Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 321
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Достааа интересно 620 как седят!!! АКо се престрашиш качи една снимка или метни на лично Simple Smile

# 631
Здравейте

Интересно ми е да знам дали би имало някакъв проблем, ако ортодонтски брекети се носят по време на операцията. Някой има ли опит?

Аз съм нова във форума, току-що регистрирана

# 632
Здравейте

Интересно ми е да знам дали би имало някакъв проблем, ако ортодонтски брекети се носят по време на операцията. Някой има ли опит?

Аз съм с брекети от 3г.и минах две операции-за аденом на хипофизата и за силикон и нямах никакви проблеми с брекетите.

# 633
Здравейте

Няма да имаш проблем с това. Само трябва да информираш анестезиолога. Обикновено преди анестезия те питат за клатещи зъби, зъбни импланти и други подобни. Преди три седмици ми се случи да ме разпитват чак на масата и май докато отговарях, заспах Simple Smile Не се притеснявай, не е пречка според мен!

# 634
  • София
Не са пречка, разбира се, носила съм по време на операцията.

# 635
А Стоянов лятото прави ли операции или по-добре за него е в есенно-зимните месеци?

# 636
А Стоянов лятото прави ли операции или по-добре за него е в есенно-зимните месеци?
Прави до края на юли, моята беше на 18.07. това беше последния работен ден.

# 637
Някои хирурзи оперират до лятото или по време на нея,но златният период е до април - май.
Развиват се инфекции лятото,да не говорим,че никоя няма да иска да е обинтована,да стои нон стоп с медицински сутиен и да пази белезите си от слънцето по време на море или басейн.

# 638
Не ходя на море или басей така че за мен не важи това, но и аз си мисля че по-добре е след септември месец.
Имам рожден ден ноември месец и искам да го посрещна с нови гърди....

# 639
Има си и предимства лятото. По лесно се обличаш-събличаш, не ти се вдървяват като ти стане студено, по лесно се пътува за превръзки, конци и т.н А и всеки се събравяза с времето си, аз примерно лятото е абсурд да отсъствам от работа.
За него знам, че август не работят и към 17-18 септември почват. Поне преди беше така.

# 640
Някой има ли сранични ефекти: косопад, спиране на менцис, или нещо друго?

# 641
  • София - Бургас
Не съм имала никакви странични действия.
Нищо, след оперецията на следващ ден ме изписаха в 10 ч. сутринта, прибрах се, полежах  3 дни...от шубе, да не ми стане нещо, не че ме боля или нещо... просто от страх се пазех...Още в болинцата работих /дори болничен не успях да си взема, защото пусках фактури от болницата, веднага след операцията/, от телефона, он - лайн, вкъщи през 3 те дни,през които лежах, лаптопа ми беше на краката и работих, на  7 ми ден вече шофира и така.. .обратно към ежедневните дейности, до днес...
Нямам оплаквания.

# 642
  • Бургас
При мен се засили косопада и имам невродермит който се обостри до крайност, почти 20 дена се борих да го овладея, отделно бях с мигли и за първи път в живота ми очите ми се възпалиха страшно много, чак ранички на клепача над миглите ми станаха, червени все едно съм плакала 2 денонощия без да спра и страшно подпухнали...
Това което знам е че се отслабва имунната система и ако има слаби места там удря....
Менструацията ми се обърка малко, но аз пих хапчета за да я променя, защото иначе точно в деня на операцията трябваше да съм в цикъл.

# 643
  • София
Упойката се отразява зле на имунитета, да. Месеците след операцията ми беше една необичайно топла зима (не като сегашните студове), върлуваха вируси и редовно бях болна.

# 644
Някои хирурзи оперират до лятото или по време на нея,но златният период е до април - май.
Развиват се инфекции лятото,да не говорим,че никоя няма да иска да е обинтована,да стои нон стоп с медицински сутиен и да пази белезите си от слънцето по време на море или басейн.
Лятото пишман хирурзите оперират на прИмоция 😂🙈 Ако се чудите, тази  лятото откъде и се пръкнаха тези малки две топки в деколтето, при положение,че няма пари за нищо,а после забележите,че двете топки се клонират и по приятелките и- не се чудете...🙈🙈🙈

Общи условия

Активация на акаунт