Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 569
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 485
  • shumen
Разлика според мен няма между апрески и ботуши.
Влагоабсорбатор имам от К и съм доволна.Събира доста вода,но аз го чистя всеки ден като го ползвам.

# 1 486
Разлика според мен няма между апрески и ботуши.
Апреските са ботуши, но не всеки вид ботуши са апрески Simple Smile. Апреските са предвидени за много сняг - за децата, които едва се сдържат да скочат в локвата като моето са идеални Simple Smile.
Апрески за над 2 години (над 25-ти номер) имаше преди 2 седмици някъде, но още има (поне при нас). А тази седмица ще има бебешорски апрески - до 24-ти номер.

# 1 487
Е, аз моя влагоабсорбатор през ден го изпразвам, но често го използвам за сушене на дрехи. Няма грешка, а и разликата между 2 и 5 л е повече от двойна. Мисля, че има разлика и в мощността и капацитета...

# 1 488
  • София
Добро утро, ходих рано, рано и взех кухня и влакче и други щуротии за кухнята и  ботуши и космонавт. Много съм доволна, има останали още бройки от всичко в Лидл Дружба. Но определено яко се грабеше Simple Smile Синчето още спи, а аз го чакам да мерим.

# 1 489
И аз купих космонавт, авокадо и портокали Simple Smile
Беше много спокойно при нас. Кухни има достатъчно.

# 1 490
Аз още съм по пижама, дано ми оставят кухня.  Flutter

# 1 491
Ааа, Лъки, да не изгориш, трябваше вече да си я докарала в къщи. 😎
Аз ще ходя да видя сутиените, нищо не казахте за тях....

# 1 492
Който е за кухня да отива - много се купуват и за детски градини за подарък на предстоящите тържества.
Добре, че подсетихте за сутиените Wink

# 1 493
При нас нищо не се грабеше. Затишие пълно, народът мързи ли го, спи ли му се...или се готви за четвъртък. 😁 И още по-намалени портокали, точно си мислех, че м.г. на левче ги продаваха. Авокадото този път е напълно зряло и готово за консумация.

# 1 494
При нас нищо не се грабеше. Затишие пълно, народът мързи ли го, спи ли му се...или се готви за четвъртък. 😁
Joy
Не ви е срам- изкупили сте свещите от 1,99 в стъклените чашки.... Stuck Out Tongue Winking Eye
Спокойно беше и при нас, имаше поне 25 броя детски кухни Stuck Out Tongue Winking Eye Голямо стълпотворение пред чашите- кой за вино, кой за подарък взимаше....много чупи тоя народ Grinning
От 3-4 години се канех на ножчетата за масло и най-накрая си взех! Heart Обаче едва изрових ножчетата, в крайна сметка намерих 4 комплекта (взех един аз)- мислех, че дългите лъжички ще са дефицит, а то ножчетата.

# 1 495
Дългите лъжички ги имам от миналата година, идеални са!

# 1 496
  • София
Лъки кухни има адски много, изкарват нови от склада ще си намериш.

# 1 497
Долче, при нас свещи в чашки с блясъка колкото искаш. Миналата година свършиха рано-рано и сега са заявили повече сигурно. Дозареждаха м.г. точно преди Коледа, сигурно и при вас.

Защо ги грабят тези чаши, не са нещо уникално като модел или цена. 🤔Не са и лоши, класика. Аз триетажното плато взех, миналата година го мислих мислих....оглеждах цяла година за нещо, което да ми харесва повече, но не намерих. Даже вече го сглобих, голям мерак. 😁

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 10:19 от soul81

# 1 498
Аз също имам дългите лъжички, преди 2 години си ги купих. Дори авокадото си хапвам с тях често Grinning Рохки яйца и др. по-стандартни неща. Но пък сега ще си мажа масла, крем сирене и пастети с кеф с ножчетата Smiling Imp
Соул, дано заредят свещи пак, бих взела. И аз се чудех защо купуват толкова чашите, но вероятно понеже са класика....
Заквасената сметана 2,15, а скоро като че ли 2,09 беше...или бъркам? Thinking Скирелата  липсваше, само етикет (не че я купувам де Stuck Out Tongue Winking Eye ). Сега чакам новата цена на промо салама (нарязания)- така след промоции нали се появяват новите цени... Grinning

# 1 499
Леми, сутиенът е фантастичен! 😍 Ама няма да ти показвам снимка. 😜 Взех червения, ако не прекалявах с покупката на бельо от доста време, щях да взема и другите цветове. На диета съм относно покупка на сутиени. 😁

Лазерно изрязаните бикини свличат ли се, не ми вдъхват доверие? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт