Подготовка за малкия човек - тема 9

• 39 364
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
HriMi, за мен да. Изключително е удобно. Подарък ми е и я ползвам непрестанно като съм вкъщи.

# 76
Аз съм голям фен на сгъваемите кошари. Голямата ми дъщеря спеше в такава до почти 2 годишна. Играеше вътре, изправяше се, според мен няма как да се обърне. Сменихме я, защото се преместихме в нов апартамент и тя вече спеше на голямо легло.
Сега беба пак е в такъв тип кошара, много ми е удобна и компактна.
Възглавница за кърмене не ползвам, но имай предвид, че на теб трябва да ти е удобно, защото в началото доста време се прекарва с бебе на гърда.
Относно размерите, които се коментираха по-назад в темата, според мен 62 е огромно нещо за новородено бебе. Дъщеря ми се роди 50 см., 3170 гр. и си носеше размер 50 в началото, сега е на 2 месеца, 59 см, 5200 гр. и все още 62 й е доста голямо.

# 77
HriMi, за мен да. Изключително е удобно. Подарък ми е и я ползвам непрестанно като съм вкъщи.

Благодаря.
Най-вероятно ще си купя

# 78
  • София
Според мен е изключително удобно кърменето с възглавница. В момента слагам бебето да сяда вътре в нея, 6++ месеца е 😉
Здравейте!
Въпрос към кърмещите мами:

- Добра инвестиция ли е възглавницата за кърмене?

Колебая се дали си заслужава, защото все още не мога да си намеря удобна позиция за кърмене..
Гледам на бебко да му е удобно, а аз стоя изгърбена и ме боли много кръста...
Та.. задлужава ли си?

# 79
А кои модели възглавници ползвате?

# 80
  • Германия
За мен възглавницата за кърмене е много удобна, даже още през бременността я ползвах да си подпирам корема нощно време с нея. В началото бебето като е малко наистина много помага да не се изгърбвам към него докато кърмиш. Вече като станат по-големи може и без

Моята е подобна на тази:
https://www.baby-walz.de/p/theraline-stillkissen-190-cm-mit-schu … QYAiABEgKuvfD_BwE

# 81
  • София
Моята е подобна
https://www.hippoland.net/lorelli-classic-vazglavnitsa-za-karmen … ezdi-2004024-0005.  Твърда е. През бременността ползвах друга по -мека и по- дълга.

# 82
https://www.hippoland.net/lorelli-classic-vazglavnitsa-za-karmen … ozov-2081006-3401
Тази ползвах. Много е голяма и не ми беше удобна нито за спане, нито за кърмене. За спане не беше лесно обръщането от една страна на друга, а при кърмене много ми бягаше, понеже е много голяма и стърчеше зад гърба ми и двата й края си пречиха... ама може пък и аз да съм нещо била крива и на други да им е удобна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 83
Леле каква беше тази скъпоценна възглавница по-горе за 60 евро...
А за употребата-изключително практична и многофункционална.Не само за хранене, но и за игри става след втори месец слагаш бебето облегнато да си гледка
Скрит текст:

# 84
Има ли доволни от електрическата помпа на лорели? Аз съм с ръчна на Авент ама вече ми дотежава това цедене а не ми се дават луди пари..

# 85
  • София
Още един глас давам за възглавница за кърмене.

# 86
  • София
Аз ползвам Медела, препоръчвам я с двете ръце. Имам и аз ръчната на Авент. Нямам мнение за Лорели, но ако ще храните бебето с изцеждане не бих се спряла на нея. Идва Черен петък, може да откриете Медела изгодно.  Скоро я бях видяла в Айко на 180 лв, което е супер цена. След време може и да я продадете.
Има ли доволни от електрическата помпа на лорели? Аз съм с ръчна на Авент ама вече ми дотежава това цедене а не ми се дават луди пари..

# 87
Ние поръчахме дървено трансформирращо се легло от Дизайн бейби. Общата му дължина е 185 см, а самата кошара мисля че е към 140 см. Леглото е стабилно, на цена 468 лева. Искахме да видим моделите легла на Лорели, ами да ви кажа бяха много тесни, къси и чисто бели с цветен кант, което най-много ни отказа от Лорели. Дизайн бейби предлагат комбинации от цветове, което е доста по-приятно. Времето за изработка е 2 седмици.

Също имам възглавница за кърмене, която е тип гнездо за бебе на Лорели. Доволна съм, заслужава си. Защо да не подпред детето на възхлавницата, докато го кърмиш и ръцете ти да са свободни. Хубавото е, че двата края на възглавницата се затварят с цип и няма да пречат.

# 88
Ние поръчахме дървено трансформирращо се легло от Дизайн бейби. Общата му дължина е 185 см, а самата кошара мисля че е към 140 см. Леглото е стабилно, на цена 468 лева. Искахме да видим моделите легла на Лорели, ами да ви кажа бяха много тесни, къси и чисто бели с цветен кант, което най-много ни отказа от Лорели. Дизайн бейби предлагат комбинации от цветове, което е доста по-приятно. Времето за изработка е 2 седмици.

Също имам възглавница за кърмене, която е тип гнездо за бебе на Лорели. Доволна съм, заслужава си. Защо да не подпред детето на възхлавницата, докато го кърмиш и ръцете ти да са свободни. Хубавото е, че двата края на възглавницата се затварят с цип и няма да пречат.

На място или по телефон поръчахте легълцето? Ние също сме се спрели на Дизайн Бейби, но сме от Пловдив и мисля на черен петък да направя поръчка по телефона, ако е възможно

# 89
Нашето легло е на същата марка

Общи условия

Активация на акаунт