Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 881
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Наистина не изглеждат добре...и моите ареоли бяха много големи, като на едната беше значително по голям, заедно с цялата гърда де. Доктора обаче ми ги коригира и сега са много по малки.
И белезите са като косъм, твоите са много широки...
Моите ранички под ареолата, дето се събират с вертикалния разрез също много бавно зараснаха. 2 мес ходих на превръзки, после си останаха релефни белези там.
Ето снимка преди и веднага след корекцията. Може да видиш разреза около цялата ареола как е.
Според мен и твоите може да се коригират, отиди при няколко и ще прецениш.
На мен Стоянов за корекцията не ми взе пари.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 541
  • София
О да Стоянов ще е моя доктор за корекция,твойте и на Мила са прекрасни..Milla 11,виждаш за какво кърпене говорим а уж е пластична хирургия.Криви огромни..със потресващи белези....

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 15:00 от ники28

# 542
О да Стоянов ще е моя доктор за корекция.Milla 11,виждаш за какво кърпене говорим а уж е пластична хирургия.Криви огромни..със потресващи белези....
Ще ти изпратя на ЛС колаж преди и след, за да добиеш по ясна представа какъв ужас беше при мен Simple Smile С много видима асиметрия на гърдите ( 375 и 405 съм) сега еднакви, с огромни разтегнати ареоли.....
Другото, което мисля, че е станало при теб- явно увисването си е било сериозно и не е било умесно да се прави само обиране, а цялостно повдигане. Съдя по кожата около ареолите, стои набръчкана....ако е било малко увисването, нямаше да стане така. Понякога за да спестят два шева....
Не се ядосвай ще се коригира и ще стане хубаво.  bouquet

# 543
  • София
О да Стоянов ще е моя доктор за корекция.Milla 11,виждаш за какво кърпене говорим а уж е пластична хирургия.Криви огромни..със потресващи белези....
Ще ти изпратя на ЛС колаж преди и след, за да добиеш по ясна представа какъв ужас беше при мен Simple Smile С много видима асиметрия на гърдите ( 375 и 405 съм) сега еднакви, с огромни разтегнати ареоли.....
Другото, което мисля, че е станало при теб- явно увисването си е било сериозно и не е било умесно да се прави само обиране, а цялостно повдигане. Съдя по кожата около ареолите, стои набръчкана....ако е било малко увисването, нямаше да стане така. Понякога за да спестят два шева....
Не се ядосвай ще се коригира и ще стане хубаво.  bouquet
Абсолютно не си свършиха работата,ако знаех че със сигурност трябва "котва"ехее нещата щяха да са различни.Оо аз и сега имам огромна разлика в гърдите,трябваше да ги уеднакви но и това не направиха,от едната са рязали повече от другата по малко,не са събрали ареолите и със сигурност ми докараха някаква инфекция на раните,за която не искаха да признаят..а само вдигаха ръце,ами случвало се.....

# 544
Здравейте момичета започна яко да ме тресе нервата. Уж външно изглеждам спокойна новътрешно ми е едно свито и притеснено колкото повече наближава.

# 545
Аз толкова я исках тази операция, че нямах търпение. Не ми беше притеснено, аз вътрешно знаех, че всичко ще е наред Simple Smile
Айде стягай се Simple Smile
Занимавай се с нещо у вас да минава времето. Изчисти по основно, че после няма да можеш, смени чаршафите, като се прибереш направо да легнеш Simple Smile и докато се усетиш ще е дошло.
Ти кога си и при кой?

# 546
Здравейте момичета започна яко да ме тресе нервата. Уж външно изглеждам спокойна новътрешно ми е едно свито и притеснено колкото повече наближава.
Кога ти е датата? И аз се усещам вече , че ми става леко нервно. Моята е на 9-ти.

# 547
Аз съм със същото при Стоянов. 2г след операцията. Няма да слагам скрит текст да се вижда по лесно
Скрит текст:

Milla_11, уникални гърди! Д-р Стоянов  няма равен!!!

# 548
Аз съм със същото при Стоянов. 2г след операцията. Няма да слагам скрит текст да се вижда по лесно
Скрит текст:

Milla_11, уникални гърди! Д-р Стоянов  няма равен!!!

На мен нещо гърдите ти не ми харесват. Зърната са различни и отдолу гърдата, някак си не е овална и гладка, а е прекъсната. И то след 2 години.......

# 549
Някой въобще летял ли е със самолет, веднага след първа превръзка от коментиращите? Не знам кой тук е общество... и кой го тресе, но моята операция е сега на 3ти и ще съм благодарна все пак някой да сподели опит...Иначе снимки на гърди, не знам доколко са ви полезни и кубици ,и профили. Има си хирурзи да ги определят тези работи. Не се стискайки за цени ,и не спорете с докторите и ще имате добри резултати 100%. Аз лично добих представа най вече от видеа в youtube. Има видео на хирурзи за видовете импланти , ютубърки, които подробно се снимат и говорят за това от влизането в операционната, до 1 ден,2...месец, 4ти месец... И там кой кубик как стои, що е то профил и вид имплант-нагледно море от инфо.И за клитиките в Турция има много инфо.

# 550
Аз няколко месеца след това летях... Трябваше месец дори по късно, но бях 3 месеца с температура и нямаше как да излизам въобще от в къщи. Казват, че може, но някак си ми е рисковано 7 дни след операция. Все пак най важното е как се чувстваш в този период. Докторите позволят до колкото знам...

# 551
Имаше момиче в групата, която летеше доста често след операцията, като първия и полет беше след около 3 дни ако не се лъжа. Назад в групата имаше коментари относно летенето, може да върнеш да прочетеш.

# 552
Благодаря ви. Мен сякаш основно това ме притеснява. Дали боли много при излитане. Иначе доктора каза,че мога да летя и веднага след изписването. Изчетох тази тема и по-старата и нищо не видях по темата. Полета до Варна е кратък, но все пак параноята е голяма 😁

# 553
При мен пътуването с кола при изписването не беше притеснително, явно още ме държаха обезболяващите. В следващите дни е по некомфортно, дори вратата на колата не можех да си отворя, камо ли да шофирам. Друсането е по неприятно, но не е болка за умиране.
Със самолет ще е по комфортно, излитането и кацането не са притеснителни, виж турбуленция по силна ако има....но щом е кратък полет, няма да има проблем.

# 554
Аз се прибирах 20 дни след операцията./2 часа и 40 мин полет/За първи път ми се случи турболенция почти през цялото време.Нямах проблем.Помня момичето до моята стая трябваше да си лети за Дубай веднага след операцията.Лекарите разрешават,значи няма страшно.До Варна няма и да се усети,сигурно

Общи условия

Активация на акаунт