Пее мама с меден глас, а АПРИЛче слуша във захлас

• 12 745
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
юлче, малчо има неверочтни мигли но за снимка 70/70 нищо няма да се вижда, дай някоя в анфАС

В анфас изглежда странно, не ща. Ще сложа друга ей ся след малко.

# 31
  • София
Рина, само Хипа го има от изброените, но се оказа, че има такива каши на Блевит, както и на Милупа!

# 32
  • София
оправих и останалите постнати снимки, погледнете и ако са ок, изтриите си големите.
мислите ли и кога да започнете да им говорите на друг език, информация по въпроса?[/b]

# 33
аз от време на време се обърквам и покрай песничките - hush little baby и you are my suhshine му говоря на английски ама не е редовно
а татко му му говори на турски така че при нас объркването е пълно
в резултат Дени се хили на всички

# 34
  • София
[
Beauty казвай слънце как ги свали тез 12 кг,че и на мен са ми в повече, ще се пробвам на плод и чай аз двадесет ден  [/color][/b] Peace
Дея, мила, аз преди писах по въпроса, но пак ще се похваля  bowuu 7 кг смъкнах с раждането. Останалите 5 ги смъквам на 3 седмици по 1 кг средно. Нищо не правя по въпроса. Кърмя изцяло и не се лишавам от никаква храна. На всичкото отгоре ям всеки ден поне по 1 сладолед, паста или еклер и 2-3 вафли. С една дума, наблягам на сладкото. Не пия кафе, а много обичам, и за да компенсирам липсата, набивам сладко. Кой знае какви разходки не правя....Абе, кефя се, че отслабвам, но не знам как става  Blush
А, между другото, напоследък забелязвам, че кг ги свалям, но увисналата кожа на корема се превърна пак в шкембенце и ще трябва да започна гимнастика, че с диети няма да го оправя... ooooh!
оправих и останалите постнати снимки, погледнете и ако са ок, изтриите си големите.
мислите ли и кога да започнете да им говорите на друг език, информация по въпроса?[/b]
Аз от време на време му казвам нещо на английски, но не редовно. Ако намериш инфо, дай насам. Hug

# 35
мамо мецанке, дано всичко да е наред с Вени Praynig, а аз от сума ти време се каня да те питам какво стана с атопичния дерматит (така се казваше нали?). Отминаха ли нещата или още спазваш супер диети?

# 36
X_Diabet_Mama видях сега снимките,но много малки стават ,да пробваме със 100/100 какво ще кажеш малко по големички Thinking така хич пък не се виждат нашите сладурковци иначе ще стане прекрасно  Party

Beauty мило браво на теб,на мен стискайте палци започвам от утре сериозно на плод и чай 20 дни ,знам че ще има ефект но се иска инат ,който на мен не ми липсва особено
  Mr. Green

# 37
Започваме с английския. Аз не го знам добре, така че трябва да внимавам да не бъркам. Затова ми е трудно да правя цели изречения, само отделни думи използвам. Мисля предметите, дрехите, движения да казвам на инглиш.
hands up, push, don`t cry... little baby, bear, cat, dog  и т.н. Абе всичко , което знам.
Е, опитвам се да говоря, но ми е трудно да се пречупя.
Ще му чета повече на английски.
От 12-дневен му чета за Кордрой, мечето, което си бе изгубило копчето. Много готина книжка!

# 38
  • Boston, MA
Мамо меца, дано на Вени нищо й няма! Стискаме палци!

Много хубава тема, и името й подходящо! Нашите любими песнички са Зайченцето бяло, Тръгнал кос и Чело Коте (като се показва котето, ама никакъв интерес). Цвети, какво е това на дивана? Също, на Чело коте знаете ли всички думи?

