Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 115 193
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 360
  • там където има винаги вятър
Devil_Rose, нещо като тоя  Rolling Eyes но предполагам че за тия пари фигурките трябва да са по-големи  Peace

# 361
Бебешката количка дали е читава

# 362
  • 2860 км северно от Екватора
Бебешката количка дали е читава
Ние имаме от Джъмбо на половин цена са.

# 363
Много се чудя на тези бюстиета за дребната ,някой да е взимал ?
Скрит текст:

# 364
  • София
малката лисичка, да, хубави са. Моята кака ги харесва. По нищо не отстъпват на тези от ХМ като качество.
Аз лично се надявам да успея да взема от тях. Пускаха пак пролетта някъде и при нас много бързо свършиха.

# 365
  • софия
Много ме изкушава рамката за камина, но не бих я държала целогодишно. Ще ходя в понеделник да я гледам. До сега не е имало.
Скрит текст:
Мисля и ЛЕД картина да взема за стаята на детето.
Скрит текст:

малката лисичка, хубави са бюстиетата.

# 366
  • София
Тези гащи са пълен потрес с кройката. Като кажат бикини, си представям нещо под пъпа, а не до средата на кръста. Надявам се това да не е новата мода. Взех от другите, с дантелата, макар че от опит знам, че горната дантела се разтяга от прането и с времето започват да се свличат. Има голяма разлика между отделните номера, най-добре човек да си носи едни стари гащи и да мери.
Потниците са хубави.

# 367
Тези тигани хубави ли са
Сигурно е късно, но...така на пръв поглед ми изглежда като моя, купуван 2014 г. за 12.99-ползвам го още...най-любим ми е, тежък, масивен, но не го мия в миялната, по-доволна съм от него сравнено с Тефал-ите.
 (слагам скрито снимка на резервния ми Wink )
Скрит текст:

Чака си кротко в шкафа, предшественика му да сдаде багажа

# 368
  • Пловдив
От 2014 в шкафа...? Head Band
Много си търпелива, начи... Simple Smile

# 369
Камината на ток пускана ли е преди,някой с отзиви?Хич не съм доволна от конвектора не включва при падане на градусите с 2-3,ако много пък го засили става мор в спалнята която е 15 квадрата.Ще го връщам,но ни трябва нещо,климатик не можем да сложим в тази стая.И на мен ми харесва рамката за камина,ама няма да ме огрее освен ако не спечеля някой от ваучерите 🤣

# 370
Взех гащурляци (веднъж и аз да взема за мен от Лидъл Joy ). Тъпото е, че ги взех в бяло-лилаво понеже си взех и лилавите сутиени, уж да се връзват. Взех и потници с дебела "презрамка" , но в сиво-синьо. Съжалих, че не взех бикини като потниците. Сутиените се оказаха с различна чашка, представете си!!! А захванати заедно, единия Д, другия Е (и разликата е огромна просто!) Rage А изглеждат удобни....Ще трябва да ги връщам....И един панталон софт тач взех, тъмносин на цветя и той много ми хареса.
Фанфанито, тези рошавите клинове много топлят, но поемат де що мъхче/боклуче има... Ама носи си го и да ти е топличко Heart Eyes

# 371
  • Асеновград

Мисля и ЛЕД картина да взема за стаята на детето.
Скрит текст:

Скрит текст:
Ако има кой да ти донесе от Турция , има страхотни лед картини.Щампа на плат като лед осветлението е отзад на определени места.Такава взех със свещи в червено за коледна декорация.И са без пари освен това от 30- 60 лири според големината. Тези са направо смешни сравнение с тях.

# 372
  • Бургас
Много ме е яд за сутиените - наистина са от удобните, ама няма размер кат' за мен Sad Взех друг размер, който калкулаторът ми даваше като алтернативен, но както се опасявах, тц Cry
Дартс взех за малкия и големия дечко, но ще го мисля, че видях подобен в Декатлон, ама по-евтин.
 Подправки в бурканчета са ни заредили и ей тъй реших да взема споменаваната гарам масала, но без грам идея за какво точно ще я ползвам и какъв ѝ е вкуса Grinning Grinning Grinning Я споделете какво овкусявате с нея?
Тази сутрин дребосът се присети по неведоми причини за адвент-календар и ми замрънка, че искал пак да му направя тази година... Човек ще рече, че е чел темата тия дни Grinning И тъй като определено нямам муза и време за творчество сега, взех един наготово и само ще трябва да реша пълнежите за торбичките какъв ще бъде точно Wink

# 373
Подправката я слагам абсолютно на всичко солено - на патешко, на пилешко, на свинската кайма, която е намалена сега, на сурова салата.... а бе май леко се пристрастих, тия индийски билки идват леко опасни. Smiley

# 374
  • Мадрид / София
Гарам масала има вкус на кимион (съдържа го), така че където смяташ за добре да се използва този вкус, главно месо.

Общи условия

Активация на акаунт