Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 463
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 195
Цитат

Благодаря, ще погледна и там. Тъй като ще ми е първо дете, въобще не съм ориентирана, а всички мнения, които изчетох препоръчват лидълските , та затова и търся тях Simple Smile
Имам от Лидл, имам и от Джъмбо най-обикновени сутиени за кърмене, тип бюстие. На мен тия от Джъмбо са ми много по-удобни, но при мен вероятно е, защото имах голям бюст и преди да забременея, лидълският сутиен за кърмене все ме прищъпва и не ми е много удобен (най-големият размер...). Та, можеш като алтернатива да погледнеш в Джъмбо, евтини са и поне нищо няма да загубиш.
Иначе, не съм съгласна, че не ти трябва сутиен за кърмене у дома - буквално половин час след кърмене гърдите, поне при мен, натежават и ми е ужасно дискомфортно само по блуза. Но това си е въпрос на лично усещане, разбира се. Simple Smile

# 196

Иначе, не съм съгласна, че не ти трябва сутиен за кърмене у дома - буквално половин час след кърмене гърдите, поне при мен, натежават и ми е ужасно дискомфортно само по блуза. Но това си е въпрос на лично усещане, разбира се. Simple Smile
Силно субективно е. Аз вкъщи само като имах гости ползвах сутиена. Все пак момичето да вземе там някакъв, да има. И за болницата ще и трябва.

# 197
Ако може да допълня, за зимно бебе е удобство поне блузата да е за кърмене дори и само за вкъщи. Иначе по голо коремче става малко дискомфортно, независимо от наличието на сутиен за кърмене. За болницата въобще не ми е трябвал, там нощницата (беше с опция за кърмене) си беше достатъчна.

# 198
  • Бургас
Помислих, че съм объркала темата.

# 199
Anichka 89, дай и някой размер за сутиена - довечера ще мина и видя какво има в магазина (цвят, размер).

# 200
  • Козлодуй
Регистрирах бележка за играта но не получих имел - вече не се ли получават имели за потвърждение или просто не съм довършила регистрацията? Защото ми даваше да продължа нещо ако искате да спечелите допълнително натиснете тук ама не натиснах и сега нямам имел за потвърждение Освен това нали играта е до края на месеца вие регистрирате ли бележките изпращат ли ви писмо? 

# 201
  • София
Вече няма обратен имейл при регистрация на бележката. Онова, което не си натиснала е друга игра - анкета с въпроси относно магазина и обслужването, с награди ваучери по 20 лв.

# 202
Anichka 89, дай и някой размер за сутиена - довечера ще мина и видя какво има в магазина (цвят, размер).
beki8, принципно нося 75Б и не мисля, че имам някаква осезаема промяна, а за цвят - възможно най-светлия, но не е проблем и да е черен. Благодаря предварително!
Благодаря на всички за съветите, предвидила съм блуза и нощници за кърмачки Simple Smile

# 203
Оф...и аз регистрирах една касова преди малко. Ма много тегово брееее...

# 204
  • Пловдив
Оф...и аз регистрирах една касова преди малко. Ма много тегово брееее...

Тета, през телефона ли? На компа на сайта доста бързичко стана.

# 205
  • Козлодуй
yovanka, благодаря - значи спокойно да си въвеждам бележките, а не по няколко пъти и да се чудя какво става Simple Smile
Аз си купих коледен календар при нас имаше едни от 10 лева и едни от 2 - този от 10 ми изглеждаше по-добре и него взех - дано да е хубав Simple Smile И две коледни топки пише че в твх има бонбони - изглеждат страхотно за първи път ги виждам Simple Smile
Освен това имаше патешко филе и понеже четох тук в темата че било хубаво та взех и сега се чудя как да го наготвя - някой да има предложение Simple Smile

# 206
  • София
Скаридите от Делукд почистени ли са?

# 207
Патешкото филе запечатваш на тиган, после допичаш във фурната. Пуска много мазнина, която се е убила за картофи. И сега пак огладнях и отивам към Лидл да взема и аз. Току виж и сиропът за кафе се появил. 🤨

# 208
Какви са тез коледни календари по 10 лв((
Аз купих за 12 лв близо в сиво с джобчета, имаше 3 вида-другите с чорапчета и с торбички на връв. (симпатични са). Очаквам да има разни приятни изненадки)) За вкъщи е, да се пошегуваме, дори съм го скрила. Но от 10лв не съм видяла, тези пак ме излъгали ейййй((

# 209
Тези от 10 май са за ядене, но никога не съм си купувала такова чудо, не си ги представям вътре.
Аз ще питам, но първо ще кажа че съм голяма шматка. Поръчаха ми кафе Нова Бразилия, много бързах и не разбрах как съм взела такова за джезве Grin, та, мога ли да го върна!? Те ще го бракуват ли, ако е така, аз ще си го изхвърля?! Няма на кого и да го подаря.

Общи условия

Активация на акаунт