Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 271
  • 756
  •   2
Отговори
# 675
  • Plovdiv
Milla това не е спор тук само си комуникираме и споделяме мнения и виждания. Ето ме мен във времето първа и четвърта седмица след операцията, визуално намирам много малка разлика, трябва още малко да слязат вижда се от снимката в профил. Иначе в усещането е разликата почти като мои си  ги чувствам, по меки са, изчезна втвърдяването и др неразположения. И понеже обичам да се говори конкретно и с факти ви качвам и снимка преди това, много е важно от къде се почва и докъде се стига в резултатите. И имайки предвид какви са били изпразнени, увиснали, гледащи в страни, няма как да не съм доволна от резултата
Скрит текст:

Скрит текст:

Ти с какъв имплант и профил беше ? Това, че “гледат надолу” очаква ли се да се промени с времето ?

# 676
Здравейте, имам въпрос към оперираните от доктор Молов, при изписването дадоха ли ви епикризата или се забавиха с даването и??
На близо три месеца съм след операцията при него и все още нямам епикриза.
Грета,как 3 месеца нямаш нищо! Търсете си ги тези неща.Това е тяхно задължение
"(6) Да предава на всеки пациент след хирургична интервенция подробно написана  епикриза  при  изписване  или  амбулаторна  карта  при  напускане  на амбулаторията. В тези документи трябва да бъде отразено състоянието преди операцията  и локалния статус, както и подробното описание на  приложения метод. Задължително се дават на пациента паспорти на импланти, стикери на филъри или други имплантируеми медицински материали или средства" https://blsbg.com/data//uploads/media/articles/2815/6daf66142fc6 … 2f156692d14b6.pdf

# 677
Milla това не е спор тук само си комуникираме и споделяме мнения и виждания. Ето ме мен във времето първа и четвърта седмица след операцията, визуално намирам много малка разлика, трябва още малко да слязат вижда се от снимката в профил. Иначе в усещането е разликата почти като мои си  ги чувствам, по меки са, изчезна втвърдяването и др неразположения. И понеже обичам да се говори конкретно и с факти ви качвам и снимка преди това, много е важно от къде се почва и докъде се стига в резултатите. И имайки предвид какви са били изпразнени, увиснали, гледащи в страни, няма как да не съм доволна от резултата
Скрит текст:

Скрит текст:

Ти с какъв имплант и профил беше ? Това, че “гледат надолу” очаква ли се да се промени с времето ?
Такава е анатомията, запълнен е горния плюс. Ако се сложат изкуствено под естествения ръб на гърдата не знам дали е удачно.

# 678
Е, хайде сега...при Молов никога не са центрирани зърната, не е от анатомията. Всичко се компенсира с правилен имплант.
Ако слязат ще е милиметри и няма да има фрапираща разлика.

# 679
Тя не е оперирана от Молов. Milla и ти напоследък ставаш агресивна.

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 12:26 от Петя Танева 604618

# 680
При него съм забелязала тоя феномен,  затова казах за него. Не съм агресивна, казвам какво мисля.

# 681
Скрит текст:

Скрит текст:

Такава е анатомията, запълнен е горния плюс. Ако се сложат изкуствено под естествения ръб на гърдата не знам дали е удачно.
Може би при мен така ще се получи, за това ми каза доктора, че ще ми свали долната извивка с около 1 см надолу. По този начин според мен зърното ще се повдигне.  Но на всеки анатомията е различна...според мен докторите на всички правят всичко което могат, за да ни направят хубави.

# 682
  • София - Бургас
И според мен, всеки доктор се старае да направи красив бюст.И колкото повече доволни пациенти има, повече работа получава:)

# 683
  • Plovdiv
То е ясно, че всеки иска да направи красив бюст но не винаги успява . Сега не искам никой да обидя и съвсем, съвсем добронамерено питам тъй като аз бих се радвала да го избегна. Моята докторка ми показа няколко снимки на зърна които стърчат нагоре и каза “ на мен това не ми харесва но пациентките така искаха “ тоест аз питам дали това зависи от правилния профил на импланта или не ? Има жени които държат на най високия профил и не приемат отказ. Предстои ми още една консултация и ще си задам въпросите адекватно, просто сред вас има доста компетентни  и питам. Че гърдите ми ще гледат леко в страни това го разбрах и го приемем,  не ми е грозно но не искам да са нагоре или надолу.

# 684
Ако имаш предвид точно " лисичи муцунки",  то зависи от анатомията и от импланта според мен. Някои момичета си искат.
Мисля, че с анатомичните висок профил се получава главно, те самите си имат такава форма. И като иде зърното по горе...
От кръглите муцунки не съм виждала Simple Smile но може и да има.

# 685
  • София - Бургас
Здравейте, имам въпрос към оперираните от доктор Молов, при изписването дадоха ли ви епикризата или се забавиха с даването и??

Моята епикриза стана седмица след операцията, мисля че когато ми сваля конците си я получих, точно след 7 ми ден.
Напоследък ги бави, предполагам е защото е претоварен от към работа.
Като говоря с приятелки ми казват, че няма часове, записвал много напред април 2020 г., дори за консултация. Също с редовни пациенти, трудно, ако въобще съумее някъде да вмъкне...
Нас също ни бави в момента с една епикриза, но ще стане...чакаме...

# 686
Ей това е любов и лоялност до гроб Wink
Не,че ме интересува,наистина,защото всеки трябва да се грижи  за собствените си неща,ако са му важни и да си търси правата...ама чак такова "от кухнята" обяснение и опит за оправдание на не изпълнено 3 месеца задължение от страна на лекар.....

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 01:31 от red soul

# 687
Ей това е любов и лоялност до гроб Wink
Не,че ме интересува,наистина,защото всеки трябва да се грижи  за собствените си неща,ако са му важни и да си търси правата...ама чак такова "от кухнята" обяснение и опит за оправдание на не изпълнено 3 месеца задължение от страна на лекар.....

Епикризата е задължителен документ. Няма оправдание, с което да се забави издаването й - и това е закон. Иначе съм впечатлена от информираността относно въпросният лекар. Очаквам да разбера и дядо Коледа какво му е донесъл (ако е слушкал естествено). Stuck Out Tongue Winking Eye

# 688
Скрит текст:

Скрит текст:

Има такива очаквания, да слезе импланта от там леко да има промяна и в позицията на зърната, пък ще видим. Имплантите са висок профил 350сс. Мисля, че импланта е добре подбран, така и според масажиската при която ходя. Водеща си в анатомията, ето при мен разстоянието от основата на гърдата до зърното е малко и при един по голям имплант 390сс, съвсем нямаше да е добре. Имах избор между двата размера, но когато го попитах именно това за позицията, мери пак и  каза по добре350. А и като се прекали с размера някак отива много към мишниците и въобще не ми харесва

# 689
Не са правилно подбрани, ако си искала друг визуален ефект.
Ако са били среден профил, анатомични с повече обем във долната част, то зърното визуално ще се вдигне по нагоре и ще изглежда по друг начин.
За това обаче доктора трябва да има различни видове импланти и да прецени правилно, според това, което си искала да се постигне. Е, не винаги е възможно, но твоят страт не е бил отчайващ  Grinning
От друга страна има и друго, при мен примерно са точно на средата и при  някои модели бриджитки половината ареоли са ми отвън  Grinning

П.С Високият профил колко пък да слезе....

Общи условия

Активация на акаунт