Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 494
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 225
То място имам, ама искам вътре да има нещо в джобчето((
Дори си мислех после да слагаме пирончета, че ми писна да гледам за 1 пирон какво става, като се наложи и ми трябваше и разни дребни джаджи си мислех, че ще върши работа и след това.
И през ум не ми е минало, че е декорация за многократна употреба(( Даже си виках, може я гривничка, я пръстенче, я нещо по-така да се е паднало за мен някъде. Не е честно така да ме излъжат. Да бяха писали за празни джобчета, ама аз пипах и нищо не напипах и пак го взех.
Казвам ви, че не съм наред, ама сега се доказах(((
Ще го връщам, изнервих се, ядосах се((

# 226
В Лидл изток в София има мелнички с подправки. Купих много фондю,но не намерих шоко капки. Може ли за съдействие как изглеждат? Имате ли представа дали се разтопяват при печене-търся да купя за направата на сладък хляб...

# 227
  • Beyond the stars
Дори си мислех после да слагаме пирончета, че ми писна да гледам за 1 пирон какво става, като се наложи и ми трябваше и разни дребни джаджи си мислех, че ще върши работа и след това.
И през ум не ми е минало, че е декорация за многократна употреба(( Даже си виках, може я гривничка, я пръстенче, я нещо по-така да се е паднало за мен някъде. Не е честно така да ме излъжат. Да бяха писали за празни джобчета, ама аз пипах и нищо не напипах и пак го взех.

Офф топик - миналата година H&M имаха коледен календар баш такъв - с гривничка, обички, тва онова.
А ALDI в UK имат с 24 малки бутилчици вино Grinning

# 228
Вълшебство, ама аз затова се подлъгах((
Викам си за тази цена, хубаво иначе това сивото направено ми изглежда, че и подаръчета какви и да са си е някакъв бъзик дет се вика и...хоп в количката. И сега...Фани без подаръчета((
С празни джобчета((  smile3511

# 229
beki8, съжалявам, че късно виждам питането ти. Ако евентуално си взела нещо пиши на лични да се разберем, а ако не -ще търся в hm Simple Smile благодаря за труда!

# 230

Лидълци, чухте ли? Чакам такъв каледар. Винцето да е Чилийско или поне аржентинско.  Mr. Green

# 231
  • софия

Лидълци, чухте ли? Чакам такъв каледар. Винцето да е Чилийско или поне аржентинско.  Mr. Green
И аз искам такъв с новозенландско. Купих 3 адвента на детето, а за мен пак няма.

# 232
  • София

Офф топик - миналата година H&M имаха коледен календар баш такъв - с гривничка, обички, тва онова.
Кога ги пускат?

# 233

И аз искам такъв с новозенландско. Купих 3 адвента на детето, а за мен пак няма.
Добре де, да си стиснем ръцете на различни видове винце. Може и едно италианско мускато да мушнат в календара.

# 234
Е нямам думи значи. Аз си мислех, че така трогателно описано от мен ще се подеме кампания "Да напълним коледните джобчета на Фанито", а те почнаха за винце да мечтаят и да пият.  Rolling Eyes

# 235
Аз си взех от фондюто-капки шоколад, не мога да ги чакам другите, а и тези са малко по-натурални. Влезе ми мухата за джинджифиловите човечета, и аз искам да пека такива, ще взема един пакет. Сиропът за кафе направо губя надежда да се появи, пробутаха пак поръската и това си е. Някой взе ли портокаловата, да сподели дали е силна? 🤔

# 236
Аз щИ туря по някоя жълтица в евро...шоколадова...😆😆

# 237
Фани, сложи късметчета, бонбони, по някоя паричка, дрян за здраве и т.н. за изненада на домашните.може и примерно ваучер за целувка Wink, за желание и т.н.

# 238
От четвъртък са гащурите, навий по един чифт в джобче.

# 239
Чудесни хрумки Heart
Дайте още предложения, майтапчийските са много свежи

Общи условия

Активация на акаунт