Поздрав на тримесечниковците, на Филипа и мъжо, на Данчето и Ст, и на роденичката Зори

Чаена, звънвай на докито. Но ако е още рано можеш да сложиш лигнин примерно в памперса, за да видиш дали случайно пишка, но много малко и пампата всичко да е абсорбирала. Хайде стис палци и на теб. докато пиша и ситуацията е овладяна
За другия език - аз и пея от време на време някоя английска песничка, като "10 green bottles".
Пускам й и Baby TV, където примерно на жълт фон показват червена кутия и казват "red box" - аз повтарям и превеждам. Но това с английския май е излишно, те сигурно от яслата вече започват да ги учат децата. Виж ако можех да навия татито да и говори на руски, това вече би било от полза.
Това с ръката (Стаси Супермен) обаче май е патент на момченцата.
Бурка и аз редовно обяснявам на Симона как като порасне още малко ще язди кучето
Аз съм го правила като дете, тормозех една голяма каракачанка.

.Ако е бил наистина тогава-защото бебо наистина закъсня не както казаха по акучерската таблица 22-23 април кога е направено?Да си го празнувам и аз .БЛАГОДАРЯ предварително. 
Вярва, че ще имаш достатъчо воля и инат 
почвам да свалям не дублираните версии преди НСБОП да са спрели всички сайтове

пу, да не и е уроки, че голям зор беше!
Дадох Панадолче дано няма реакция от ваксината
Вие да знаете такова нещо, аз пак ще пробвам след няколко дни, ега ти, цяло лято чакам дините, а да се окаже, че неможело