Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 304
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 695
Ваня А., тези от утре са спортни или направо домашни. Имаше преди няколко седмици пак с такъв топъл мъх, но елегантна линия, ставаха за ботуш на ток и зимна рокля. Не знам дали са останали. Сега пак имаше клинове от понеделник, но не им обърнах внимание от кои са.

# 1 696
Тези от понеделник (а не скиорските) са малко по-тънки спрямо предлаганите наскоро подобни термоклинове, стига за тях да става дума (ако помня цена на предишните - 10 лв), но и двата вида имат някаква мъхеста подплатеност. За мен са ок, имам и от двата вида.

# 1 697
Аз писах за тези скиорските термоклинове и блузки. То стават комплект. Меки, топли и приятни са. Но не са за под дрехи в града, за под дънки примерно. Зиморничава съм много и нося термочорапогащник аз, но тези ако сложа ще съм с 5кг отгоре. Те са за под ски панталон, не за под панталон и дънки. Не ми се събраха на мен изобщо при пране.
ей за тези писах и Тета . Тогава черния беше с качулка блузата помня
https://www.lidl.bg/bg/p/zimna-prikazka/damska-termobluza/p32401
и клина
https://www.lidl.bg/bg/p/zimna-prikazka/damski-termoklin/p32403

# 1 698
  • Стара Загора

# 1 699
Има го нашия,ще пиша дали има нещо хубаво или разчистват склада.

# 1 700
  • Пеликания
Много малко магазини.
И както винаги нашия го няма. Не че съм се съмнявала.

# 1 701
  • Бургас
Обикновено са клонове, които се намират в молове и са задължени да се включат в чернопетъчните сделки. И моят е такъв, така че ще огледам какво има Wink

# 1 702
  • shumen
За якетета някой питаше-при нас ги няма също.
Моя филиал го няма в разчистването,но аз пак ще отида.

# 1 703
# 1 704
Не са в мола.....не и всичките. Тези с разпродажбата.

Аз го носих скиорския клин в града....не помня под кой панталон обаче. Под дънки не се събира..хич не ме интересува колко кг изглеждам. Обичам да се навличам и опаковам...и виелицата да брули, а аз нищо да не усещам 😆 но аз се движа с ГТ и по спирките са незаменими.

# 1 705
  • София
Ще пратя щерката да разгледа клиновете и скиорските гащи.
В края на брошурата видях и миди. Малкото ще е доволно.

# 1 706
  • софия

Момичета има ли го някой за да даде мнение-пуши ли както Филипса когато пече месо и мазнината се отделя?

# 1 707
Пу кофата със сметана за мен 😸
А така, ер фраер, сега има да се чудя трябва ли ми или не...ей, много мразя такива дилеми. Bowtie
Трошката, пуши ли много филипса?

# 1 708
  • софия
За този фрайър имаше отзиви, че бързо пада покритието на тавичката. Може нещо да са подобрили, не знам. В началото, когато пуснаха Филипс, и аз се бях залетяла. Добре, че не взех. Сега смятам, че за нас ще бъде поредният уред, който ще се чудя къде да прибера.
Пак книга на Манчев и Шишков с точки, но мизата е вдигната - 25 лв.
Скутерът за сняг е интересен.

# 1 709
Е фурна нямаш ли...и тя е с горещ въздух. Само дето името й просто...не е кат туй изкилиферчено-еърфрайър...тц..тц..

И за мен кофа с бяла мазна смес 😆

Общи условия

Активация на акаунт