Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 287
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 710
Искам да питам някой ,ако е спечелил от ваучерите да каже свързва ли се някой с вас, изобщо как става получаването на наградата?В понеделник видях че съм в списъка и върнах отговор чрез формата в страницата им...но оттогава нищо......

# 1 711
Тета, имам, чисто нова, че и с таймери за включване и изключане, то за това и след много мислене се отказах от мултикукъра. 😸

# 1 712
  • Пловдив
От новата брошурка риба май ще заредя...

Тета, за закв.сметана в кофа ли говориш?Какъв е тоя надпис?

п.п. И пак яко пиячка Laughing  Абе вярно идват празници, ама тия за какви ни мислят? Innocent

# 1 713
Абе нашите хора изглежда имат проблем да хванат гъските. Сега пък писали нова бележка - от утре ще ги предложат.

# 1 714
Явно имат проблем с доставката от Унгарско.
И аз се зачудих на надписа на сметаната.
Алкохола предколедно е по брошурите на всички магазини, обаче ме изпуснаха кото клиент, уважих вече Метровската.😸
Всъщност ще видим Кауфланд дали ще ги надцака с нищо интересно.

# 1 715
Снощи имах повод, но нямах време. Взех от някакви наденички от младо телешко, кюфтенца и картофите по селски, замразените. Всичко у фурната(поотделно де). Еййй, добре че някой беше споменал тия картофи, одобриха се! МОже би ще се запася с няколко пакета за зор заман

# 1 716
Какъв е тоя надпис на старата сметана? Сменили името, но не и облика на опаковката..... Каква е идеята?
Заплювам си шараните. Миналата година ги изтървах, тази няма.

# 1 717
Момичета моля за инфо- ще пускат Възглавница за шиатсу масаж и пише 12 вата.
Питанката ми е предишните такива,  по колко вата са били?
Огледах моята кутия/от преди 2 години/, но никъде не видх ватове написани.

# 1 718
  • софия
Пу кофата със сметана за мен 😸
А така, ер фраер, сега има да се чудя трябва ли ми или не...ей, много мразя такива дилеми. Bowtie
Трошката, пуши ли много филипса?

Пуши но не всички модели(дигиталните не пушат май)-при пръскане по реотана.

Звънче --благодаря ти!
На мен ми трябва детето ми е на 9 ,налага се понякога да си приготви нещо само.Фраера пече сандвич и няма проблем да се забрави включен или стане друга беля ,мултикукара се родихме с него (слага и топли сама ядене ).На мен са ми нужни .

# 1 719
  • софия
Много сте ми полезни. Коментирате продукти, които аз някак пропускам, а гледаме едно и също. Сигурно ще взема кофа сметана - за Никулден да направя простата торта с мюсли.

# 1 720
Хубава брошура, но май нищо не ме грабва да ходя от сутринта да си пазя ред. Mr. Green

Тет, крайно време е от игрите на Лидъл да спечелиш една колица, стига си мръзнала по спирките.

# 1 721
За този надпис на сметаната ли се пита “tejföl”  - ами сметана, ама на унгарски. Може да е правена там или за унгарския пазар в такава опаковка. Но отблизо не съм я разглеждала, такава не съм купувала още.

Не съм вземала такова нещо - пясък за моделиране, това разпръсква ли се много, за 4-5 годишни става ли?

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 09:16 от fenyx

# 1 722
Имаше при нас клинове от миналата година - познават се по по-големите кутии.
Аз взех 2 клина и 1 блуза.

Обувки грозни

Май са от мин.година.
От новите нямаше.

Надписът на кофата го коментирахме преди..аз питах...вие не отговорихте и те така Joy
Ама купих за проба. Май ми хареса...не помня много.

# 1 723
Ама купих за проба. Май ми хареса...не помня много.
Сметаната ли, не е ли същата като тази от 400 гр.?

# 1 724
Еййй, добре че някой беше споменал тия картофи, одобриха се! МОже би ще се запася с няколко пакета за зор заман

Никога не оставам без тях!!

Общи условия

Активация на акаунт