Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 500
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
Аз пак да повторя питането си от предната тема-подходящи ли са якетата за ски за зимата,т.е.дали е достатъчно дебело и дали топли.

кои якета? пускат ски екипи, те са ок. другите са тънки определено.
взех вчера лакомства, ужас - бонбони - различни и по много, от делукс кремовете, делукс бейлис за подарък....абе ужас Wink

# 256
Ски якетата стават за зимата - водо- и ветроустойчиви, не ограничават движенията и имат тънка подплата. За много студено време в комбинация с термо бельо, ако ще се стои повече навън.

# 257
Делукс кремовете с палмова мазнина ли са?

# 258
Ако ще се "стои" баш не стават. Ела постой с мен на спирката сутрин зимата и пак ще говорим.

Ски са защото е предвидено с тях да караш ски..тоест да се движиш.
Може да са ветроустойчиви..ама от студ не пазят.

# 259
За любителките на вино

# 260
Делукс кремовете с палмова мазнина ли са?

не. взех 2 - харесаха се. аз не смея да ги опитам Wink

# 261
Мерси,значи не стават...от Стара Загора съм и уж зимите не са така студени,но все пак...

# 262
А, тези календари 50 лири* мерси съм... Joy За тези пари ще си купя лидълско ликьорче и т. н. , мини бутилчици и ще си напълня лидълския многократен календар Stuck Out Tongue Winking Eye И за бижу ще остане Blush
Мерси за кремовете. А някой може ли да им снима състава?

# 263
  • Beyond the stars
Искам да питам за прословутата детска кухня, който я има. Какви са и рамерите, и бива ли я. Хлапето се захласва по кухни, да взема да и купя една лидълска  Thinking

Красивичка беше. Не намирам размери, но по спомен - колкото икейската. В таз годишните каталози само тук намирам активна, ма е друг модел, та може би това ще е тази година https://www.lidl.ie/en/p/christmas-toys-selection/kids-wooden-play-kitchen/p29087

# 264
  • на Мелмак
Ски якето не ми върши работа за зимно. Само за ски си е, или есенно по-скоро. Излизала съм с него да разхождам кучето, стуууд!

# 265
Зелето в лидл става ли за наклаване в бидон за кисело, българско ли е или някое твърдо турско.

# 266
Какво е това: "става ли за наклаване в бидон за кисело"?
Онзи ден имаше една голяма зелка на лентата пред мен и ми се видя хубава, но не успях да я видя добре. Българско е зелето, четох етикетите, търсейки нещо. Не е от малките твърди и безвкусни зелки, но какво точно е, не знам.

# 267
Какво е това: "става ли за наклаване в бидон за кисело"?
Онзи ден имаше една голяма зелка на лентата пред мен и ми се видя хубава, но не успях да я видя добре. Българско е зелето, четох етикетите, търсейки нещо. Не е от малките твърди и безвкусни зелки, но какво точно е, не знам.

Не знам така съм чувала, че се казва таз процедура в бидоните. Таз година ми дойде идея да сложа няколко зелки, но то голяма одисея та такова не трябвало да бъде, един вика кьосе друг казва стегнатозелки, че трябвало. Признавам си не съм спец по тия неща.

# 268
Не става, поне това, което аз съм купувала.  Купи си от пазара.

# 269
Не трябва да е много твърдо и стегнато зелето.

Общи условия

Активация на акаунт