Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 281
  • 756
  •   2
Отговори
# 660
kleopatra206   ходи ли до доктора? Какво стана?

# 661
Мила, не е така. Има доста скъпи и там. Една съфорумка беше ходила на консултация във Варна при моя доктор от Турция и беше й казал към 11 000 за повдигане и импланти. Работят основно с с ментор, но и не само. Аз съм с Политех. Има доста добри хирурзи там и не са 3ма като тук. Няма как да сме запознати от друга държава кой са топ там или ако проучва е дори ще е по-трудно. Аз бях с посредник, девойката ме предупреди, че имат и доста високи цени, както и тя самата е избрала по-скъп.
До 14К€ стигат. Има много скъпи клиники и в Анталия и Анкара. Не само от БГ се оперират в Турция. Това е международен туризъм,за пластики и дентална медицина. От САЩ масово летят за операции там и за зъбни импланти, макар че много ги е страх горките.😂 Чукнете им платформите с клиники и ще се убедите сами. Има и оценки на клиниките,от целият свят. И all inclusive пакети,с всичко включено ,операция, транзити,личен асистент и престой в хотел 4*,5*...

# 662
Скрит текст:
Скрит текст:
Разбира се-всеки уважаващ себе си хирург,не рискува с летни планови операции.А няма нищо спешно в слагането на едни гърди Simple Smile)
Абсолютно! Смятам,че е несериозно, да слагаш "бюджетни" гърди, с риск за здравето и които не ти пасват. По-добре с естествените. Дори малки, пак могат да изглеждат секси,в подходящи дрехи. Но толкова им е акъла...
А кой ви гарантира, че няма риск в по- студените месеци? Лично на мен бюджетният Н. Георгиев ми е предлагал операция юни, юли... Оперирана съм август, и за мен беше по- удобно- първо, че можех да си седя с мед. сутиен и потник и не ми се е налагало да се мъча с пуловери, якета и т.н.  и второ с дискомфорта при стягането на гръдния мускул при треперене в студа е отвратителен и все пак инфекция не съм получила. Ако резултата зависеше от сезона щеше да е чудесно.
Грозно е да обсъждате бюджетни, небюджетни. Не всички могат да бъдат бизнес дами Simple Smile, а и за това повечето тичкат в Турция, че било по- евтинко:grinning:  Всеки според чергата, нали така?
Моника Петкова,казвам уважаващ името,работата и клиентите си хирург,Никъде не съм споменавала бюджети.Мен това не ме вълнува,когато планирам важни интервенции по себе си.
Гаранция никой не може да ти даде никога и за нищо.Нямам идея как се хващате на обещания за гаранции.Всичко е проценти и вероятности.В тая връзка има много по-голяма вероятност от инфекции през топлите,отколкото през студените месеци.Просто е.Планови операции не се правят лятото,единствено по спешност.Работите по бюста не са.Всеки си носи глава на раменете и сам си преценява
Аз също имам опит с турски клиники.За жалост много негативен.Не е по тази тема,но гаранциите им да спасят татко ни струваха колкото апартамент в София.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 19:16 от red soul

# 663

Моника Петкова,има ли доказателства за инфекции през зимата?
Чела съм много статии,както и оперирани момичета са ми го казвали ,че техните хирурзи не правят операции лятото умишлено.
Не само високобюджетния Н.Георгиев прави операции лятото,грях им е да изпускат парички с месеци.
Тичкат в Турция не заради евтинкото,а защото са се доверили на изборът си ,та тук не малко нискобюджетни хирурзи има.
Най - негативно коментираните са Н.Георгиев,Живко Кънев и А.Енчев.
Да не говорим за операциите на конвейер,ами не мерси ,ще предпочета друга държава ,но не и България.
Понеже казваш, че са с най-негативни коментари Кънев и другите, кои точно коментари имаш предвид за Кънев? Аз понеже съм търсила отзиви за Кънев, единствено тук в темата недоволна е ники, наскоро сподели. Аз съм доволна, има и други bonibon например и др.имаше сега не се сещам имена

