Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 509
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 455
Марчева, бонбоните с марципан ли са? Бурканът добре ли се затваря?
Някой знае ли колко броя са бонбоните вътре?

# 1 456
  • София
Марчева, бонбоните с марципан ли са? Бурканът добре ли се затваря?
Някой знае ли колко броя са бонбоните вътре?
Еееее, не, няма марципан, бонбонки, много хубаво се затваря капачката, има си гумичка и хлътва. Сега си го ползвам за дребни бисквити, повече си е за декорации към кулинарни  снимки.

# 1 457
Марчева,
Скрит текст:
от понеделник в Кауфланд

# 1 458
И на клечките за уши са посегнали.  Sad

# 1 459
  • София
Марчева,
Скрит текст:
от понеделник в Кауфланд
Ам`чи .. ще се завлека и там, У пон`делник много ми харесаха пустите му бурканета, как да не ги купя, благодаря! Hug

# 1 460
  • София
Марчева,
Скрит текст:
от понеделник в Кауфланд
Ам`чи .. ще се завлека и там, У пон`делник много ми харесаха пустите му бурканета, как да не ги купя, благодаря! Hug
Малки ми изглеждат това ф11 е нищо.

# 1 461
Здравейте, някой има ли спомени кога пускат влагоабсорбаторите и цена?Благодаря Simple Smile

# 1 462
И на клечките за уши са посегнали.  Sad
Дааа, и аз поне от две седмици все се оглеждам и няма... Ще трябва до К да ходя за клечки, а не искам да си го причинявам Simple Smile

# 1 463
Тези кристалчета за запазване трайност на букетите случайно някъде да ги продават, освен прикрепени към букетчетата в Лидл? Че с тях розите от там изкараха рекордно повече от седмица.

# 1 464
  • София
На мен пък ми трябва хартия за печене, а има само от нарязаната. Не я ща нея пък. 😕

# 1 465
На мен пък ми трябва хартия за печене, а има само от нарязаната. Не я ща нея пък. 😕
Вземете си от Кауфланд. На мен ми харесва повече от лидълската.

# 1 466
Ама гледайте хубаво и четете, че аз Уж взех хартия , а се оказа фолио за свежо съхранение

# 1 467
Ама гледайте хубаво и четете, че аз Уж взех хартия , а се оказа фолио за свежо съхранение
Щом си признаваш, и аз да призная, че я свърших същата. Сега имам найлон у нас, да ви увия всички.  Laughing

# 1 468
Сигурна съм, че пишеше хартия за печене на етикета. За първи път се прецаква така

# 1 469
Сигурна съм, че пишеше хартия за печене на етикета. За първи път се прецаква така
Те кутиите си приличат, аз грабнах в бързината. Чак като отворих видях, че не е хартия.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт