Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 115 198
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Сутринта купих чорапи и потници за момчетата, гащите ще ги пропусна тоя път Smile Ама, за да не остана съвсем валат, си купих една мини орхидейка, жълтичка и много симпатична Yellow Heart
От другата седмица на течния Омо се чудя, дали да не ударя едни 5 л и да забравя 3-4 месеца за тая грижа, че все малки купувам и докато се обърна и той свършил? Ама, ако не ми хареса, какво ще ги правя тия 5 литра Rolling Eyes Кърпички за улавяне на цветове, ароматизатори, май това е, което си набелязах.

# 346
Прахът за пране Омо от 7 кг дали е хубав?

# 347
  • там където има винаги вятър
Извинявайте, някой знае ли какво съдържа този Коледен календар  newsm78

# 348
Прахът за пране Омо от 7 кг дали е хубав?
Категорично не.

# 349
  • 2860 км северно от Екватора
В К има ариел, и прах и течен, и за бяло и за цветно. Добър е.
Ся да не кажете че ви лъжа. Във Варна има.  Mr. Green

# 350
Аз не разбирам, но все ми обясняват, че тези прахове от промоциите били с орязан състав. Откъде в крайна сметка да си купя прах с добро качество? Купувам откъдето се се сетя обикновено, включително и от Лидл, Кауфланд и Емаг, и после ме информират, че не бил хубав.

# 351
  • Пловдив
Хм, разубеждавам се значи за праха. Аз все си намирам от малките опаковки на някаква промоция в някоя от веригите, май така ще продължа да я карам Rolling Eyes

# 352
Омо ултимейт е хубав прах. В момента е на промо в К.

Не е вярно че прах на промо е с орязан състав.
Зависи от праха.

За лидлското омо сто пъти сме пшсали че е нисък клас.

# 353
Коледният календар е пълен  с шоколадови фигурки за всеки ден по една - различни са.

# 354
Тези тигани хубави ли са

# 355
  • Пловдив
Нали уж се избягва да се готви в алуминиеви тигани?

# 356
  • вкъщи
Омо в Кауфланд е хубав, сега е супер цена. Омо от Лидъл -не!

# 357
Доколкото знам, проблем с алуминиевите има само, ако е нарушено незалепващото покритие и храната има досег с алуминия. Според мен тиганчето бива, не съм вземала такъв, но гледах мини тиганчетата Ернесто и ми харесаха поне на външен вид, така и не взех, само защото беше твърде мини.
(Ползвам с нормалната големина на друга марка и засега нямам още необходимост от подмяна на моите)

# 358
  • София
Аз не разбирам, но все ми обясняват, че тези прахове от промоциите били с орязан състав. Откъде в крайна сметка да си купя прах с добро качество? Купувам откъдето се се сетя обикновено, включително и от Лидл, Кауфланд и Емаг, и после ме информират, че не бил хубав.
Аз купувам от специализирани магазини а перилни и почистващи препарати, внос от Германия, Гърция или Турция и съм доволна.

# 359
Тези тигани хубави ли са

Предполагам моят е същият. Преди година си купих втори. При мен изкарват година максимум. Аз мия в съдомиялната и покритието някакси става като гърмяно. Ако го пазиш и миеш на ръка, предполагам ще устиска повече. Аз съм доволна, не се оплаквам. Имам два любими тигана и този е единият.

Общи условия

Активация на акаунт