Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 520
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 270
  • Пеликания
Не знам до колко етикетите за произход са верни. Бях купила чесън уж български за туршия (по принуда, че нямах достатъчно от домашния) и накрая стана син. После направих с този, който отглеждаме на вилата и нямаше проблеми с него.

# 271
  • до най-прекрасния мъж
Кьосето е добре стегнато зеле с тънки листа и е точно за налагане в бидон. Няма дебели кочани и е меко, така да се каже.
Относно ски якетата - нося едно вече 18 години, първоначално беше за разходки в планината, после го носех за ежедневно в градски условия, сега го нося за работа. Докато му беше здрава мембраната, която пази от дъжд и вятър, беше незаменимо - леко, удобно и топло - и по спирки съм висяла, и в студ и в киша със се прибирала пеша.
Сега става само за суха и студена есен, но отдавна му се повреди мембраната. Не се подвеждайте по това, че якето е тъничко, пази ли от вода и вятър, тялото си запазва топлината в него.

# 272
Относно синият чесън четох това:
https://georgigaydurkov.wordpress.com/2017/01/30/скилидките-чесън-в-туршията-посиняха/

# 273
В нашия Лидл с пълно с шоко капките

И щолена с масло също е с палмова мазнина:

# 274
Аз знам пък че кьосето НЕ е стегнато и набито, а пръхко и леко.

# 275
И аз така зная, че кьосето е за слагане за кисело зеле, и е пръхкаво и леко.

# 276
  • София
Може ли линк към коледния календар (оня празния). Нещо не мога да го намеря на сайта, или поне ми кажете от коя дата беше.
A, намерих го, извинявам се.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 13:59 от Дидка-бандитка

# 277
Кой е този Лидл, в който има шоколадови капки?

# 278
Soul81 в Сливен е Simple Smile явно в Софийските са много търсени и са свършили.

# 279
  • София
Изпуснала съм шоколадовите капки, много ме е яд, изобщо не съм ги видяла, днес отново ще ходя да търся, за София става въпрос, нищо. Хубави са и са на много добра цена

# 280
Купих си разни неща, беше спокойно, явно се готвят за утрешната атака на гащи и чорапи. Фани, взех айварче, но ще дам отзиви след отваряне. Купих си мелничка от тази дето коментирате тук, както и люта паста делукс (отдавна и се каня). Едни пантофи есмара, че застудя.
Регистрирам бележка, но не ми връща имейл? Що така?

Фани, ходих да видя календара ти. Ами хубав е, наистина е за многократна употреба и всяка година може различни идейки да влагаш. Не е скъп, изглежда ми добре.
Квадратните дущове свършиха при нас. Кой взел, взел.

# 281
Лъки , вече не връща имейл след рег., само изписва "успешна регистрация".
Марчева , да знаеш(писах тук ) , че в понеделник в маг.на Раковска и в този на канала срещу Военна академия, както и в Овча купел-изобщо нямаше капки(не, че са били изкупени), а явно не са заредени.
За играта на Л. изписва това
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 15:09 от denyil

# 282
  • Козлодуй

Регистрирам бележка, но не ми връща имейл? Що така?

И аз питах за това и ми отговориха, че тази година не пращат имейли Simple Smile
Аз даже си помислих, че не получавам имел защото не желая да отговарям на анкетата Simple Smile
Ама така не съм сигурна, че съм се регистрирала Simple Smile

# 283
Абе изписва на страницата на Лидъл, че сте се регистрирали.

# 284
Мисля да поръчам да ми вземат бикини от Лидл, нямам тяхно бельо. Та не знам какъв размер... Може ли някой момиче, което има да помогне, да измери бикини М  L  да се ориентирам Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт