Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 112 133
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 75
Някой взе ли детски гащеризон? Много ми мрънкат за такъв, а ми се иска да чуя, че е боклук Grin

# 76
На мен червенит ориз малко ми прилича на вкус като на варено жито.
Накисвам го за 2-3 часа преди да го сготвя, защото първият път следвах указанията на опаковката, там не пише да се накисва и тогава стана доста твърд.

Точно, тъкмо се чудех на какво ми напомня.

# 77
  • София
Черният колко време го варите? На мен ми отне много време.
Иначе, за да не боядисва, трябва да се свари отделно, и после да се добави
Значи и черният и червеният се накисват поне 2 часа. Вариш около 5 мин и оставяш в тенджерата с горещата вода, като я завиваш в кърпи, след 45мин трябва да е готов.

# 78
Някой взе ли шприц

# 79
Леми..не съм съгражданка на Лъки....тц.
От Берьозка вземам на Драгон..на добра цена е кокосовото там.

# 80
  • Пловдив
Леми..не съм съгражданка на Лъки....тц.
От Берьозка вземам на Драгон..на добра цена е кокосовото там.
Тета, какво приготвяш с кокосовото?

# 81
  • На морето!
Ходих до Лидл преди малко, гащеризоните-пижами изглеждат много добре, мекички и топлички.
Много Коледна стока има, макар че на мен ми е прекалено рано за Коледа. Хвърлих по едно око, нищо не си харесах. Още не съм се настроила на Коледно-сладкарска вълна и подминах всички брашна, фондани, ядки и сушени плодове, които така трескаво търся преди празниците.

# 82
И аз ходих сега, ама нищо плюшено не видях, не съм и търсила. Взех намалена патица. Някои от коледните лакомства въобще не видях в този магазин. Най-накрая видях квадратни душове (Лидъл - Драгалевци), много. Едно синьо горнище с цветя, ама дамско, размер С.

# 83
При нас въпросните ябълки бяха 69 стотинки
Патици нямаше , а бих взела
Имаше кашкавал по 8,88, харесвам го и взех. Бая ядем от него

# 84
При вас някъде имаше ли от делукс мелниците с подправки. Направих запитване на имейла им и ми отговориха това
Благодарим за Вашето съобщение от 04.11.2019. Бихме искали да Ви уведомим, че поради проблем с доставката търсеният от Вас артикул няма да бъде предложен в магазини ЛИДЛ. Следете брошурата за следващата промоция.

С пожелание за успешен ден!

МагазинИ лидл го разбирам като да важи за всички магазини, а не само за нашия филиал.

# 85
Аз не обърнах внимание, но май ги нямаше. Ще ги пуснат по нататък вероятно.
Взех една плюшка аз, но ще го мисля, чудя се ще ми е удобна ли за домашна дреха или не.

# 86
  • София
Аз продължавам да дегустирам коледните лакомства, понеже харесвам сладичко.Днес ще си взема още едно марципанче, а в четвъртък-детско бельо.Гледам в блошурата-бройката намалена, а цената същата.Добре че издържат на пране.

# 87
Е, не е вярно това за мелничките с подправки. Нали преди малко написах, че взех сутринта, имаше от всички видове. Други неща липсваха. .. Чак се усъмних кое наричате мелници с подправки.

# 88

Наричаме ги така както ги изписват.

# 89
Вече са изтеглени първите 200 печаливши, мен ме няма.

Общи условия

Активация на акаунт