Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 414
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 180
Ох, много са хубави тези с натуралния шоколад, кафе и няколко млечни имаше (за който обича млечен шоколад са екстра, на мен вече са ми твърде сладки). А имаше и два броя тъмен шоколад  с марципан Heart Eyes Само ако можеше марципанът да е без захар, ей, толкова ми харесаха.... Heart Blush

# 181
# 182
При нас(провинция) има мелнички със срок на годност до 2022г. Но няма гарам масала. И капки няма.
Да питам за боята за декорация- тя е готова за употреба, нали? И кое е по- хубаво захарната глазура за украса на меденки(дали си се втвърдява, за да се запази декорацията) или боята?

# 183
Благодаря, момичета за подробното инфо за бонбоните Flowers Hibiscus
Много ми е полезно, а вие сте чудесни Heart

# 184
Здравейте, извинявам се, че така нахлувам в темата, но има ли някой, който да е засичал някъде останали сутиени за кърмене? За съжаление бременният ми мозък не отрази навреме, че ми е необходим такъв Confused

# 185
Да имаше в неделя в Лидл на Евлоги и Христо Георгиеви.

# 186
Здравейте, извинявам се, че така нахлувам в темата, но има ли някой, който да е засичал някъде останали сутиени за кърмене? За съжаление бременният ми мозък не отрази навреме, че ми е необходим такъв Confused
В Лидл на Оряхово (София).

# 187
  • Асеновград
Скрит текст:
Тази седмица нищо не ме привлича в брошурата, но ви чета като чакам отзиви за дамските боти от предната брошура. Ако някойвече ги носи да пише как са.Аз взех но ми се вижда още топло за тях , та ако има лоши отзиви да знам какво да правя.
Скрит текст:
Аз имам и ги носих два пъти за по час (не прецених метеорологичните условия), наистина е все още топло за тях, но са много удобни. Не ми убиват никъде, усещам ги меки при ходене и са сравнително леки като за такъв тип обувка.
[/quote]
Благодаря, аз ги взех след като прочетох коментарите в темата, и сега се чудя дали са добри.А ми е рано да минавам на тях.

# 188
Благодаря за бързите отговори. Аз съм от Бургас и за съжаление ми отговориха, че не правят трансфер на такива стоки. Ако случайно някоя дама има възможност и път към тези магазини, ще съм много благодарна ако се съгласи да купи и прати няколко. Мога до изпратя пари и предварително.

# 189
Благодаря за бързите отговори. Аз съм от Бургас и за съжаление ми отговориха, че не правят трансфер на такива стоки. Ако случайно някоя дама има възможност и път към тези магазини, ще съм много благодарна ако се съгласи да купи и прати няколко. Мога до изпратя пари и предварително.
Ако не държиш на лидълски непременно, виж в Уайкики и ХМ, аз имам памучни от там. Не са и много по скъпи.

# 190
Fortuna, благодаря за рецептата с бадемовото брашно)) Heart Eyes

# 191
Ако не държиш на лидълски непременно, виж в Уайкики и ХМ, аз имам памучни от там. Не са и много по скъпи.

Благодаря, ще погледна и там. Тъй като ще ми е първо дете, въобще не съм ориентирана, а всички мнения, които изчетох препоръчват лидълските , та затова и търся тях Simple Smile

# 192
  • Бургас
Реших да купя и от шоколада за фондю, за да сравня с шоколадовите капки и дали може да ползва вместо тях. Цената за килограм е еднаква, съдържанието като съставки също. Капките са с 50% какао, тъмния шоколад за фондю - 60%. Струва ми се че се топи по-лесно и бързо, което би било разбираемо, имайки предвид предназначението му, но не знам как ще се "държи" в печива... Бих го пробвала в забравените сладки, които не се пекат Wink Частичките тук са поне 2 пъти по-големи от капките.
Скрит текст:

И от соленките с гауда взех за проба, ама съм леко разочарована, защото мислех че са с пълнеж нещо като крем със сирене, но кой да чете... Вкусни са и съвсем леко пикантни заради черния пипер в тях, но това би го усетил само някой като мен, който не кусва люто Wink

# 193
Еее, Брадичке, този ти коментар ми вдъхна живот 😃 и схванах защо съфорумка писа, че фондюто е капки. 😎

# 194

Благодаря, ще погледна и там. Тъй като ще ми е първо дете, въобще не съм ориентирана, а всички мнения, които изчетох препоръчват лидълските , та затова и търся тях Simple Smile
Малко оф топик, ама не се втелявай за сутиен за кърмене. Хич не съм го ползвала, вкъщи си стоиш по блуза, да ти са достъпни млекоцентралите. Особено със зимно бебе, няма да хукнеш по паркове да кърмиш. Вземи там 2 сутиена да имаш, после ще видиш сама трябва ли ти това откритие или не.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт