Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 928
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Къде работи този лекар. Едната още не е слязла добре или си се изкривила леко на снимката?
А а специализация имах предвид не 5 год задължително обучение и тн, а точно курсове, програми или каквото и да е то. Поне не е еднодневно. Може да е откраднал някоя техника.
Има клиника - ВиА Медика.

# 526
Странно ми е доктор да не си е запълнил графика за след няколко седмици, най-вероятно няма достатъчно клиенти. А и с тези Коледни празници и почивки, много ми е несериозно да направят операцията, а пък после жените да се чудят къде да ходят за превръзки и махане на шевовете. Казвам го , защото знам за такъв случаи при Енчев.

# 527
Къде работи този лекар. Едната още не е слязла добре или си се изкривила леко на снимката?
А а специализация имах предвид не 5 год задължително обучение и тн, а точно курсове, програми или каквото и да е то. Поне не е еднодневно. Може да е откраднал някоя техника.
Има клиника - ВиА Медика.
Сам ли прави операциите? Чувала съм за него от мой много близък доктор...
Хубав е резултата, ще се наместят с времето.

# 528
Silv.13,съжалявам,но това не е реална снимка! Това е рокля или потник който притиска гърдите,така че да станат по - събрани и да не придобиват реалната им форма.
Ако не искаш да поставяш голи снимки,недей!
Но всеки детайл се вижда на голо,не скрити под потници,бюстиета или сутиени.

# 529
А а специализация имах предвид не 5 год задължително обучение и тн, а точно курсове, програми или каквото и да е то. Поне не е еднодневно. Може да е откраднал някоя техника. И на мен ми се виждат криви,но ще се оправят предполагам.
И на мен ми се виждат криви,но ще се оправят!

# 530
Е, кое им е кривото? Пък и от такава снимка трудно се преценява.
Къде по криви сме виждали тук пък много се прехласваха...

# 531
  • София
Здравейте момичета.Не съм писала отдавна,от моята операция минаха почти 4 месеца и вече мисля,че мога с ръка на сърцето да кажа че гърдите ми не ми харесват.Освен това след проблемиге със незарастващият ареол белега там стана ужасен голям и деформиран,гърдите ми имат още нужда от повдигане и обиране на кожа.Чуставам се обидена,измамена и наранена. Сега се чудя накъде да се насоча за корекция. Говорих по телефона с двама хирурга но и двамата ми казаха да отида след 8-10 месеца.А аз още почти година незнам как ще се гледам в огледалото.Преглъщам това че бюста ми е отново увиснал, бях предупредена че има шанс от 15 процента при такава птоза да се налага втора операция,но ареолите са страшни за гледане,като дъвкани и изплюти.Моля за съвет,към кого да се насоча ,изключвам Молов и Енчев,при тях гърди със обиране на кожа хубави не видях

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 00:56 от ники28

# 532
Съжалявам за теб Ники28! Може ли да качиш снимка към момента?Аз също бях с обиране на кожа през ареолата но все още имам големи твърди кори и не мога да преценя как са за това не съм качила снимка.Ти беше при Кънев и Христов нали?

# 533
Като цяло, винаги за корекция гледат да са минали повече от 6 месеца. Може кожата още да се отпусне и да е максимално видим резултата за обиране. Еххх, Ники скоро си мислех, че не си писала скоро. Иначе какво не ти харесва точно?! Стоянов е добър, ама и по-скъп. Обади ли се на твоите хирурзи?!

# 534
Аз съм със същото при Стоянов. 2г след операцията. Няма да слагам скрит текст да се вижда по лесно
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 17:57 от bubanka

# 535
Аз съм при Молов но съм прясна затова не качвам снимка .Рани са още ареолите. Притеснява ме едната ареола защото има дебела кора и не мога да разбера дали са еднакви .Но като гледам се успокоявам явно трябва време.

Аз съм със същото при Стоянов. 2г след операцията. Няма да слагам скрит текст да се вижда по лесно
...

Д-р Стоянов има златни ръце! За операция две в едно, една жена трябвя да се довери на  истински професионалист, което е доста по-трудно от само и единствено поставяне на импланти.

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 14:11 от bubanka

# 536
Качи снимки, вкл отблизо да видим.
При мен също под ареолата станаха дебели кори дълго време ги лекувахме. После там останаха релефни белези. Година и малко след операцията Стоянов ми ги коригира и сега ги няма.

# 537
  • София
О, да, много хубав естествен вид имат и белезите почти не личат на снимката. Стоянов си е Стоянов, изключителен професионалист. Не съжалявам, че навремето отидох при него при все, че нямаше толкова много информация и още не беше толкова известен и нямаше своя клиника.

# 538
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 15:04 от Tatti

# 539
  • София
Момичета ето снимка.за увисванто няма да коментирам.Преди операцията ми бяха до пъпа.Погледнете ми ареолите.повечето от вас знаят че два месеца се влачих с температура и секретиращи рани без да ми дават логично обяснение какво се случва,само ме тъпкаха с антибиотици и всеки ден се влачих за смяна на превръзки.
Скрит текст:
Доктора предложи да си оправи картинката без пари,но аз със сигурост няма да легна пак там

Tова е здравия ареол, кoйто уж зараствал нормално
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 18:02 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт