машина.
Предварително благодаря!

# 247
Имаше и отделна тема нейде из форума...мяркала съм,  за тези календари - адвент се водят.

Кафе само НБ пия. Пробвала съм лидълско...ама вкусът не мога да си го пречупя...

# 248
Друго си е да влезеш в магазина и да е пълно с коледни лакомства, ама като излезеш навън да е за тениска 😂

Иначе чакам аз дървената детска кухня, че май ще я взимаме за подарък на племенницата. Не са пуснали каталога с детските играчки нали? Спомням си, че предни години го пускаха средата на ноември.

# 249
Аз малко извън темата за календара....Може ли някой да ми каже, празни стъклени бутилки от бира, купени от лидъл мога ли да ги върна там.

# 250
Съжалявам, че така влизам...
Може ли да ми кажете кое кафе от Лидл е хубаво - за кафе машина.
Предварително благодаря!
Кафе, което само в Лидъл се предлага или по принцип кафе за еспресо?

# 251
Аз малко извън темата за календара....Може ли някой да ми каже, празни стъклени бутилки от бира, купени от лидъл мога ли да ги върна там.
За бутилки от каква бира става въпрос?Мисля , че лидълските  са с " необоротни " бутилки- т.е. пиеш и хвърляш.

# 252
Здравейте,
Аз пак да повторя питането си от предната тема-подходящи ли са якетата за ски за зимата,т.е.дали е достатъчно дебело и дали топли.

# 253
Не съм виждала за толкова години някой да връща бутилки.

За ски якето - ако си вэв Варна може и да ти свърши работа.

На мен ми е тънко и неподходящо за зимата.

# 254
Искам да питам за прословутата детска кухня, който я има. Какви са и рамерите, и бива ли я. Хлапето се захласва по кухни, да взема да и купя една лидълска  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт