Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 990
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Дете, на мен ми беше зитръпнало доста време особено в долната част. Имаш обаче супер чувствителност на зърната, мажеш с едно синьо лекарство за кърмачки. Не съм чувала за супер чувствителност на кожата, ама сигурно се случва. Важно с имплантите всичко да е ок, другото ще мине. Не се притеснявай.

# 436
  • София
Кожата ми беше много опъната и я усещах като изгоряла от слънцето, даже май се и белеше.

# 437
И аз не съм имала проблем с кожата, но заради дълият престои с лепенки ( заради повдигането) на голяма част от гърдите ми станаха ситни пъпчици. С времето сами си минаха.
Явно си трябва време за да се напаснат и импланти и кожа...

# 438
  • Бургас
Аз бях със супер чувствителни почти 2 месеца, даже като дишах понякога беше ....
При мен поне отшумя постепенно, но забелязах че се обостря чувствителността след като се намажа с крем или лосион. Най-добре се чувствах със стегнат памучен потник, имам едни подплатени на бюста с доста еластан и пристягат повече от сутиени. Най- зле беше от сатенирани материи особено ако бяха по-свободни.

# 439
Явно ще трябва и това да изтърпя. Но вече ми идват в повече тези неразположения, осъзнавам че това са бели  ядове, но ме изнервят. И лентата я зарязах вече, като спя с нея въпреки че е върху тениска усещам някак болезненост, не знам дали пък не я стягам повечко, за момента не я ползвам

# 440
  • София - Бургас
Момичета, явно съм неразбрана.
Да обясня - аз съм просто доволен пациент на д-р Молов и заставам зад всяка моя дума с доказателство. Харесвам си гърдите много, резултата за мен е перфектен и се кефя на  новия си бюст, ами доволна съм и съм потребител, като вас и си изказвам личните впечатления. Вие пък сте доволни от вашите доктори и споделяте също добри впечатления, снимки и това е прекрасно, радвам се за вас... На никого не съм казала да отиде и да се оперира при когото и да е нямам право на това
Всеки прави избора си, разбира се и има глава  а раменете си, за да прецени кое е най - доброто за него.
Аз също съм имала своите притеснения в началото и съм ги описвала в темата,  поетапно с времето си обсъждаме и споделяме. Не е нормално едно и също нещо да се пише постоянно, досадно е - въпросите са едни и същи...Просто някои нови потребители  явно нямат време да изчетат темите назад...Всичко е написано и описано...
И още нещо, много съм ЗА да се пишат реални мнения, и недоволните - дори те са още по - ценни, за  да има явност.
Щом някой е недоволен, независомо от кой доктор, нека пише, да сподели, да се знае...
Аз също имам няколко писма на лични и ги пазя, писма за съвети и оплакване от конктетни доктори, направили  бели с тях, като дабъл бабъл и др.проблеми...Писала съм на тези момичета да ги окуража да пишат, защото е важно, но те си имат своите притеснения и не знам защо не споделят...за жалост, защото така ще помогнат на много бъдещи пациенти.
Моите гърди са вече на 7 м. и не очаквам повече но да им се случва, макар, че  Молов казва, че до 1 год. още малко ще се изменят. За него лявата има още да спада, по причина че дясната е по -слегнала, защото дясната страна е по развита, тъй като сме по - активни с дясната ръка... А къде я видя тази разлика, нямам обяснение, защото за мен са абсолютно еднакви и са на едно ниво, но както той се изрази "имам набито око, става дума за милилетри".
Имайте предвид, че ако нещо се случи с моите гърди, неприятно или се изменят към незадоволителен резултат, или ако аз имах проблеми и не се харесвах, оооо щях да си кажа всико, и не само щях да описвам...Така, че кураж на всички и пишете, каквото и да е, от който и доктор да е, то е много важно и нека се знае, защото това което се е случило на вас, може да се случи на следващо момиче/жена.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 20:45 от kaleia

# 441
Здравейте, момичета!

Изчетох доста коментери по темата и утре ми предстои първа консултация с др. Николай Георгиев .
Ще задам  голяма част от въпросите , които се коментират тук и ще споделя .
Въпросът ми към вас е :
- Една част от момичетата споделят , че са с нувев старт . ( какво точно ще рече това? )
1)Ще споделя моя снимка с цел да ми кажете, това нулев старт ли е ?
2)Ще съм благодарна ако ме посъветвате , какъв точно да бъде моят избор , като :
- големина -сс
- форма и т.н.

П.С
Не съм раждала

Благодаря и хубавв ден ! 🌤
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 13:44 от bubanka

# 442
Здравей, първо не си качила снимката. ДОста е субективно ние да те съветваме за ЦЦ и форма, на място доктора ще прецени. Затова е добре да отидеш на няколко консултации и да сравниш какво ти предлагат и най-вече да си изясниш картинката сама за себе си. Георгиев въобще не е лош избор. добре си се оринтирала. Нулев старт си представи чашка А или Б с мноогооо подплънки - двоен и троен пуш-ъп. А какво значение в случая има да си изясниш за себе си дали си нулев старт. За ЦЦ са важни - подгръдната, кг, височина.

# 443
  • София
Аз бях с нулев старт, гръдна обиколка под 80 см (78-9). Купувах си едни много подплътени сутиени на Reflections.

# 444
Здравейте на всички не съм писала отдавна тук, но ви чета от време на време Simple Smile
Искам да си направя мамография, можете ли да ми препоръчате някъде в София?
Ще има консултация средата на декември и искам да имам готов резултат да видим дали всичко е наред, защото когато ходих на консултация при доктор Молов той спомена, че може да имам КК и една ми гърда е леко прпвиснала. Благодаря предварително Simple Smile

# 445
Килограмите и височината не са определящи за големината на кубиците.
Измерва се подгръдна, широчината на основата на всяка гърда и височината до ключицата.

Георгиев не се слави като любител на малки импланти, така че ще ти прецени подходящи за теб. Определено над 350, ако ти даде избор между два, избери по големите.Питай каква марка и какъв профил  Grinning

Разпитай за начина на поставяне, ако има опция през ариолата е най добрия вариант.
Даваш на отговор, но на пълна редакция. Там отгоре над полето за писане имаш изредени мини иконки, цъкаш на тази за снимка и кропваш или не като УРЛ на снимката трябва да ти стой межди img в края и началото.
Здравей , качвам я от телефона . Казва , че е качила и следващият момент я няма ..
Мамаграфия нама да ти направят. Трябва да си над 40г ( или при извънредни случаи) и да нямаш имплант.
Прави се ехограф, който показва, ако има проблем.
Най добри за мен са в св.София ( бившата Тина Киркова) Гемеджиев или Василев.

# 446
Здравейте на всички не съм писала отдавна тук, но ви чета от време на време Simple Smile
Искам да си направя мамография, можете ли да ми препоръчате някъде в София?
Ще има консултация средата на декември и искам да имам готов резултат да видим дали всичко е наред, защото когато ходих на консултация при доктор Молов той спомена, че може да имам КК и една ми гърда е леко прпвиснала. Благодаря предварително Simple Smile
Това не беше ли отдавна, аз не мога да ти предложа, макар че ходих на няколко. Единия в Надежда беше тотално луд, макар и добър, но само за лекарски конспирации ми говореше, предлагаше ми книги да чета и тен подобни. Друагат по препоръка от тук в болница Сердика беше леко студена, жената се занимава явно повече с онкологични проблеми. Пита ме защо съм сложила силикон, така че явно е предубедена хаха какато всички. Иначе ходих и във ВМА, ама за там е излишно.

# 447
Mila, това за мамографоята не е вярно прави се и при наличието на импланти, ако се налага. Каза ми го специалиста при когото си правих прегледа преди опетацията

# 448
За мен си зависи и от кг и височина, като основни са гръдна и подгръдна. Ако реално съм за 375, доктора все пак може да ми предложи и следващия размер по таблица примерно 410, тъй като съм висока и ще ми седят по-добре. Така, че за мен си зависи и от това, както го  видях и реално  на консултация.
 За ореолата мисля, че не трябва да си налагаме мнението, ако за нас е най-добрия метод и да подвеждаме някой, който все още е в началото на проучванията си.
Съншайн, ти ще ги сменяш ли каква е тази консултация?

# 449
Mila, това за мамографоята не е вярно прави се и при наличието на импланти, ако се налага. Каза ми го специалиста при когото си правих прегледа преди опетацията
Изключително рядко се прави под 40г дори да нямаш импланти, това исках да кажа.
Петя Танева, ако измерванията ти показват, че можеш да побереш 450, то няма значение колко си висока. Аз примерно съм ниска, но подгръдната и основата на гърдата ми позволяват голям имплант, моя близка е висока, но с малка подгръдна, така че...

Общи условия

Активация на акаунт