Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 569
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 500
Здравейте на всички! Доста търсих в темата ви, но не открих нищо за това куфарче. Дъщеря ми много го хареса, някой купил ли го е и заслужава ли си паричките? Благодаря ви предварително!

# 1 501
  • Стара Загора
Чорапогащниците и клиновете добри ли са? Не съм купувала до сега от Лидл. Мисля в обедната да отскоча да ги видя.

# 1 502
Дали има шанс да намеря някъде от количките за кукли, от миналата седмица? Някой виждал ли е да има останали?

# 1 503
Соул, аз ги видях, но ще пропусна, нямаше моят размер, а алтернативните не ми станаха, на единият му голяма подгръдната, на другият му малка чашката 😠  То дефакто имаше само 3 размера.

# 1 504
  • Сливен
а тези сутиени имат ли повдигаш ефект ,че нямам нужда от такъв.По принцип нося 80Д,има ли вероятност да ми стане 80С

# 1 505
И аз притичах рано,рано и гепих авокадо , чорапогащи и сутиен и 👙 червени,барнах се за Коледа ,милото ги хареса ,всъщност едва не припадна като ги пробвах,добре,че трябваше да разхожда 🐕 да глътне свеж въздух хахахаха 😂
Чакам вече ски екипите четвъртък и ще се кротвам....

# 1 506
В Младост 2 има поне 15 детски кухни.
Има все още и десетина музикални кутии (сини и жълти).
За дамските клинове - има два вида и с две цени, термоклинът е с около лев по-малко, но има лека подплатеност. Сутринта излязох с термоклина от предното пускане, по-дебел е и под тънки дънки ми е идеално топъл, за този - ще видя.
Имаше и достатъчно бельо, но гледам, че някои дами грабят по няколко кутии. (Не взех, че нямам необходимост.) Засега има и достатъчно авокадо, не взех, че съм пешеходец, а купих и гъска.

# 1 507
Защо все още не зареждат замразен зелен боб? Спират ли го от продажба?

# 1 508
  • Варна
На път за работа видях пред нашия Лидл да чакат поне 20ина души. За кухни явно в било, че се запитах какво ли пускаха от понеделник Joy

# 1 509
Дали има шанс да намеря някъде от количките за кукли, от миналата седмица? Някой виждал ли е да има останали?
Преди няколко дни имаше много бройки в Лидъл Черни връх, не вярвам да са свършили.

# 1 510
Здравейте!
Ако някой е взел и вече ги е сглобил може ли да даде отзиви за детската кухня и влакчето от 120 лева?
Мерси.

# 1 511
Извинявам се за невежеството, но някой взе ли миналата седмица от тази сметана. Може ли да се готви с нея? Аз взех 2 за пиле със сметана, но се зачудих дали не е от онази дето се разбива и бухва за десерти. Ще се радвам,ако някой сподели!

# 1 512
На Сточна гара в момента има всичко, вкл. кухни и онези комплекти с игри, които някой търсеше. Взех чорапогащи, авокадо покривка и т.н.

# 1 513
И двете сметани стават за готвене, но тази от 22% не става за разбиване.

# 1 514
  • София
Извинявам се за невежеството, но някой взе ли миналата седмица от тази сметана. Може ли да се готви с нея? Аз взех 2 за пиле със сметана, но се зачудих дали не е от онази дето се разбива и бухва за десерти. Ще се радвам,ако някой сподели!
Точно за готвене е. За разбиване ти трябва да е поне 30%.

Общи условия

Активация на акаунт