# 664
Бг мама не е предпоставка ,чела съм в други форуми!

# 665
Бг мама не е предпоставка ,чела съм в други форуми!
Да и аз, има цяла тема в tialoto и не бих казала, че е от тези с най-много негативи. Такива негативи има за всички доктори. Не, че нещо, но не ми харесва слагането на етикети "най-негативно коментирани те". Като имаш предвид, че съм прочела всичките теми тук и единствения незадоволитвлен резултат е при ники, от този доктор. Все пак да говорим с конкретика

# 666
От всеки доктор има доволни и недоволни, това е ясно. Само дето едни правят 3 операции дневно, други 5 седмично.
Вие не разбрахте ли, че само един е ТОП Simple Smile Simple Smile
Айде, стига спорове. Дайте снимки да видим как е във времето...

# 667
Milla това не е спор тук само си комуникираме и споделяме мнения и виждания. Ето ме мен във времето първа и четвърта седмица след операцията, визуално намирам много малка разлика, трябва още малко да слязат вижда се от снимката в профил. Иначе в усещането е разликата почти като мои си  ги чувствам, по меки са, изчезна втвърдяването и др неразположения. И понеже обичам да се говори конкретно и с факти ви качвам и снимка преди това, много е важно от къде се почва и докъде се стига в резултатите. И имайки предвид какви са били изпразнени, увиснали, гледащи в страни, няма как да не съм доволна от резултата
Скрит текст:

Скрит текст:

# 668
kleopatra206   ходи ли до доктора? Какво стана?
Доктора го нямаше тази седмица обадих се каза в понеделник да отида но според него е вътрешен конец който се е показал не било опасно

# 669
  • София
Dete страхотни гърди а като слегнат ще станат още по страхотни.Аз да се похваля имам час за консултация със др Стоянов февруари месец.Надявам се да успее да оправи ареолите ми.Каза ,че задължително първо трябва да види дали изобщо ще може и чак тогава да насрочваме час за операция.А що се отнася до негативи към докторите едно ми стана ясно,доволните хвалят техния доктор и го защитават със зъби и нокти,недоволните хулят.Винаги ще в така...и е в рамките на нормалното разбира се,а коя при кого ще легне си е нейн проблем и избор

# 670
Ники, аз не го хваля, но не съм съгласна да се слагат етикети, както че някой е топ така и че някой е с най-много негативи. При положение, че това не е така. Когато търсих отзиви за него с bonibon комуникирах и тя ми беше казвала, че е виждала не до там добри резултати от него при приятелки и то когато говорим в случаи като при теб с повдигане. Ако имам приятелка която ще е с повдигане и т. н не бих го препоръчал, но ако е само за импланти аз съм повече от доволна, събра ги и вече няма помен от лисичите муцуни.

# 671
Здравейте, имам въпрос към оперираните от доктор Молов, при изписването дадоха ли ви епикризата или се забавиха с даването и??

# 672
Здравейте, имам въпрос към оперираните от доктор Молов, при изписването дадоха ли ви епикризата или се забавиха с даването и??
На близо три месеца съм след операцията при него и все още нямам епикриза.

# 673
По принцип се дава още на изписването. И е задължително.
Представи си сега нещо стане, как ще разберат другите доктори какво и как ти е правено?  Да не дава Господ де, но...

# 674
  • София
О Dete в никакъв случей не визирам никого.Аз на Кънев гърди не съм виждала,всички консултации ми бяха с Христов веднъж видях Кънев,а гърдите който гледах ги гледах от телефона на Христов.В последния момент разбрах че оперира в екип с Кънев.Исках да кажа,че никои никога не насилва да легне под ножа на др Х или да не ляга под ножа на др Х.Аз когато тръгнах с нагласата да си оправям гърдите в никакъв случей не съм се влияла от мнение на никой.Отидох до двама доктори,др Христов ми вдъхна доверие и легнах при него.И да, бях чела мнения са всеки един от изброените във форма и никога никое мнение не си го сложих на сърце.Всъщност реално и откровенно ми е било все тая за гърдите на която и да е,важни бяха само мойте и това при кои съм решила да легна. Въобще не коментирам Кънев или Христов или които и да е.Легнала съм там ,нося си кръста.

Общи условия

Активация на акаунт