Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 359
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Дайте мнение какво да направя преди малко бях в банята да се къпя и видях конец да стърчи от ареолата а уж вчера всички ги махнаха...Да се обаждам на доктора и да ходя утре

# 616
Така... Пиша първо тук,днес ме изписаха от Есте. Бях при Стоянов. Благодаря на всички за добрите пожелания. 💖Има няколко мацки,с които си пишем на лс и както им обещах, ще им дам всякакви подробности, които ги интересуват на лс за клиниката. Но за да не се повтарям и за общото ми състояние, ще кажа първо: много съм добре и засега съм много доволна от преживяването. Изписаха ме днес на обяд,а операцията ми започна вчера сутринта. Днес си вдигам ръцете зад главата и се движа свободно,но без резки движения. Имах дренажи и нямам подуване на корем или проблеми с тоалетната. Със превръзка и сутиен съм и не съм ги виждала още. 😁 Сложих импланти на Ментор, които са нов вид, както ми обясни Стоянов и бяха избрани по негова преценка . Предложиха ми рехабилитация масажи+лазер след първия месец. В петък ми е първа превръзка. Момичета... от всичко,което чух и съм изгледала, за мен е голяма радост,че :вдигам ръце, не съм подута, нямам задух. Ако имате въпроси-питайте. Няма да правя реклама, за това който иска да знае повече ще пиша на лс, както и на трите момичета, които чакат при него. Но мога да кажа-накараха ме да се чувствам перфектно. Обгрижвана и нонстоп ме наглеждаха. Доволна съм от избора си на доктор и клиника до този момент на възстановяването ми. Постъпих рисковано,че съм без придружител и не във Варна, а в София, но засега риска се сведе до минимум. Дано и следващите дни е така! 😊💌💌💌

# 617
Най добре е да се пише в темата, а не на ЛС. Така се чете от повече потребители, други пък твърдят, че няма достатъчно отзиви тук за Стоянов...
Радвам се, че всичко е минало добре. И аз бях по същия начин с ръцете, на 4 ден си измих косата на мивката въпреки, че имах много кръпки заради повдигането  Grinning

Разкажи повече какви са тези нови импланти на Ментор? Колко кубика сложи, профил и т.н

# 618
На мен ми е забранено да си мия косата сама, докато не ми махнат конците, а ще се къпя цялата след първа превръзка сега в петък. Значи клиниката е супер лукс, със всички удобства. Имах самостоятелна стая, много уютна със собствен санитарен възел и голям плосък тв. Нон стоп влизаха сестри и ми помагаха с всичко. Кафета, храна, вода. Стоянов е много голям професионалист. Преди операцията дойде в стаята ми отново да преговорим кубиците, разчерта ме и ме отведоха в операционна. Заедно с него имаше още един хирург. Вечерта дойде на визитация и сутринта. Дренажите ми ги маха другия хирург днес.Общо са 3ма хирурзи. Обясняват всичко подробно и преди да ме изпишат ми дадоха папка с епикриза, указания ,паспорта ,график и т.н. Аз му се доверих изцяло за имплантите. Казах само,че искам да са големи, но да мога и да ги скривам в делово облекло. Сложи ми Ментор 620сс round high profile xtra gel.За такъв кубик, не изглеждат толкова големи. Аз имах голям джоб.14,5см. и си бях 90С р-р. без увисване и с естествен висок профил и кръгли и достатъчно кожа да скрие ръба.Обясни ми,че тези импланти стърчат напред,но са много меки отстрани,за разлика от другите видове с висок профил на Ментор. Първи са ми,а каза че може да ми сложи от раз и по 780сс ако искам, но аз му казах,че имам сериозна професия и не съм от шоубизнеса и тогава препоръча определено 620сс и настояваше на тях 😁

# 619
Малеее ти си единствената тука с толкова кубици Simple Smile
На някои и двете са 620 Simple Smile
Много ще е интересно да видим и снимки.
Ментор стърчат повече ми се струва, с тях и 300 кубика изглеждат фрапантно в сравнение с 400 на други марки.
Търпение сега, първите дни са най тегави, гърдите стегнати...с времето като се отпуснат и наместят ще изглеждат и по различно.

# 620
Малеее ти си единствената тука с толкова кубици Simple Smile
На някои и двете са 620 Simple Smile
Много ще е интересно да видим и снимки.
Ментор стърчат повече ми се струва, с тях и 300 кубика изглеждат фрапантно в сравнение с 400 на други марки.
Търпение сега, първите дни са най тегави, гърдите стегнати...с времето като се отпуснат и наместят ще изглеждат и по различно.
Да,а представи си ако бяхме сложили 780сс 😂 Но не съм Плеймейт, работя със сака и закопчава до врата. Но...нека има изненада. Аз обичам 😁Съветвам момичетата,които искат големи гърди-Стоянов е вашия човек. Не като други, които за над 400 те карат да се подписваш и отказват. Мога да кажа едно. Като ги гледам си ги виждам като моите преди-същата височина, джоб, просто имат zoooooom 😁 И даже малко малки ми се виждат. И аз виждах,че няма с такъв кубик, дори в tialoto,но аз съм смела попринцип и знаех,какво искам. Щом доктора ме изслуша и ги реши така,му се доверих. Не случайно инатливо чаках 4 месеца,да ме приеме за консултация. 😈😁

# 621
Е, щом и преди си била 90 С няма какво да те уплаши. Някои дори "след" не са толкова Simple Smile
Та, имало е накъде при теб, затова е сложил, той не би рискувал.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 23:41 от Milla_11

# 622
Заякова във Варна, каза че повече от 475 ,среден профил няма да ми сложи ,без да гледа таблица,хем видя че имам широк джоб. 🤨А Стоянов ми каза,че аз съм си с естествен висок профил и според таблицата съм 620сс за 14см джоб,а моя е 14,5см. За това каза,че може и 680сс hp  или 780сс ултра висок. Но се спря на 620сс от тези новите. Въпроса е да си усетиш твоя доктор. Аз лично не я усетих Заякова и се радвам,че не избързах, а си изчаках за Стоянов. Въпрос на интуиция измежду хирурзите, да си избереш твоя и от чутото да решиш дали ще ти е Окей и като импланти и следоперативно. Да не пренебрегваш какво предлагат след операцията,като сървиз и комфорт. Цените са им еднакви на двете клиники, но разлика има какво получаваш срещу тях. Заякова също е много добра, за проблемни бюстове. Така казват.

# 623
Дайте мнение какво да направя преди малко бях в банята да се къпя и видях конец да стърчи от ареолата а уж вчера всички ги махнаха...Да се обаждам на доктора и да ходя утре
Да не ти излиза вътрешен конец?Аз бях така,но разреза е под гърдата.

# 624
Сигурно е вътрешен, няма какво да е.
Обади се утре и иди до доктора. Не е опасно не се притеснявай..
Ние чухме тука 620 кубика и се отплеснахме Simple Smile

# 625
  • София
Xetera,честитооо!!!💐
Със здраве и много късмет да си носиш новите гърди!🍀🍀🍀

# 626
Xetera,честитооо!!!💐
Със здраве и много късмет да си носиш новите гърди!🍀🍀🍀
Благодаря ти много 🤗😘 🎉🎉🎉

# 627
Много е хубаво да се включват хора с прекрасни гърди, надявам се за в бъдеще никой да няма проблеми с гърдите си и новите попълнения да са винаги ТОП!

# 628
Много искам да видя гърдите на Xetera и аз съм със старт 90C и ми е интересно как изглеждат нейните сега.

# 629
Много искам да видя гърдите на Xetera и аз съм със старт 90C и ми е интересно как изглеждат нейните сега.
И на мен ми е интересно да ги видя 😁 Той размера не ми го определи само защото си имам мои, доколкото разбрах стана след измерванията, които направи и според широчината на джоба на гърдата. При мен беше 14,5см и самата аз съм с дебела кожа,през която няма да ми се очертае импланта отгоре. Отиди на консултация най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт