NEXTDIRECT.COM - 14

• 64 823
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
Моята пратка ще дойде днес в крайна сметка, поръчана на 30 май.

Аз не очаквам нещо по-различно след пандемията, дразня се, че не са написали на сайта си доставка 1 седмица, а си седи 2-3 раб дни и заблуждават хората.

# 211
И моята пратка пристигна днес. Поръчах на 30 май.

# 212
Моята пратка ще дойде днес в крайна сметка, поръчана на 30 май.

Аз не очаквам нещо по-различно след пандемията, дразня се, че не са написали на сайта си доставка 1 седмица, а си седи 2-3 раб дни и заблуждават хората.

Именно това е дразнещото. Или поне в писмата да пишат, че е възможно по-дълъг срок на доставка

# 213
  • Варна
При отварянето не беше така, вероятно за това не е коригирано, което не оправдава пропуска им.

# 214
Здравейте,сайта пуска ли намаления и кога г/д ?

# 215
  • Варна
Дайректа няма намаления.

# 216
# 217
Момичета,пише ли някъде дали са ватирани панталоните(спортни) за момчета или аз не виждам🤔?
Поръчах 4 ,3 от тях са за  дебели😁 пък ги искам за сега.

# 218
  • Варна
Не пише. Ние си ориентираме като споделяме в темата, а длугият вариант е да следиш зареждания. Есенните са подплатени и съответно пролетните зареждания тънки.

# 219
Здравейте,някой който е купувал бански за момиче,ако може да сподели дали си отговарят размерите.Интересувам се за момиче на 6,3г(120см) и за 4,4г(112см)Simple Smile

# 220
Здравейте,някой който е купувал бански за момиче,ако може да сподели дали си отговарят размерите.Интересувам се за момиче на 6,3г(120см) и за 4,4г(112см)Simple Smile

Здравей! Аз поръчах два бански тази година,но за по-голяма девойка. Отговарят си на размерите и са прекрасни.

# 221
  • София
Ако не Ви е спешно, изчакайте няколко дни и ще мога да ви премеря целите бански, р-р 4 и р-р 5 години.

# 222

При дъщеря ми повечето дрехи идват уголемени, както и банските.Миналата година поръчах цял, размер 98 , предвид че беше на 2,5 , който и беше доста голям и ще и става това лято , ако не и следващото. Предните и бански също са на некст , размер 1-1,5 и още и стават .... Та зависи и от детето

# 223
Ако не Ви е спешно, изчакайте няколко дни и ще мога да ви премеря целите бански, р-р 4 и р-р 5 години.
Много благодаря!Ще чакам да пишете, защото другата седмица сме на море и нямам време да търся други ако не  станат:)

# 224
Вървят нагоре размерите им, моето момиче е на горната граница за възрастта си, но  точният номер й е леко голям, едва на следващата година й става точно. И за банските се отнася. На 5,5г. още влизаше в бански размер 3 години на Некст.

Общи условия

Активация на акаунт