Затова пък, по идея на баща му, Дани язди коте. Ето как:

http://community.webshots.com/photo/552401273/2945572110011233688iCKtci

Хиляди благодарности на Черепахова и на Ренката за линковете с детската музика! не мога да тегля от сайта на дечица, но и текстовете стигат Направо ме спасихте от полудяване, защото като не знам думите, пея безсмислици на мелодията. А нали го учим на език детето, не искаме да проговори с "Дани Барабани Мърморани Калпазани (Данче, и името ти крадем Wink)

И Дани стои в тази поза с едната ръка напред - аз й казвам To infinity and beyond! което наше приятелско дете повтаря непрекъснато като Бъз Лайтиър от Той Стори (ох ще имаме време и детски филмчета да гледаме, около нас има бая деца и съм наясно с героите).

Онзи ден хвана играчка, днес си гледа краката.

Колкото и да избягваме слънце, и ние сме се опекли по краката. Обадих се на лекарите и казаха, че може бебешки крем, но да не се маже по лицето и ръцете (щото ги яде) и да се тества на кожата предварително на малък участък. Аз взех Мустела (МисЗ, от Бейбисръс я купих тоя път) и го мажа полу-редовно. Първия път се ошашках, защото след намазването ми се стори червено-лилав по краката. Обаче се усетих, че тъй като той вече има кафеникав цвят на кожата, и крема е бял (нали е физическа преграда), просто така се смесват цветовете. Онзи ден пробвах на моята черна ръка бебешки слънцепредпазен крем на Кларенс и същото се получи. Да знаете де, не си мислете, че са изгорели децата.

МисЗ, ето още бебешки слънцепредпазни продукти от бейбисентър - дано ги намериш!

http://store.babycenter.com/category/safety_baby_care/skin_hair_ … amp;range_start=0

Дея, дано проработи диетата!  Hug Аз явно ще отслабвам като отбия.

Английския хич не го бързам, ще го научи по-добре от нас. Българския ни е важен.

Айде мамчета, приятно!

# 39
Честит рожден на Зори!Много радост и късмет с двете кукли!  bouquet  bouquet  bouquet

Честит празник и на днешните тримесечковци и майчетета им! Hug

Хайде, и аз днес ще почерпя, татенцето ни има РД cheers
Рано, рано го събудихме с Преси, подарихме му подаръците Gift
Довечера след като оправим детето ще ходим на ресторант, за първи път откакто се е родил ще изляза вечер и за първи път ще се наложи да го оставя свекърва ми да го приспива Cry

# 40
Момичета, тревогааа!
Тази сутрин памоито на Тони е авсолютно сухо, от вчера в 21.00 вечерта е !Какво става? newsm45

# 41
  • София
Честит празник на всички празнуващи днес!
  bouquet     bouquet     bouquet     bouquet     bouquet     bouquet     bouquet

И ние сме днес към празнуващите, малчо има ЧЗД т.е. честит Зачатен ден, на тази дата миналата година е сътворен  Heart Eyes За награда днес ще го водя да му слагат ваксина  Sad Свила ми се е душицата  Sad Стискайте палци, по късно ще докладвам.

Чаенотооо, съвсем сигурна ли си, че е сух, може да е пишал малко и просто да не можеш да го усетиш. За твое спокойствие нали знаеш - звъъън да доФтора ви. Стискам палци  Hug

# 42
  • София
Честит празник на рожденниците!Нашия Зачеващ ден мина - онзи ден беше на 18-ти!
Чаената звънни и на док да каже какво да се направи!

# 43
  • София
Честито на празнуващите!  bouquet  bouquet  bouquet
Филипа, мъжа ти хареса ли снимката? Wink
Чаена, и Давид пишка малко нощем, но все пак има нещо. Наистина, обади се на доктора за всеки случай!Можеш да наблюдаваш очичките му-ако подпухнат, наистина е задължал течности!Давид беше така на 2 дни в родилното. Но го надъних с 100 грама вода за една нощ и започна да пишка като хората!

# 44
Доки каза, че в края на месеца сме на ехо на бъбреците....
Да му давам повече течности трябва.

Общи условия

Активация на акаунт