Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 662
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 260
Аз месо вече само от месарницата купувам. Цените са по- ниски от Лидл и К.

# 1 261
Само авокадото харесах, в къщи само това искат, не зная от сорта ли, от производителя ли, другите не им били вкусни.

Много хора ми препоръчаха авокадото в мрежа,за няколко дена били омеквали. Е,5 пъти купих,чаках го,до банани го слагах...и накрая все го хвърлям твърдо като камък. Как е възможно се чудя?
А защо просто не го изчакаш да узрее, вместо да го хвърляш. Понякога е доста зелено, в такива случаи или не го купувам, или чакам повече време да узрее.

# 1 262
  • София
Е то авокадото си е по принцип зелено. На мен ми се е случвало пролетта да стои 10 дни и изобщо не омекна, накрая го ядох, беше като гума. А иначе от най -дребното 7бр в мрежичка.
 И сега едно го чакам вече 6 дни и пак не може да омекне и да стане хубаво и мазно.
Или ги берат ужасно зелени, или са някакъв гаден сорт.

# 1 263
И при мен узрява без проблем. Изглежда малко, но и костилката му е миниатюрна. При големите е огромна. Така че ползваемата част е еднаква, като сортът е разкошен, а цената е добра, дори и редовната. Обожавам го. Или купувам лидлско, или никакво.

На пръв прочит новата брошура ме разори. Надявам се на втори да отпаднат някои неща.

# 1 264
Аз авокадото и твърдо съм го използвала - за рецепти, докато го приготвях го пробвах и си беше и така вкусно.
Има ли малки форми за кръгли бонбони, с авокадо пробвах да правя нещо, но нямам все още подходяща форма.

# 1 265
Авокадото ми стои при ябълките и много бързо узрява, нямам забележки там.
Благодаря, че писахте за кухнята. Понеделник съм първа пред магазина с голяма количка.  Laughing

# 1 266
Дааа...разбрахме Лъкчо, разбрахме. И ние сме радостни заради теб JoyHug

Гъска ще има. Нещо мнения?  Добро ли е, не е ли...

# 1 267
Е то авокадото си е по принцип зелено. На мен ми се е случвало пролетта да стои 10 дни и изобщо не омекна, накрая го ядох, беше като гума. А иначе от най -дребното 7бр в мрежичка.
 И сега едно го чакам вече 6 дни и пак не може да омекне и да стане хубаво и мазно.
Или ги берат ужасно зелени, или са някакъв гаден сорт.
Когато е добре узряло авокадото лилавее. Често си купувам от авокадото в мрежа. Гледам плода да е леко мек и да е започнал да променя цвета си от зелено на лилаво-кафяво. Много е вкусно.

# 1 268
Не е задължително да лилавее, има добре узрели заелени на цвят. Най-добре се познаеа дали е готово за консумация, когато опитате да магнете едно като коричка там където е отктснато, трябва да се отдели лесно.

# 1 269
Точно. Белила съм твърдо и зелено малко авокадо - от тези в мрежата, изключително изненадващо лесно.

# 1 270
Аз съм доволна от детското термобельо.

# 1 271
Момичета доволни ли сте от ски екипите?
Останала съм с впечатлението,че са по евтини.

Да, много. Макар, че моите деца не карат ски, купувам всяка година, носят ги в най-студените дни и когато играят на снега.

Не съм сигурна, но и детската кухня май е по скъпа. Поправете ме ако греша.

Абсолютно на същата цена я купих преди 1 година.

# 1 272
И моят не сме го водили на ски,но втора зима ще е с такава екипировка от лидл.Купувам само горните дрехи и един цял космонавт и един гащеризон и с едни ботуши е като мечка и не се мокри.Не че имахме много сняг миналата година,цели 2 дена,но съм доволна и тази година пак ще му взема.

# 1 273
Благодаря за отговорите за термобельото Hug

# 1 274
  • Варна
Вчера регистрирах бележка за томболата, да посмеят да не ме изтеглят. Stuck Out Tongue Winking Eye

През ден пращам ММ да пазарува там, че ни е наблизо, затова трудно правим над 20лв сметка...

Общи условия

Активация на акаунт