NEXTDIRECT.COM - 14

• 64 744
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
Гумени ботуши, два различни модела, размер 11(29)-стелка 19 см. Стелката може да се вади и е измерена точно.

Благодаря, значи 10 ще и е супер Flowers Bouquet

# 616
Здравейте,
Направих първата си поръчка от директа във вторник. На проследяване виждам, че още тогава е изпратена от склада, но няма никакво друго движение, както нямам и проследяващ номер за DHL и започвам да се чудя дали ще дойдат нещата ...

При мен е същото, а уж пратката трябваше да е в петък тук. Не бях поръчвала след Брекзит и сега поръчах понеже видях, че  не искат код.

Имате ли представа каква може да е причината?

# 617
Здравейте,
Направих първата си поръчка от директа във вторник. На проследяване виждам, че още тогава е изпратена от склада, но няма никакво друго движение, както нямам и проследяващ номер за DHL и започвам да се чудя дали ще дойдат нещата ...

При мен е същото, а уж пратката трябваше да е в петък тук. Не бях поръчвала след Брекзит и сега поръчах понеже видях, че  не искат код.

Имате ли представа каква може да е причината?

Здравейте,
Днес получих пратката, може би и вчера са щели да я донесат, но с малкия си изключвам телефона и не съм го чула. Реално ми доставиха нещата от някаква куриерска фирма skynet или нещо такова. Имам 4 артикула за 81лв., като 1 е пижамка и може да се брои за 2 неща, но не ми изискаха нищо като документи или да заплатя.
Писах на подръжката с притеснението ,че нямам нито имейл, нито тракинг номер за поръчката и ми изпратиха с движението на тази фирма. Очаквах да я получа малко по-рано, че беше подарък за РД за неделя, ама нищо - сега една пижама с Грузулак ще си има друг притежател =)

# 618
Здрсвей!

Радвам се, че всичко е наред с поръчката. Явно вече отнема повече време.
Аз се свързах с Некст и ми посочиха същата куриерска фирма и казаха, че в рамките на 2-3 дни пратката ще е при мен, защото вече е в България.
Ще пиша какво е развитието!

П.п - Пратката е получена, без каквито и да е допълнителни документи и кодове.

🤗

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 10:40 от matahari

# 619
Аз също се записвам с получена пратка, без ЕОРи номер, на стойност 102 лева , с 4 артикула . Поръчах в петък , днес я доставиха . Утре ще пиша за гумените ботуши , дали съм нацелила номера им и на балеринките Flushed

Допълвам се :

Гумени ботуши УК 10 (28)  са тъкмо за нея Relaxed Има място отпред, но пък и не и се вади крака :https://www.nextdirect.com/bg/bg/style/st620118/715166#715166

Поръчах и тези балеринки ( от този модел това и 4 чифт ) , размер УК 10 (28), като този път избрах за широк крак, защото ми направи впечатление че за тесният крак, отзад и извито. Онзи ден тя се оплака, че отзад и се били забили в сухожилието, а не че и стискат на пръстите . Тези са и една идея по широки, но го няма това забиване отзад. С тънък чорап се вижда че са и широки, но с памучен са идеални . https://www.nextdirect.com/bg/bg/style/st624543/435456#435456
В момента крака и е 17,1-2 см, измерен на бял лист .

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 12:59 от г-ца Магнетична

# 620
Немският Некст не приема български карти. Или поне аз не съм успявала да платя с различни карти, издадени от банки в България. Хубаво е, че има пей пал. Иначе от там с доставка до адрес в Германия засега няма допълнителни такси.

Здравейте,
Дали сте правили още поръчки от next.de след последния ви пост?

В момента искам да поръчам артикул, който е наличен само в сайта .de.  Не успявам да платя с ларта, а в момента възстановявам paypal акаунта си.
Исках да попитам също така кой превозвач използвате до Бг. Засега съм ползвала само Gabco, но е минало време оттогава и ми се иска да получа по - актуална информация Simple Smile
Мерси предварително😁

# 621
Преди около месец поръчвах от немския сайт, платих чрез Пейпал, ползвах Gabco.

# 622
Някой получавал ли е мейл от mailer@ffdx.net за следене на поръчка? Подписът е на SkyNet, който явно е новият доставчик, но самият мейл прилича на фишинг.. Още не съм получила самата поръчка и се чудя дали няма някакъв проблем...

# 623
Някой получавал ли е мейл от mailer@ffdx.net за следене на поръчка? Подписът е на SkyNet, който явно е новият доставчик, но самият мейл прилича на фишинг.. Още не съм получила самата поръчка и се чудя дали няма някакъв проблем...

Аз, вчера.
Един час след като получих мейла, където пишеше че, поръчката ми е в страната ми звънна жена куриер и си получих пратката на адрес.
Само срещу подпис, без никакви други документи.

# 624
Вчера получих нова пратка. Донесаха ми я Спиди. Пътува 2-3 дни повече отколкото преди. Не ми искаха никакви документи.

# 625
Знаете ли дали има връзка действителното местоположение, искам да се регистрирам в английския но ми дава грешка накрая🤷♀

# 626
Не става с англисйкия, не знам кое засича. Аз пробвах и от английско ip, но не прие, все си дава грешка

# 627
Момичета, правилно ли разбирам,че вече няма митница стига пратката да е до 150евро, без значение,че броя на артикулите е над 4?

# 628
  • София
Предстои ми да направя първа поръчка и аз също не мога да се ориентирам добре до каква сума трябва да е и това с броя артикули.

Доколкото се ориентирам от темата малко след промените е изискван Еори номер, а сега вече не. Да не би минаването през митница да е на принципа като китайските сайтове, т.е. ако решат могат да задържат каквато искат пратка?

Досега не съм се сблъсквала с митницата, но хипотетично, ако направя поръчка и ми задържат пратката, а пък нямам въпросния еори как се процедира?

# 629
Когато се плаща ДДС, директно на продавача (в случая Некст), пратката не минава митница, ако е до 150 💶. Над 150 евро важат други правила.

Общи условия

Активация на акаунт